Laura

Luistert, voelt mee en steunt onvoorwaardelijk.

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

131 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over je liefdesleven, vervelende ervaringen in het verleden die invloed hebben op je relaties en levenskeuzes? Of over iets totaal anders? Alles is welkom. We gaan samen kijken hoe we je toekomst zo mooi mogelijk kunnen maken. Voor mij helpt het om je naam, geboortedatum en eventueel een foto van je te hebben, of van degene (ook dieren) waar je de vraag over wilt stellen. Ik werk, als de situatie erom vraagt, met edelstenen. Hun energie kan mij ook een hoop vertellen als het even niet vanzelf wil komen. Voor mij werkt het zo: op het moment dat jij je verhaal doet, krijg ik binnen wat jij nodig hebt om te horen of te weten. Soms stel ik dus vragen die voor jou onlogisch lijken. Dit is alleen maar om betere voeling met jou energie en die van je omgeving te krijgen. Verder typ ik vlot, dus we kunnen in korte tijd veel bespreken.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Wat fijn dat je mijn profiel bekijkt! Ik zal wat over mezelf verstellen zodat je kunt bepalen of ik de juiste persoon ben om samen met jou naar je levensvragen te kijken. Heel mijn leven ben ik al gevoelig geweest. Té gevoelig is me ook wel verweten, vooral door mezelf. Hierdoor ben ik mezelf enorm tegen gekomen en genoodzaakt geweest uit te zoeken wie ik ben en wat IK nodig heb. Dat was heel nieuw en moeilijk voor mij, kijken naar wat ík wil en wat ík nodig heb. En, nog moeilijker, hier ook naar handelen. Misschien herken je dit? Intussen ben ik erachter gekomen dat ik "gewoon" heldervoelend en helderziend ben. Omdat ik niet uit een omgeving kom dat dit normaal is, heeft het een tijdje geduurd voor ik het zelf door had. Vooral omdat je niet weet hoe een ander iets voelt of waarneemt. Het positieve hieraan is dat ik me wel heb ontwikkeld als een erg "down to earth" iemand. Ik hou van het spirituele, maar ik houdt mijn voetjes stevig op de grond. Mijn ervaringen, de goede én de slechte, hebben me enorm geholpen in het vinden van mijn levensgeluk. Dit wil ik graag aan anderen doorgeven. Altijd al was ik een luisterend oor voor veel mensen. Deze mensen hebben mij ook al jaren laten weten dat ik "Hier echt iets mee moest doen!" Nou, bij deze dan... Kom maar op met je vragen, visies en gedachten. Je wordt volop gerespecteerd en nooit veroordeeld. Niets is te gek. Ik 'hoor' graag van je. :)

Mijn werkwijze

Ik heb geen oordeel. Geen vraag is te gek. Om in te voelen, werk ik het liefst met een foto van jou of degene (ook dieren) die bij de vraag betrokken is. Aan de hand van jou verhaal voel ik in op jou energie en krijg ik door wat jij nodig hebt om te horen of weten. Ooit werk ik met Edelstenen. Net naar gelang de situatie. Ik typ vlot en ik spreek en typ ook Engels. I type fast and i speak and write English. Ik 'hoor' graag van je. :)

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag : 10 uur tot 12 uur
Woensdag :
Donderdag : 10 uur tot 12 uur
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Laura

2 beoordelingen

Leuk gesprek, zinvol ook. Dank je wel Laura


Patricia - 20 Juli 2021

Bedankt voor dit mooie gesprek Laura! Je was SPOT ON met je uitspraken en je advies ga ik zeker ten harte nemen! Ik voel me alsof ik 100 kg minder op mijn schouders heb. Heel erg bedankt hiervoor en je ziet mij snel weer terug!


Merel - 19 Juli 2021


Top