Marieke

Geeft je meer inzicht in waar je mogelijkheden liggen.

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

163 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over de liefde, over je relatie, over werk of iets anders, dan kan ik met behulp van mijn kaarten kijken wat geadviseerd wordt door de engelen, gidsen of overleden dierbaren. Channelen komt er vanzelf geleidelijk bij. Deze combinatie zal jouw nieuwe invalshoeken geven waardoor je jouw unieke situatie anders kunt gaan bekijken en loskomt uit wat vast zit.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Dankjewel voor je interesse in mij. Mijn naam is Marieke en sinds 2018 heb ik mijn eigen praktijk voor intuïtieve coaching en sinds kort ook reikibehandelingen. Ik ben helder waarnemend en channel boodschappen van engelen, gidsen en overledenen. Ik werk onder andere met kaarten, mijn pendel en foto's. Hiermee help ik mensen meer inzicht te krijgen in hun situatie en hun eigen invloed hierop. Zo komen zij weer in hun eigen kracht te staan waardoor ze weer verder kunnen.

Mijn werkwijze

Ik kan werken met alleen de kaarten en gechannelde boodschappen, maar ik kan ook foto's uitlezen voor je. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden van jou en andere betrokkene(n) die ik realtime kan zien. Dit helpt bij het lezen van de energie tussen jullie. Je mag mij alles vragen. Niets vind ik gek of zal ik veroordelen. Iedereen loopt zijn eigen unieke weg in dit leven en heeft zijn eigen vragen en ervaringen. Ik typ snel waardoor je snel een antwoord hebt op je vragen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic US psychic Canadian psychic

Direct contact met Marieke

2 beoordelingen

Dank je wel voor je eerlijke antwoorden 🙏


Nadia - 30 December 2021

Heel fijne chat gehad. Ik kom zeker terug. ❤🌹🌈


Ilse - 29 December 2021


Top