Ingrid

Wat is jouw doel op aarde?

Mijn specialismen:


  • Spirituele ontwikkeling
  • Liefdes- en relatievragen
  • Familie en vrienden
Offline

133 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Wat is je levensmissie, je visie? Welke richting wil je op? Loop je vast en weet je niet meer wat je moet doen. Of voel je tegenstrijdige dingen die je niet kan plaatsen. Hoe wordt jij weer je authentieke zelf in je relatie, je werk en je persoonlijke leven. Past je werk nog bij je? Ben je gelukkig in je relatie? Wil je een andere richting op?

Gaven en methodes:

  • Healer
  • Spiritueel coach
  • Bewustzijns-coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Sterk aanvoelend en praktisch
  • Ik voel jouw energie

Over mij

Als kind voelde ik dat er meer was dan de wereld zoals de meeste van ons die zien. Bij mij moest het licht dan ook altijd aan als ik sliep. Ik was er toen niet klaar voor om dat aan te gaan. Mijn moeder zei altijd; Jij bent anders, maar ik weet niet wat er dan met je is. Later kwam de term Hoog sensitief (HsP) Ik volgde mijn pad, mijn rode draad mijn missie en visie. Totdat ik letterlijk gedwongen werd tot stil staan door een auto-ongeluk. Toen werd het tijd om op een andere manier naar de we

Mijn werkwijze

Wat jij voelt, wilt delen met mij is uniek en alles is om te draaien in een positief gevoel of een positieve creatie. Daarvoor leer ik je je manifestatie kracht te gebruiken door mijn universele inzichten en doorgeving met je te delen. Via een foto en het gesprek met jou krijgen we samen de antwoorden. Het helpt je op weg naar een gelukkige leven.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Ingrid

4 beoordelingen

Bedankt Ingrid dit was een heel bijzondere ervaring. Echt heel mooi. Tis dat ik weer moest rijden. Want ik wilde jou nog wat informatie vragen. Maar dat komt zeker een volgende keer.


Wouter - 21 Mei 2022

Dank je wel lief mens dat je bent voor de gerust stelling


Angela - 8 Mei 2022

Bedankt voor het fijne gesprek! Ben blij dat ik je heb gesproken 🙂


Patricia - 1 Mei 2022

Dankjewel voor je heldere uitleg. En ook voor je duwtje in de juiste richting! Ik heb jouw raad opgevolgd en contact opgenomen. Word vervolgd!


Sandra - 1 Mei 2022


Top