Annemiek

  Heldervoelend  
  Helderwetend  
  Healer  

Healer en Reader Annemiek zoekt samen met jou de antwoorden om verder te groeien op je levenspad!

Welkom mooi mens! Mijn naam is Annemiek. Als levens- & detoxcoach kan ik samen met jou kijken naar de dingen waar je tegenaan loopt in je leven. Ik geef Aura-chakrahealing én je kan bij mij ook terecht met vragen over tweelingzielen en zielsliefdes. Door mijn heldervoelen en helderweten hier spiegelend en liefdevol naar te kijken, zullen we antwoorden vinden en kan jij weer verder groeien op je levenspad. Tevens kan ik voor je pendelen of één van mijn kaarten trekken.

Zielsliefde
Ben je je zielsliefde of tweelingziel tegengekomen? En staat je leven hierdoor volledig op z’n kop? Stel je vragen maar aan mij. Ik zal een luisterend oor voor je zijn, een klankbord, want ik weet hoe verwarrend en heftig dit kan zijn en dat het erg fijn is om dit met iemand te delen. Door persoonlijke ervaring met zielsliefdes en mijn tweelingziel kan ik je goed begrijpen en aanvoelen zodat we samen door deze bijzonder leerzame periode van je leven heen kunnen gaan

Levens- & detoxcoach
Heb je vragen over het leven, jouw leven, relaties, loop je vast, heb je een burn-out en/of heb je lichamelijke klachten? Dan kan ik daar samen met jou naar gaan kijken en zien hoe dit in je lichaam, geest en ziel tot uiting komt. Ik werk altijd kijkend naar de samenhang van die drie aspecten. Is er een lichamelijke of geestelijke (gedachten) detox nodig? Doe je wat je het liefst zou willen doen? Waar zit de disbalans? Ik kan je hierin begeleiden en zo handvatten geven om je leven en lijf weer in balans te krijgen. Tevens is het mogelijk om een aura-chakrahealing op afstand te ontvangen van mij. Ik ben geen vervanging voor de huisarts en ben niet bevoegd om diagnoses stellen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Welke vraag je ook stelt, ik zal er altijd zonder oordeel en met ruime blik naar kijken. Je hebt aan mij een open eerlijke directe coach/maatje die samen met jou naar je vraag gaat kijken. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie en zal als een spiegel voor je zijn.

Mijn heldervoelen en helderweten zorgt ervoor dat ik makkelijk level en je snel zal begrijpen, zodat we een prettig gesprek met elkaar kunnen voeren en jij met een antwoord op jouw vraag weer verder kunt.

Wat heb ik van je nodig?
Ik zou heel graag een foto van je ontvangen en je geboortedatum. Deze gebruik ik om goed op je af te stemmen, je foto te lezen en om eventueel te pendelen. Ik zal mij open opstellen tijdens onze chat en ik vraag dat ook aan jou… op deze manier kunnen we het meest direct met elkaar praten en zullen we sneller tot de kern van de vraag en eventuele onderliggende blokkades komen.

Groet vanuit mijn hart,
AnnemiekOffline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : dagelijks
Dinsdag : dagelijks
Woensdag : dagelijks
Donderdag : dagelijks
Vrijdag : dagelijks
Zaterdag : dagelijks
Zondag : dagelijks


Gaven* Direct contact met Annemiek

Live Chat

Via e-mail kunt u Annemiek bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wow, wat een prachtig consult was dit. Geeft vlot en zeer goed advies. Top!


Cindy - 2 September 2018
Top