Talen :
Nederlandse Medium

Medium Suus, ontdek de magische momenten in het leven!

Voel je welkom,

Mijn naam is Suus, heldervoelend en helderhorend medium. Ik help je graag bij je levensvragen, de liefde, relaties, kinderen, je werk en andere problemen waar je tegen aanloopt. Je staat er niet alleen voor, ik geef je graag inzicht en helderheid. Ik stem af op jou en degene waar je een vraag over hebt en help je graag verder waardoor het leven zich op een andere wijze manifesteert. Laat je verrassen door de magische momenten van het leven.

Specialisatie
Engelenkaarten, tarot, pendel, fotoreading; door direct foto van jezelf te downloaden tijdens de chat. Aan de hand van de foto kan ik direct op je afstemmen en krijg ik informatie door. Zo kan ik je een stap verder helpen en inzicht geven in de situatie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt met allerlei vragen bij terecht, van levensvragen tot vragen over de liefde, relaties, kinderen, werk, persoonlijke groei.

Wat heb ik van je nodig?
Het liefst een duidelijke vraag. En verder graag een foto van jou of van je geliefde, je naam en geboortedatum. Ik wandel graag een stukje met je mee op je levenspad. Tot chats!

Liefs Suus


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Suus

Live Chat

Via e-mail kunt u Suus bereiken.

Offline
Top