Linda

Meer inzichten wat er te wachten staat in je leven

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

110 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Liefde, werk of nieuwe uitdagingen wat staat je te wachten? Misschien verhuizing of verre reis. In ieder geval een zetje de goede richting wat het Universum van je verwacht.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Als klein meisje wist ik al dat ik anders was dan anderen. Ik praatte elke dag met het universum wat iedereen maar raar vond en het daarom weg stopte en niet meer in openbaar. Inmiddels na jaren het alleen voor mijzelf gehouden te hebben ben ik klaar om andere te helpen. Ik ben een empathische voeler (Lichtwerker) en kan door middel van jou gidsen maar ook jou energie de informatie krijgen wat je nodig hebt op dit moment. Ik heb alleen je voornaam nodig. ✨✨✨✨✨✨ Veel liefs, Linda

Mijn werkwijze

Wat heb ik nodig om samen met jou deze reis te maken.... alleen je naam. En ik ga graag samen met jou je pad bekijken. Het kan zijn dat ik wat op papier krabbel om dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan. Ik leg ook orakel kaarten mocht je hier behoefte aan hebben. Ik maak contact met jou gids en zal je de antwoorden doorgeven wat de gidsen van mij verwachten te geven. Maar ook de vragen beantwoorden waar je mee loopt en waar jezelf graag antwoorden op wilt hebben. Geen vraag is te gek dus schaam je niet om dingen te vragen waar je te lang mee loopt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Linda

1 beoordelingen

Super gesprek met een super mooi mens!


Kim - 8 Juni 2022


Top