Heldervoelend Evelien
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium en Healer Evelien leert je liefdevol en gelukkig te leven door verbinding te zoeken met jezelf!


Welkom,
Mijn naam is Evelien. Als klein meisje werd ik vaak overspoeld door wat ik allemaal voelde. Energieën en gevoelens van anderen, waardoor ik angstig en onzeker werd. Vermoeiend en onzeker werd ik ervan, ik bouwde een muur om me heen. Beetje bij beetje ging ik terug naar mijn gevoel en toen ik moeder werd en mijn kinderen mij spiegelden realiseerde ik me dat ik meer met mijn hooggevoeligheid moest gaan doen. Ik ben opleidingen gaan volgen en leef vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel en mijn weten. Nu werk ik full-time als Luisterkindwerker en MEE (Multi Energetisch Essentie) therapeut. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Mijn missie is om mensen te helpen om weer de verbinding te krijgen met zichzelf, te voelen vanuit hun hart/ ziel, zodat ze krachtig, liefdevol en gelukkig door het leven kunnen.

Specialisaties
Ik stem me af op jouw energie of dat van je kind en geef je helderheid op de vragen die je hebt. Soms raak je uit evenwicht door bijvoorbeeld het drukke leven wat je leidt of je komt voor dillema's te staan en bent de weg kwijt. Je bent niet meer in verbinding met je hart/ ziel, waardoor er blokkades ontstaan op mentaal, fysiek, emotioneel en/ of spiritueel gebied. Laat mij je helpen door te kijken naar wat er onderliggend speelt. Dit kunnen bijvoorbeeld angsten, overtuigingen, blokkades of patronen zijn die zich in het verleden hebben afgespeeld, in vorige levens, in jouw familie systeem of in het hier en nu. Tijdens een chat sessie kan ik je tips en inzichten geven. Daarnaast kan ik een healing op afstand geven, je energetisch zuiveren en werk ik met orakel kaarten. Heb je vragen over je kind, wil je graag weten wat er in zijn of haar hoofdje afspeelt? Ik stem me af op je kind en geef door wat ik door mag geven om je zo inzichten en handvatten te geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met alle vragen terecht voor jezelf of je kind. Ik kijk naar wat er onderliggend speelt. Wat betreft de toekomst: Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik geloof dat de toekomst niet vast ligt. In grote lijnen is deze misschien al uitgestippeld, maar dit is ook afhankelijk van keuzes van de mensen die hierbij betrokken zijn. Waarom wil je graag weten wat er gaat gebeuren? Meestal spelen er onderliggende patronen, overtuigingen en/ of angsten mee met het graag willen weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. De kracht van het NU is hier belangrijk in. Ik zal je handvatten en/ of inzichten geven.

Wat heb ik van je nodig?
Ik vraag je naam en geboortedatum. Een foto is fijn, maar niet noodzakelijk. Mocht het om je kind gaan dan vraag ik je ook zijn/haar naam en geboortedatum. Een foto is fijn, maar niet noodzakelijk.

Lieve groet,
Evelien


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Evelien

Live Chat

Via e-mail kunt u Evelien bereiken.

Offline
Top