Natasja

  Healer  
  Medium  
  Spiritueel Coach  
Healer Natasja, gaat samen met jou op zoek naar je innerlijke kracht en schoonheid!

Welkom op mijn profiel,
Mijn naam is Natasja, gediplomeerd medium en energetisch healer. Reeds 4 jaar heb ik een spirituele praktijk waar ik met heel mijn hart werkzaam ben. Mijn passie en levenstaak is het ondersteunen en begeleiden van mensen. Loop je ergens tegenaan? Heb je vragen? Ik ben er voor jou om je verder te helpen op jouw unieke levenspad dat je bewandeld.

Specialisaties
Reading
Door mijn heldervoelende en intuïtieve gaven kom ik snel tot de kern. Ik geef door wat jij op dit moment nodig hebt. Dit doe ik door me af te stemmen op jouw energie. De sessies welke ik geef zijn altijd open en eerlijk.

Tarot
Ik gebruik de lenormandkaarten en het Engelenorakel. De kaarten vertaal ik naar jouw persoonlijke situatie zodat je direct nieuwe inzichten hebt waardoor je makkelijker beslissingen kunt nemen, dingen kunt accepteren of kunt loslaten.

Fotoreading
Je kunt me ook éen foto sturen zodat ik deze voor je kan lezen.

Healing
Al na 1 sessie zul je je anders voelen. Mijn ervaring is dat een healing op afstand erg krachtig werkt. Opgelucht, alsof er een last van je schouders is gevallen. Ik voel precies aan waar de knelpunten en blokkades zitten zodat deze getransformeerd en los gelaten mogen worden. Er gebeurd precies dat wat er moet / mag gebeuren. Er ontstaat weer ruimte en daardoor minder stress en spanning. Je komt weer in je kracht en daardoor in balans.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je zult je vertrouwt voelen in onze sessie om zo te delen wat je graag wilt delen. Geen vraag is raar voor mij. Iedere vraag verdiend een antwoord. Ik maak geen contact met overledenen. Als een ziel zich kenbaar maakt tijdens onze sessie zal ik altijd doorgeven wat van belang is voor jou.

Wat heb ik van je nodig? 
Tijdens onze chat voel ik in op jouw energie. Zo komen de boodschappen als vanzelf bij mij binnen.
Voel je gedragen in het consult wat je van mij krijgt in mijn liefdevolle energie. Tot chats!

Liefs Natasja
 

Offline

Status van Natasja : In ieder mens schuilt een parel. Soms kost het wat moeite om de schelp (weer) te openen, maar met liefde en aandacht komt er een (weer) prachtige parel tevoorschijn ♥ ------------------------------------------------------------> Fijne ademhalingsoefening om te ontspannen: Je maakt de uitademing dubbel zo lang als je inademing. Dit zorgt er ten eerste voor dat je gedachten niet door blijven razen. Je aandacht is immers bij je ademhaling. En die is rustig. En doordat de ademhaling rustig is, kalmeert dit ook je zenuwstelsel. Je schakelt over van actief naar ontspannen. Van de dag naar de nacht. De oefening is super effectief en ontzettend simpel. Succes!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Hele week online!
Dinsdag : Zowel in de ochtend, middag, avond en het weekend.
Woensdag :
Donderdag : Wisselend qua tijd, dus stuur gerust een sms alert
Vrijdag : als je me wilt spreken.
Zaterdag : Ik doe mijn best om z.s.m online te komen.
Zondag : Warme groet Natasja


Gaven* Direct contact met Natasja

Live Chat

Via e-mail kunt u Natasja bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Natasja

Boodschappen van de Engelen: deel I

Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’...

Lees verder >

Aarden of Gronden

Aarden, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. Aarden of gronden is het bewust worden van je lichaam.

Lees verder >

Zelfbehandeling met Engelenkleuren

Stel je voor dat je op een wolk ligt met een heleboel engelen om je heen. Zie of voel hoe de engelen met hun handen door je aura gaan..

Lees verder >

Klantervaringen

Een super goed en mooi gesprek! Duidelijk en verhelderend en mooie inzichten en daarnaast een luisterend oor! Niet origineel maar de spijker op zn kop Dankbaar!


Jurline - 13 Oktober 2018

Zeer leuke en oprechte chat gehad. Het voelde zeer goed aan, ik kom zeker nog terug!


Gonda - 2 Oktober 2018

Heel goed geholpen!


Loena - 29 September 2018

Goede uitleg en helderheid. Heel positief.


Anjali - 21 September 2018

Natasja haar boodschappen en healing waren echt to-the-point. Ik kreeg de juiste antwoorden op mijn vragen en kan weer verder.


