Lida

Ervaren aurareader, geeft je heldere inzichten

Mijn specialismen:


  • Carriere / Financieel
  • Spirituele ontwikkeling
  • Break-up / relatieproblemen
Offline

274 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik kan meestal snel intunen op jouw situatie. Ik voel hoe het met je gaat, hoe je in het leven staat en vooral emoties kan ik goed waarnemen. Dit werkt goed als ik met je meekijk in een relatie of verbroken relatie. Want ook de ander voel ik goed aan. Ook de energie van organisaties kan ik lezen en zo maak ik helder hoe jij functioneert op je werk. Verder begeleid ik je graag op een eventueel spiritueel pad en geef daarbij praktische tips.

Gaven en methodes:

  • Reader
  • Fotoreading
  • Aura healer
  • Bewustzijns-coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Sterk aanvoelend en praktisch
  • Ik voel jouw energie

Over mij

Hoi, Ik ben Lida en zo lang als ik mij kan herinneren heel gevoelig voor de energiewereld. Als jong meisje vond ik dat lastig, ik voelde precies hoe het met andere mensen ging. Ook contact met overledenen was iets waar ik eerst van schrok. Nu heb ik er goed mee leren omgaan, ik heb verschillende opleidingen gedaan om op een goede manier gebruik te maken van mijn talenten. Zo kan ik anderen helpen, ik sta graag voor je klaar!

Mijn werkwijze

Door je naam, stem ik af op jouw energieveld. Ik voel in en beschrijf hoe het met je gaat. Natuurlijk luister ik daarbij ook goed naar jouw vraag. Je kunt met iedere vraag bij mij terecht. Of het nu gaat om problemen met je werk of in je relatie. Als de energiewereld het toestaat kan ik contact maken met een dierbare overledene. Ook dan vraag ik naar de naam van diegene en beschrijf wat ik doorkrijg.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Lida

10 beoordelingen

Ik had geen tijd meer om je te bedanken Lida! Ik heb je goed begrepen en veel dank!


Carla - 13 Oktober 2020

Lida is een topper!


Nisha - 12 Oktober 2020

Zeer fijn gesprek x


Cindy - 8 Oktober 2020

GRAAG ANONIEM!! Lida is een hele sterk invoelende vrouw, die weinig uitleg van mijn kant nodig had om vervolgens de volledig situatie tot in detail te kunnen beschrijven. Vooral mijn emoties wist zij echt heel goed te vertellen. Ze is meelevend, lief en vooral eerlijk (niet naar de mond praten!!) en behulpzaam. Ze weet goed handvatten aan te reiken om aan je eigen healing te werken. Ik heb meerderen hier gesproken, maar ben erg onder de indruk van Lida. De rust die zij mij heeft gebracht is heel fijn. Ze is een aanrader -wow!


S. - 7 Oktober 2020

Rust begrip en inzicht op een zeer prettige manier


Barend - 30 September 2020

Rust begrip en inzicht op een zeer prettige manier


Barend - 30 September 2020

Fijne boodschap. Nog even geduld en doorzetten, maar er kan iets moois van komen. Dank je wel Lida


Patricia - 24 September 2020

Bedankt voor de raad en je inlevingsvermogen Lida


Feline - 24 September 2020
Een ontzettend lief en betrokken mens. Ze wist mooie dingen te benoemen die heel erg klopte. Haar reading was absoluut kloppend en eerlijk.
Susanne - 21 September 2020

Dank voor je berichtje nog . WoW heel mooi wel, je stuurt me , eenmaal je gekozen hebt ga je de rust vinden . Hij stuurde me vandaag juist hetzelfde in een berichtje dat ik de rust ga vinden als ik het anders ga aanpakken . Zoveel signalen dus ik moet eens gaan wakker worden


Vanessa - 17 September 2020
Direct contact met LidaTop