Heldervoelend Annemiek
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer en Reader Annemiek zoekt samen met jou de antwoorden om verder te groeien op je levenspad!
 

Welkom!
Fijn dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Annemiek. Ik ben natuurgericht levens- en detoxcoach, werk met Reiki en geef Aura-Chakrahealing. Tevens kan ik voor je pendelen of één van mijn Moeder Aarde of Chakra-energiekaarten trekken. Samen met jou kan ik kijken naar je vragen over liefde, het leven dat je leeft en wat jouw diepste verlangens zijn. Door mijn heldervoelen en helderweten hier spiegelend en liefdevol naar te kijken, zullen we antwoorden vinden en kan jij weer verder groeien op je levenspad.

Specialisatie
Levens- en Detoxcoach
Heb je vragen over het leven, jouw leven, relaties, loop je vast, heb je een burn-out en/of heb je lichamelijke klachten? Dan kan ik daar samen met jou naar gaan kijken en zien hoe dit in je lichaam, geest en ziel tot uiting komt. Ik werk altijd kijkend naar de samenhang van die drie aspecten. Is er een lichamelijke of geestelijke (gedachten) detox nodig? Doe je wat je het liefst zou willen doen? Waar zit de disbalans? Ik kan je hierin begeleiden en zo handvatten geven om je leven en lijf weer in balans te krijgen. Ik ben geen vervanging voor de huisarts en ben niet bevoegd om diagnoses stellen.

Zielsliefde
Ben je je zielsliefde tegengekomen of je tweelingziel? En staat je leven hierdoor volledig op z’n kop? Kom met je vragen bij mij. Ik zal een luisterend oor voor je zijn, een klankbord, want ik weet hoe verwarrend en heftig dit kan zijn en dat het erg fijn is om dit met iemand te delen. Door persoonlijke ervaring met zielsliefdes en mijn tweelingziel kan ik je goed begrijpen en aanvoelen zodat we samen door deze bijzonder leerzame periode van je leven heen kunnen gaan.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Welke vraag je ook stelt, ik zal er altijd zonder oordeel en met ruime blik naar kijken. Je hebt aan mij een open eerlijke directe coach/maatje die samen met jou naar je vraag gaat kijken. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie en zal als een spiegel voor je zijn. Het gesprek tussen ons zal uiteraard volledig vertrouwelijk zijn. Mijn heldervoelen en helderweten zorgt ervoor dat ik makkelijk level en je snel zal begrijpen, zodat we een prettig gesprek met elkaar kunnen voeren en jij met een antwoord op jouw vraag weer verder kunt. Heb je een bijna-dood-ervaring gehad en je wilt hier graag met mij over praten, aarzel niet. Ik kan uit eigen ervaring dit met je delen. Het heeft mij op een levensveranderd pad gebracht. Mocht je bekend zijn met Bachbloesems (dit werkt op het emotionele niveau) dan kan ik voor je pendelen welke bloesems je nu nodig bent. Zo kan ik ook pendelen welke edelsteen op dit moment het beste bij jou past om blokkades te helpen verminderen of om je extra kracht/energie te geven.

Wat heb ik van je nodig?
Ik zou heel graag een foto van je ontvangen en je geboortedatum. Deze gebruik ik om goed op je af te stemmen, je foto te lezen en om eventueel te pendelen. Ik zal mij open opstellen tijdens onze chat en ik vraag dat ook aan jou. Op deze manier kunnen we het meest direct met elkaar praten en zullen we sneller tot de kern van de vraag en eventuele onderliggende blokkades komen.

Groet vanuit mijn hart,
Annemiek


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Annemiek

Live Chat

Via e-mail kunt u Annemiek bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wow, wat een prachtig consult was dit. Geeft vlot en zeer goed advies. Top!


Cindy - 2 September 2018
Top