Marian

Helpt je meer inzicht te krijgen in je leven ❤

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

170 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Aan de hand van mijn kaarten en energieën die ik voel tijdens onze sessie samen, kan ik je helpen inzicht te geven over waar je nu staat met betrekking tot je liefdesleven, relaties of op gebied van werk en financiën. Ik vertel alleen wat je moet weten. Ik laat mij leiden door mij gidsen zodat we samen kunnen kijken welke keuzes je het beste kunt maken in jouw levenspad. Ik ben eerlijk en zal ook aangeven als ik andere informatie door krijg.

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Droom analyse
 • Tarotkaarten
 • Medium

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Luisterend oor
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Super leuk dat je interesse toont in mij. Al zo lang als ik weet voel ik energieën om mij heen en laat ik mij adviseren door mijn gidsen. Hiervoor gebruik ik mijn tarotkaarten maar kan ook heel goed aan de hand van een foto inleven/voelen wat het universum jou wil vertellen. Mijn leven lang help ik al mensen en voorzie ik ze van informatie die ik door krijg. Naast de energieën en tarot, heb ik voorspellende dromen.

Mijn werkwijze

Je kunt mij alles vragen, ik laat mij leiden door mijn gidsen en vertel je wat je moet weten en wat ik door krijg . Het liefst werk ik daarbij met een foto zodat de energieën goed doorkomen. Deze kun je heel gemakkelijk uploaden en doorsturen. Ik typ vlot en zal je niet onnodig laten wachten. Ik neem je continu aan de hand mee gedurende onze contact. Stel gerust je vraag, niks is mij te gek.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 01-03 vanaf 22:00
Dinsdag : 23-2 vanaf 21:00
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag : 27-2 vanaf 21:00
Zondag : 28-2 vanaf 21:00

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Marian

Live ChatOffline

7 beoordelingen

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.


Sjef - 19 November 2020

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.


Sjef - 19 November 2020

Prettig gesprek, goed aangevoeld en treffend. Ook het advies: goed uitgelegd en nog een privébericht achteraf. Ik ga zeker vaker chatten met Marian!


Marike - 6 Oktober 2020

Goed, duidelijk. Snel in antwoord.


Annemarie - 23 September 2020

🙏💖 dikke tien


Joyce - 21 September 2020

Top! Bedankt voor de steun. Je voelt het goed aan . Nog even doorzetten .


Vanessa - 14 September 2020

Marian kan heel veel dingen door krijgen! Ze is heel uitgebreid in wat ze verteld en kan mooie details doorgeven. Ze is erg goed, ben er stil van!


Danny - 11 September 2020
Direct contact met Marian

Live ChatOffline


Top