Marisa

Vanuit licht en liefde ben ik er om je te helpen🤍

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Contact met overledenen
Offline

83 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over je liefdesleven, je eigen ontwikkeling, relaties, je werk of andere belangrijke situaties in je leven? Of ben je juist opzoek naar gewoon een luisterend oor? Samen met jou zoek ik naar een manier waarop jij inzichten en antwoorden krijgt waarmee je verder kunt. Het bewandelen van je eigen levenspad. Zodat jij de allerbeste keuzes kunt maken voor jezelf! Ik voel in op jou situatie en laat me leiden door de energie waarin jij je op het moment bevind.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Pendelen
 • Coaching
 • Lichtwerker
 • Energetische therapie

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Luisterend oor
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Ontzettend bedankt voor je interesse in mij. Al van jongs af aan ben ik veel bezig met de spirituele wereld en krijg ik enorm veel energie binnen. Ik vind het heel erg fijn om mezelf te verbinden met de energie en daarom help ik je dan ook heel graag via Mediumchat met het beantwoorden en begeleiden van jou vragen. Vanuit licht en liefde krijg jij inzichten die je op dat moment nodig hebt.

Mijn werkwijze

Ik sta open voor al je vragen en situaties waarbij je hulp nodig hebt. Naast lichtboodschappen maak ik graag gebruik van orakelkaarten, tarot en een pendel. Verder help ik ook kinderen. De energie die zij met zich meedragen is zo puur en bijzonder. In het mediumchat systeem kun je gemakkelijk foto's uploaden die ik in realtime kan zien. Het kan zijn dat ik tijdens een chat, vraag naar een foto, om je direct meer inzichten en antwoorden te geven waarmee jij verder kunt. Ik typ erg vlot waardor je nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag : 4
Woensdag : 4
Donderdag : 4
Vrijdag : 3
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Marisa

Live ChatOffline

3 beoordelingen

Ik heb 3 woorden voor dit gesprek, niet normaal goed. de zuivere energie die tijdens het gesprek aanwezig was, vloeide door het scherm heen. Bepaalde dingen die Marisa gewoonweg niet kon weten kwamen zo naar voren. Wat een ongelofelijk lieve en fijne energie om bij te zijn. het gesprek is nog niet gestart en de kamer vult zich in minder dan 1 seconde met liefde en rust. Hele snelle en zuivere antwoorde, waardoor je veel uit je gesprek kunt halen. Ik kom zeker nog een keer terug als ik met een specifieke vraag zit. Een hele warme groet van mij 😘😇🤗.


Jarno - 18 Mei 2022

Bedankt lieverd voor het fijne gesprek. Er werden toch weer wat dingen duidelijk en bevestigd door jou en al babbelend kwamen we ook op hoe ermee om te gaan. ❤️


Patricia - 15 Mei 2022

Dankjewel voor je gesprek. Vind het heel gek want als hij een ander heeft waarom blokt hij me niet. Dat is echt heel raar. Ik weet het ook niet. Liefs kirsten


Kirsten - 15 Mei 2022


Top