Maria

Waardevolle gesprekken over alles wat je dierbaar is

Mijn specialismen:


  • Contact met overledenen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Break-up / relatieproblemen
Offline

172 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw problemen, kwesties of belangrijke keuzes in jouw leven, dan voel ik in op jouw energie. Al chattend komen we beslist tot andere inzichten, zodat je je gesteund voelt in het maken van de juiste keuzes. Positiviteit is het sleutelwoord! Of wil je contact met één van je overleden dierbaren? Ook daar help ik je bij. Soms geeft dat net de juiste afsluiting die je graag wilde of nog even iets gezegd hebben. Hoe mooi is dat??

Gaven en methodes:

  • Contact met overledenen
  • Helderwetend
  • Medium

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Ik typ snel
  • Met humor waar mogelijk

Over mij

Wat fijn dat je interesse in mij hebt. Ik heb mijn hoog gevoeligheid jaren geleden omgezet in "het werkt tegen mij" in "werken met mij". Voor mij betekende het dat ik meer vanuit een positieve kijk, vooral vanuit liefde, situaties anders benader. Dat brengt enorme verlichting, die ik graag andere mensen ook wil geven. Dit gebeurd vanuit mijn passie voor dit vak en groot empathisch vermogen. Omdat ik al veel mensen heb kunnen helpen, ben ik heel dankbaar dat ik dit bij Mediumchat mag doen.

Mijn werkwijze

Hoe ik werk? Ik stel me open voor de informatie die ik vanuit jou krijg, maar ook informatie die ik door krijg van mijn gidsen of jouw overleden dierbare. Ik typ heel snel en daarom kunnen we heel veel "bespreken" op de chat. Omdat ik snel kan schakelen, komen we ook snel tot de kern van knelpunt. Waarbij ik duidelijke en heldere antwoorden geef waar je mee aan de slag kan, er is niets zweverigs bij. Alles vanuit liefde en empathie, met een vleugje humor!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Maria

5 beoordelingen

voelt goed aan open recht door zee en duidelijk vertelt geen onzin aanrader


Angela - 12 Februari 2021

Was een fijn gesprek en duidelijk, ik ben er blij mee


Sylvia - 12 Februari 2021

Gaf mij de antwoorden die ik nodig had en heel erg duidelijk en ze is nota bene een gevoelsmens en echt betrokken. Nogmaals heel erg bedankt


Relome - 10 Februari 2021

Maria had niet veel extra informatie nodig om in korte tijd dingen goed uiteen te zetten. Soms konden de antwoorden wel iets uitgebreider maar ze voelde goed


Elleke - 31 Januari 2021

Lieve dame, ze voelt de dingen goed aan. Dank je wel Maria.


Tinne - 10 Januari 2021
Direct contact met MariaTop