Heldervoelend Rowena
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer en Medium Rowena werkt samen met haar gidsen en brengt boodschappen over waar dat nodig is!


Hi beautiful soul!

Fijn dat je een kijkje wilt nemen op mijn profiel. Ik ben Rowena, Healer/Medium. In mijn praktijk werk ik nu vooral samen met mijn gidsen. Het is mooie samenwerking waar veel wijsheid in zit. Wijsheid die ik graag met aardse zaken combineer.

Specialisatie
Ik communiceer met overledenen, (eigenlijk al heel mijn leven). Ik ben in staat om boodschappen door te geven, waar nodig. Wat ik mooi vind, is het vertellen over de dierbare in kwestie en laten zien dat hij of zij nog bij je is. Ik vind het belangrijk dat iedereen gezien mag worden. Door gezien te worden en erkenning gaat er van alles stromen en vindt er ( al is het een subtiele) verandering plaats. Ik ben echt een reader/healer van het moment. Daar bedoel ik mee... dat ik mij niet voorbereid, maar vertrouw op het moment zelf. Dat moment is ook het enige wat we hebben. Het gaat allemaal om het NU. Dus in het moment kan ik besluiten of ik er kaarten bij pak, je energie voel of mijn gidsen vraag wat er nodig is. Ik kan een korte healing sturen tijdens de chat en dan kun je wat warmte of heel veel liefde ervaren. Healing werkt altijd nog door. Belangrijk is wel dat je zelf ook aan de slag gaat met de veranderingen. De kaarten die ik gebruik zijn van Colette Baron-Reid, Wisdom of the Hidden Realms.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met allerlei soort vragen. Wat ik niet doe is toekomstige situaties voorspellen. Ik kijk naar het hier en nu. Vanuit daar kunnen we werken. Dat is belangrijk. Wat ik als healer/medium heb gemerkt is dat veel problemen voortkomen uit oude patronen en een bepaald soort denken. Waardoor we over en over steeds dezelfde keuzes maken en niet meer snappen hoe we eruit kunnen komen. Daarnaast heeft niet iedereen door dat er patronen zijn ontstaan. De patronen kunnen er al heel lang zijn. Wat we dan samen kunnen gaan doen is bekijken wat het patroon is. Waar het vandaan komt en hoe we het aan kunnen pakken. Ik ben er van overtuigd dat je dingen bij de bron aan moet pakken om het te kunnen veranderen. Alles is energie. Energie kan niet vernietigd worden. Maar wel getransformeerd. En dat wil samen met jou aanpakken. Negatieve denkpatronen, weinig zelf waarde. Terugkerend negatief denken. Vaak is het zo dat dingen afleren lastig lijkt. Wat we kunnen doen is nieuwe dingen aanleren waardoor het oude verdwijnt. Want dan is er geen ruimte meer voor het oude. Zodat je kan gaan staan in je eigen kracht. Want dat is je geboorterecht! Jij bent mooi, jij bent prachtig, jij bepaalt jouw weg. Jij bent de weg, jij bent de reis zelf. En wat is mooier als je van je reis kan genieten?!

Wat heb ik van je nodig?
Ik heb al genoeg aan een naam. Eventueel een foto. Als het over een overleden dierbare gaat vind ik een foto en een naam prettig werken.

With love,
Rowena


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Rowena

Live Chat

Via e-mail kunt u Rowena bereiken.

Offline
Top