Lida

Heldere inzichten vanuit de energiewereld en jouw aura

Mijn specialismen:


  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Familie en vrienden
  • Liefdes- en relatievragen

77 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Je kunt met iedere vraag bij mij terecht. Of het nu gaat om problemen met je werk of in je relatie, maar ook als het even niet lekker gaat tussen een vriendin en jou. Er bestaan geen gekke vragen. Ik kan meestal snel intunen op jouw situatie, soms stel ik nog een vraag zodat ik, dat wat ik waarneem, verder kan concretiseren. Ik houd niet van wazige verhalen en geef graag duidelijke handvatten mee. Als we wat meer tijd hebben kan ik een mooie roosreading geven. De roos laat zien hoe jij in het leven staat. Dit zijn altijd hele rake beschrijvingen, die je helpen om je situatie beter te begrijpen en bij te sturen. Ik gebruik de roos graag als metafoor omdat het zo mooi laat zien dat je als mens kan groeien en bloeien (ook als het soms moeilijk is). Je kunt ook via een e-mail consult een roosreading aanvragen.

Gaven en methodes:

  • Reader
  • Contact met kinderen
  • Aura healer
  • Hsp/hooggevoeligheids coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Ik voel jouw energie
  • Geven van praktische tips

Over mij

Hoi, Ik ben Lida en al zo lang als ik mij kan herinneren heel gevoelig voor de energiewereld. Als jong meisje vond ik dat lastig, ik voelde precies hoe het met andere mensen ging. Ook contact met overledenen was iets waar ik eerst van schrok. Nu heb ik er goed mee leren omgaan, ik heb verschillende opleidingen gedaan om op een goede manier gebruik te maken van mijn talenten. Zo kan ik anderen helpen, ik sta graag voor je klaar!

Mijn werkwijze

Door je naam, stem ik af op jouw energieveld. Ik voel in en kan meestal snel beschrijven hoe het met je gaat. Natuurlijk luister ik daarbij ook goed naar jouw vraag. Je kunt met iedere vraag bij mij terecht. Of het nu gaat om problemen met je werk of in je relatie, er bestaan geen gekke vragen. Als de energiewereld het toestaat kan ik contact maken met een dierbare overledene. Ook dan vraag ik naar de naam van diegene en beschrijf wat ik doorkrijg. Als pedagoog en moeder van een puberdochter help ik je ook graag met opvoedproblemen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 14/9 afwezig
Dinsdag : 15/9 afwezig
Woensdag : 16/9 2200-01.00 uur
Donderdag : 17/9 van 15.00 tot 17.00 uur en 19.00-23.00 uur
Vrijdag : 18/9 van 11.00 uur tot 1500 uur
Zaterdag : 19/9 van 1900 uur tot 2300 uur
Zondag : 20/9 van 1900 tot 2300 uur

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Lida

Live Chat

Start nu een chat met Lida.

Start Chat

1 beoordelingen

Dank voor je berichtje nog . WoW heel mooi wel, je stuurt me , eenmaal je gekozen hebt ga je de rust vinden . Hij stuurde me vandaag juist hetzelfde in een berichtje dat ik de rust ga vinden als ik het anders ga aanpakken . Zoveel signalen dus ik moet eens gaan wakker worden


Vanessa - 17 September 2020


Top