Heldervoelend Heidi
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Krachtcoach Heidi, brengt inspiratie in jouw vraagstukken en jouw mogelijkheden!

Dag Prachtig, Krachtig mooi mens,
Mijn naam is Heidi en mijn levensmissie is om jou in het licht van je eigen kracht te zetten, stralend in de wereld, prachtig vrij als een vlinder, krachtig als een tijger. Met mijn heldervoelendheid, puurheid en openheid breng ik inzicht en inspiratie in jouw vraagstukken en jouw mogelijkheden waardoor jij weer verder kunt op jouw pad in de wereld.

Specialisatie
Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, (familie)relaties, opvoeding en burn-out. Gevoeligheid is een gave en je kunt leren het als een krachtig instrument in te zetten in je leven. Vanuit verbinding met mijn hart en mijn puurheid maak ik de verbinding met jou. Alles mag er zijn en alles is goed in het moment, ik heb geen oordeel en ben open-minded! Vanuit hoe ik werk creëer ik bewustwording, geef ik rust, een positief gevoel en laat ik jou voelen dat je een eigen-waarde hebt en dat je die ook volop mag voelen en in mag zetten op alle gebieden in jouw leven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met bijna alle levensvragen waar je tegenaan loopt, ik beantwoord geen vragen over vermissingen of overledenen. Ik ga erg uit van het NU en de mogelijkheden die ieder mens in zich draagt.

Door een chat met mij leer je jouw eigen patronen te herkennen, te erkennen en te accepteren en van daaruit jouw mindset om te buigen van negatief naar positief. Vanuit die vertaalslag kun jij beter navigeren naar het leven wat jij echt wenst. Jij wordt daarin jouw eigen kompas en je hoeft je niet meer te laten leiden door verleden en/of huidige omstandigheden.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens de chat heb ik je naam en je leeftijd nodig, Je mag ook een foto mee sturen, dat helpt mij nog beter om op jou af te stemmen en daarmee jou sneller te kunnen helpen. Voel je welkom!

Hartegroet,
Heidi


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Heidi

Live Chat

Via e-mail kunt u Heidi bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik voel me een stuk beter na mijn chatgesprek met Heidi. Ze heeft me een spiegel voorgehouden maar ook inzicht gegeven in de ontstane relatieproblematiek. Ik kan weer verder. Dank je wel!


Claudia - 11 Augustus 2018

Verhelderend gesprek met goede tips en steunende woorden!


Karin - 5 Augustus 2018

Ik heb Heidi ervaren als warm, eerlijk en betrokken. Ze geeft duidelijke inzichten en doelen waar jezelf mee verder kunt gaan. Nogmaals dankjewel Heidi!


Evelien - 3 Juni 2018
Top