Kristi

Kan haarfijn aanvoelen wat je nodig hebt

Mijn specialismen:


  • Spirituele ontwikkeling
  • Break-up / relatieproblemen
  • Liefdes- en relatievragen
Offline

114 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Als je vragen hebt over een belangrijke beslissing of kruispunt in je leven. Relatie en liefde & je werk of bedrijf. Ik geef je met heel veel liefde inzicht op de vraag die het meest op jou hart ligt op dit moment....een brandende vraag waar je graag meer helderheid over wil of een antwoord op wil. Ik voel mee....ervaar mee. Daarbij zet ik graag mijn kaarten in en een foto meesturen is altijd fijn (niet verplicht). Soms als er behoefte is....kan ik een clearing op afstand uitvoeren of je helpen met je chakra's en energie systemen. Zodat alles weer kan gaan stromen voor je.

Gaven en methodes:

Communicatie:

  • Warm en hartelijk
  • Sterk aanvoelend en praktisch
  • Voor een goed gesprek

Over mij

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Al jaren werk ik met energie. Dit doe ik op allerlei lagen, waardoor mijn gaves met de tijd zoveel sterker zijn geworden. Ik kan haarfijn op jou energie en gevoel intappen en je in het moment vertellen wat jij nodig hebt of hulp bij kan gebruiken. Op belangrijke vragen in je leven of het activeren van wijsheid en gaves die al in jou zitten. Ik gebruik graag mijn kaarten, een foto sturen kan een reading versterken, maar is niet verplicht. Ik kijk er enorm naar uit om met je te verbinden hier op Mediumchat!

Mijn werkwijze

Je kan alles, maar dan ook alles aan me vragen. De nummer 1 feedback die ik van iedereen krijg is dat ze zich instant veilig bij mij voelen. Weet dat je in een sacred en veilige ruimte komt met al je vragen en voel je dus ook helemaal vrij om alles te delen, vragen en zeggen. Ik zal je waar nodig....om een foto of naam (anoniem) vragen en deze blijft altijd tussen ons. Ik graag aan de hand van de informatie en energie die jij met me deelt, al heel veel boodschappen door waar je gelijk verder mee kan.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Kristi

1 beoordelingen

Ik zie het positief in na ons korte gesprek. Ben alleen vergeten op te slaan


Bert - 14 Januari 2022


Top