Icram

Geeft je inzicht en ontrafelt de waarheid

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
Offline

261 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Je kan bij mij terecht voor al je vragen. Ik ben erg intuïtief en voel snel de energie om je heen. Ik gebruik de Tarot om te identificeren wat de spirituele gidsen met betrekking tot het astrale mij vertellen en de boodschap die ik aan jou overbreng. Ik kan je verleden omschrijven en in welke situatie u zich bevindt en tenslotte ook wat de toekomst voor je in petto heeft. Dit doe ik op een transparante manier waarin we de obstakels tegengaan dat jou pad belemmert, anticiperen op aankomende evenementen door altijd de beste optie te nemen. Het lot ligt in jouw handen en alles wat er in je leven gebeurd, gebeurd op het juiste moment. Ik wil je helpen met het bereiken van een overvloed aan liefde, welzijn en welvaart.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Pendelen
 • Coaching
 • Kaartlegger
 • Paragnost

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Ik geef adviezen

Over mij

Fijn dat je voor mij gekozen hebt! Mijn naam is Icram, ik ben sinds jongs af aan paranormaal begaafd geweest. Ik ben helderziend en heldervoelend. Ik stel me volledig ter beschikking om je op weg te helpen bij alles wat je zorgen baart. Mijn werkinstrument is de Tarot, ik werk met de klassieke Rider Waite, Lenormand en Zigeuner waarzegkaarten (voor toekomstvoorspellingen). Daarnaast werk ik ook met de pendel voor heel specifieke vragen. Connectie tussen zielsverwanten, relatie- en breukproblemen en emotionele blokkades is mijn specialisatie. Bovendien geef ik ook advies die ik van het universum doorkrijg en ik bied een luisterend oor aan.

Mijn werkwijze

Voor het invoelen helpt het me enorm als je een foto hebt van jezelf en de foto van de persoon in kwestie (indien dit van toepassing is), maar dit is zeker geen vereiste want kan ik kan ook aan de slag met enkel de naam(en) een leeftijd(en). Met behulp van de tarotkaarten kan ik je inzicht geven op jouw huidige situatie, wat je meegemaakt hebt en wat de toekomst voor je in petto heeft.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic Mediumchat Spanish

Direct contact met Icram

6 beoordelingen

Lieve Icram dankjewel wilde graag verder chatten.ineens was gesprek af terwijl credits er nog waren daarna was je in gesprek. Je bent top❤


Marion - 28 Oktober 2020

Heel lief En heel duidelijk dank je wel.


Carolyne - 25 Oktober 2020

Wat een prachtige reading van deze mooie ziel. Bedankt Icram


Patricia - 3 Oktober 2020

Icram voelt dingen heel goed aan. Ik was zeer tevreden met dit consult.


Stacey - 13 September 2020

Ze is heel eerlijk , en geeft goed advies ! Absoluut geen tijd verspilling ! Ze ziet alles duidelijk . Ze is heel aardig en leeft met je mee . Ik raad icram zeker aan


Ines - 9 September 2020

Heel fijn gesprek. Heel vertrouwd, open en eerlijk. Ze voelt t goed aan. Kom zeker terug , dankjewel!!


Caroline - 3 September 2020
Direct contact met IcramTop