Jolanda

Geef je meer inzicht, steun en advies

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling

83 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Als je even niet meer weet wat te doen, of wat voor keuze je moet maken, dan help ik je hier graag bij. Door het chatten kan ik op je invoelen en met behulp van de Lenormand kaarten kan ik tot een kern komen wat op dit moment belangrijk is. Vaak komt hier Een stukje verleden bij kijken wat nog afgesloten moeten worden of een huidige situatie die eerst afgerond moet worden. Heel soms kan er iets van de nabije toekomst naar voren komen. Samen kijken we wat voor jou nu nodig is om verder te komen om door een situatie te komen of om een keuze te kunnen maken.

Gaven en methodes:

 • Contact met dieren
 • Lenormand kaarten
 • Fotoreading
 • Kaartlegger
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Luisterend oor
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Hallo, fijn dat je interesse hebt in mijn profiel. Van jongs af aan ben ik al bekend met paranormale waarnemingen. Dit loopt uiteen van het zien van overledenen tot voorgevoelens. Rond mijn 12e kocht ik mijn eerste tarotkaarten en ben mij daar steeds meer in gaan verdiepen. Met de tijd heb ik diverse cursussen gedaan met o.a. de Lenormand kaarten, fotoreaden, magnetiseren en voornamelijk verder gegaan met de Lenormand kaarten. Deze kaarten gebruik ik inmiddels al zo'n 25 jaar en heb diverse mensen geholpen met inzichten te krijgen in hun situaties en geholpen met advies of anders tegen zaken aan te kijken. Ik kan mij in de meeste zaken goed inleven en invoelen bij andere mensen en help graag anderen met een stukje zelf bewustwording en of je op de goede weg bent.

Mijn werkwijze

Om op je in te kunnen voelen, maak ik gebruik van de energie die van je af komt. Dit gaat sneller en makkelijker met je naam (voor en achternaam) en geboortedatum. Soms is het handig om hier ook een foto bij te gebruiken, deze kun je makkelijk uploaden in het systeem en kan ik direct zien. Dit invoelen gaat vrij snel en begint al tijdens de eerste woorden die in de chat neergezet worden. Ik gebruik de Lenormand kaarten om dichter bij de kern te komen en wat meer verduidelijking en inzichten te krijgen. Heb je vragen? Stel ze gerust, je kunt met alles bij mij terecht.

Introductie video



* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 26/10 20:30 - 01:00
Dinsdag : 27/10 20:00 - 01:00
Woensdag :
Donderdag : 29/10 20:00 - 01:00
Vrijdag : 30/10 20:00 - 01:00
Zaterdag :
Zondag : 1/11 20:00 - 01:00

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Jolanda

Live Chat

Start nu een chat met Jolanda.

Start Chat






Top