Talen :
Nederlandse Helderziend Duitse Helderziend Engelse Helderziend

Bewustwordingscoach Ana, ondersteunt je tijden ingrijpende veranderingsprocessen!

Al ruim 30 jaar werk ik als spiritueel bewustwordingscoach. Eerder werkte ik naast mijn praktijk bij diverse grote bekende advieslijnen. In 2006 schreef ik het boek Rimpels op je ziel waarin ik vertel over mijn persoonlijke levenslessen en mijn spirituele en paranormale ontwaking.  Als geen ander kan ik kan je helpen bij ingrijpende veranderingsprocessen. Indien je bereid bent aan jezelf te werken mag ik zelfs een stukje in jouw toekomst kijken.

Ingrijpende veranderingen
Is je relatie beëindigd, ben je werkeloos geworden, heb je problemen met kinderen, lijd je onder narcisme of zou je je leven drastisch willen veranderen? Mogelijk heb je te weinig zelfvertrouwen om besluiten te nemen of voel je te weinig steun vanuit je omgeving.  In deze processen kan ik je coachen. Dat kan in een eenmalig gesprek maar een langer traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Transformatie en levensgeluk
Dit en nog zo veel meer kun je met mij bespreken zonder dat je een oordeel als feedback krijgt.  Aarzel niet en besluit vandaag nog dat het roer om gaat. Dat je weer kapitein op je eigen schip wordt. Een chatgesprek kan zorgen voor nieuwe inzichten. Uit ervaring weet ik dat je weer gelukkig kunt worden. Ik help je graag door de donkere momenten. Wie het duister niet kent, weet immers ook niet wat het licht is.

Wat heb ik van je nodig ? 
Stel mij een duidelijke vraag over jezelf. Meestal heb ik al bij de eerste vraag een indruk en begint de informatie te stromen. Foto uploaden mag maar is niet noodzakelijk.

Uit ethische overwegingen geef ik geen intieme informatie over derden. (Dit met uitzondering van kinderen tot 16 jaar. ) Wel kan ik je tips en handvatten geven hoe je het beste met bepaalde mensen in je omgeving kunt omgaan. Wanneer je iets wilt veranderen dan begint deze verandering namelijk altijd bij jezelf.

Uit ervaring weet ik dat veel mensen zich al na één consult bevrijd en opgelucht voelen. Dat geeft energie om met frisse moed opnieuw te beginnen.

Liefs,
AnaOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ana

Live Chat

Via e-mail kunt u Ana bereiken.

Offline
Top