Talen :
Nederlandse Healer Engelse Healer

Healer Natasja, gaat samen met jou op zoek naar je innerlijke kracht en schoonheid!

Welkom op mijn profiel,
Graag stel ik me kort aan je voor. Voel maar of ik degene mag zijn om jou verder te begeleiden. Fijn dat je de tijd neemt om je te verdiepen in mijn profiel. Ik ben Natasja, gediplomeerd energetisch healer, medium en HSP coach in opleiding. Mijn passie is het ondersteunen en begeleiden van mensen. Ik ben er voor jou om je verder te helpen op jouw unieke levenspad dat je bewandeld. Ik ben er niet om over je te oordelen of je te veroordelen. Ik bied je naast inzicht ook een luisterend oor wanneer je je hart wilt luchten.

Specialisatie
Samen met mijn lichtteam sta ik voor jou klaar. Ik maak ter ondersteuning geregeld gebruik van de Engelenorakel kaarten, de Lenormandkaarten en mijn pendel. Ik stem me af op jouw unieke energie en zal je via de chat vertellen wat ik mag doorkrijgen. Als Reiki en Kundalini reiki master is het mijn ervaring dat een energetische healing op afstand erg krachtig werkt, energie kan gaan waar het moet gaan en is niet aan afstand gebonden. Ook deze healing kan ik jou geven tijdens ons consult als jij je hiervoor openstelt. Na een healing zul je je opgelucht voelen, alsof er een last van je schouders valt. Er gebeurt precies dat wat er mag gebeuren en daar hebben we geen invloed op. Jij laat bewust of onbewust toe wat er moet / mag gebeuren. Er ontstaat weer ruimte en balans.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met al jouw vragen terecht. Je mag alles aan me vragen en met mij delen. Ik begeleid en beantwoord jouw vragen waar ik kan. Weet wel dat we allemaal een vrije wil hebben, niets in ons leven staat vast. Door deze vrije wil die wij als mensen hebben kan een situatie zo maar plots veranderen. Om deze reden doe ik geen toekomstvoorspellingen. Ik geef alleen door wat ik door mag geven en wat jij op dit moment nodig hebt om verder te komen op jouw levenspad. Ik maak zelf geen contact met overledenen. 

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens onze chat voel ik in op jouw energie. Graag zou ik je naam en eventueel een foto ontvangen. Met een foto kan ik mij sneller afstemmen zodat boodschappen eerder bij mij binnen komen. Voel je gedragen in het consult wat je van mij krijgt in mijn liefdevolle energie.

Warme groet,
Natasja 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Natasja

Live Chat

Via e-mail kunt u Natasja bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Natasja

Boodschappen van de Engelen: deel I

Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’...

Lees verder >

Aarden of Gronden

Aarden, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. Aarden of gronden is het bewust worden van je lichaam.

Lees verder >

Zelfbehandeling met Engelenkleuren

Stel je voor dat je op een wolk ligt met een heleboel engelen om je heen. Zie of voel hoe de engelen met hun handen door je aura gaan..

Lees verder >

Klantervaringen

Heb net een chatsessie met Natasja gehad. Zeer aangenaam en fijn, ze luisterde zonder te oordelen en gaf mij een aantal tips waarmee ik verder kom. Zeker aan te bevelen, ik kom nog eens bij haar terug!


Freek - 6 Juli 2018

Zonder het geven van informatie had Natasja direct de kern te pakken wat er speelde en hoe ik mij voelde. De healing heeft mij rustiger gemaakt en energie gegeven om de extra tips die ze mij heeft gegeven uit te voeren. Ik heb dit ook gedaan en inderdaad zoals ze al had aangegeven is dit succesvol geweest. Veel dank Natasja je bent een topper!


Elroy - 4 Juli 2018

Heel fijn, herkenbaar, geeft rust!


Leonie - 9 Juni 2018

Was fijn! Healing voelde heel fijn!


Evelyn - 25 Mei 2018

Het doet me in mezelf geloven en maakt me rustiger. Het bevestigd mijn eigen gevoel!


Kim - 17 April 2018

Het heeft me zeer geholpen! Alles was in de roos echt heel duidelijk. Zeer goede lieve empatische reader!


Marian - 31 Maart 2018

Meer inzicht en duidelijkheid gekregen. Ben daar superblij mee!


Maureen - 11 Februari 2018

Eerlijk en oprecht ingevoeld! Fijne en bruikbare handvaten gegeven:). Bedankt!


Susanne - 24 Januari 2018

Echt super. Een 10 met een griffel zoals het spreekwoord zegt!


Gerda - 23 Januari 2018

Nathasja heeft mij vriendelijk ten woord gestaan en goed geluisterd naar mij. Het was een prettig gesprek. Ze heeft mij een healing gegeven wat ik heel fijn vond. Natasja is zeker een aanrader om mee in gesprek te gaan. Super fijn!


Alexandra - 20 Januari 2018

Natasja is een echte topper. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze is heel lief en vriendelijk en echt een aanwinst voor mediumchat.


Christa - 19 Januari 2018
Top