Els - 4 September 2018

Ze was helemaal juist!


Annoniem - 29 Augustus 2018

Zeer vriendelijk, ze sloeg de spijker op de kop over de vragen van mijn zootje, bedankt!


Samantha - 29 Augustus 2018

Mijn gesprek met Natasja was heel goed. Ze kreeg haar boodschappen glashelder door en ik voelde echt dat het klopte. Ze vertelde ook echt dingen die ze niet kon weten. Ze voelde de hele situatie haarfijn aan. Verder heeft ze mij ook praktische tips meegegeven waar ik echt iets mee kan. Echt een heel goed medium. Dankjewel natasja


Laura - 27 Augustus 2018

Ik heb een top consult bij Natasja gehad. Heel liefdevol en duidelijk. Een dikke 10!!!


Judith - 12 Augustus 2018

Beste Natasja, de gesprekken met jou zijn top! Je geeft me duidelijke inzichten en enorme hulp naar de toekomst. Jouw persoonlijke berichten zijn een hart onder de riem! Bedankt hiervoor en ik kom zeker en vast bij jou terug, een aanrader voor iedereen!


Sigrid - 10 Augustus 2018

Het was een hele plezierige chat en eerste kennismaking. Natasja kan goed invoelen en aanvoelen en wist een aantal problemen waar ik mee worstelde goed te plaatsen. Zij kwam ook met opmerkelijke feiten (die een buitenstaander niet kan weten) en heeft mij goede adviezen gegeven. Zij heeft mij weer een zetje in de rug gegeven om door te gaan met hetgeen ik voor ogen heb om in mijn leven te bereiken.


Marjolein - 9 Augustus 2018

Heb net een chatsessie met Natasja gehad. Zeer aangenaam en fijn, ze luisterde zonder te oordelen en gaf mij een aantal tips waarmee ik verder kom. Zeker aan te bevelen, ik kom nog eens bij haar terug!


Freek - 6 Juli 2018

Zonder het geven van informatie had Natasja direct de kern te pakken wat er speelde en hoe ik mij voelde. De healing heeft mij rustiger gemaakt en energie gegeven om de extra tips die ze mij heeft gegeven uit te voeren. Ik heb dit ook gedaan en inderdaad zoals ze al had aangegeven is dit succesvol geweest. Veel dank Natasja je bent een topper!


Elroy - 4 Juli 2018

Heel fijn, herkenbaar, geeft rust!


Leonie - 9 Juni 2018

Was fijn! Healing voelde heel fijn!


Evelyn - 25 Mei 2018

Wat een lief mens!


Roshf - 25 Mei 2018

Natasja is een fantastische vrouw en heeft mij super geholpen. Ze is betrokken en lief en helpt je in alles. Ze heeft mijn eerste chakra opengezet. Wat een verlichting. Ik voel mij beter geaard, dan ooit. Echt fantastisch. Zeker een aanrader. Ik zal vaker bij haar terugkomen.


Judit - 7 Mei 2018
Natasja, bedankt dat je jouw inzichten over mijn liefdesleven gedeeld hebt. Nu zie ik wat ik al die tijd niet gezien hebt. X Nina
Nina - 23 April 2018

Het doet me in mezelf geloven en maakt me rustiger. Het bevestigd mijn eigen gevoel!


Kim - 17 April 2018

Het heeft me zeer geholpen! Alles was in de roos echt heel duidelijk. Zeer goede lieve empatische reader!


Marian - 31 Maart 2018

Hoi ik vind je geweldig natasja! Je helpt me altyd goed en bent onwijs lief. Je weet het zo goed ga zo door! dikke kus marina!


Marina - 17 Maart 2018

Meer inzicht en duidelijkheid gekregen. Ben daar superblij mee!


Maureen - 11 Februari 2018

Eerlijk en oprecht ingevoeld! Fijne en bruikbare handvaten gegeven:). Bedankt!


Susanne - 24 Januari 2018

Echt super. Een 10 met een griffel zoals het spreekwoord zegt!


Gerda - 23 Januari 2018

Nathasja heeft mij vriendelijk ten woord gestaan en goed geluisterd naar mij. Het was een prettig gesprek. Ze heeft mij een healing gegeven wat ik heel fijn vond. Natasja is zeker een aanrader om mee in gesprek te gaan. Super fijn!


Alexandra - 20 Januari 2018

Natasja is een echte topper. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze is heel lief en vriendelijk en echt een aanwinst voor mediumchat.


Christa - 19 Januari 2018
Top