Heldervoelend Laurens
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer Laurens leert jou om makkelijker keuzes en beslissingen te nemen!


Hallo,
Mijn naam is Laurens, ik ben Mental Coach, Sjamaan, Healer en heldervoelend. Ik help je heel graag bij het geven van inzichten zodat het voor jou makkelijker kan worden om keuzes te maken of beslissingen te nemen. Ik help je met alle liefde en mag je van mij eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid verwachten.

Specialisatie
Mental Coach
Soms hebben we allemaal weleens behoefte aan een luisterend oor of iemand die er voor je is en tips kan geven als je er zelf even niet meer uitkomt. In sommige situaties kun je bijvoorbeeld vastlopen in relaties, werk en privé, vriendschappen. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij en ik er samen uit komen.

Sjamaan
Loop jij tegen blokkades aan zowel mentaal als fysiek? In dat geval kan ik je helpen zodat jij uiteindelijk beter in je vel komt te zitten door inzicht of bijvoorbeeld een healing. Zakelijk Op het gebied van zakelijke adviezen heb ik in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Loop jij ergens tegenaan, dan help ik je heel graag om duidelijkheid in jou situatie te geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Gaat jouw vraag over de liefde, familie, gezin, werk, carriére of welk onderwerp dan ook? Jij en ik gaan er uitkomen.

Wat heb ik van je nodig?
Het liefst een duidelijke en concrete vraag (niet toekomst gericht) want uiteindelijk heeft alles te maken met inzicht en keuzes. De toekomst staat niet vast! De toekomst ben jij! Het mooiste is om mij je naam en geboortedatum te geven en een foto zou ik erg leuk vinden. Belangrijk om te weten is dat het wel eens kan voorkomen dat tijdens mijn consulten iets anders naar voren komt dan hetgene wat je mij gevraagdt hebt. Als dit zo is dan is dit punt voor jou het belangrijkste op dit moment ten goede van jezelf. Je zult hier altijd wel baat bij hebben en dit zal er voor zorgen dat je meer duidelijkheid krijgt en weer verder kunt op jouw pad.

Lieve groet,
Laurens


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Laurens

Live Chat

Via e-mail kunt u Laurens bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het was allemaal erg duidelijk! Nogmaals bedankt laurens!


Yvonne - 12 Augustus 2018

Heel geruststellend chatgesprek met hem gehad, zeer positief ervaren. Prettig om even de dingen weer helder op een rijtje te krijgen! En na de chat was ik weer een stuk kalmer!


Rylana - 9 Augustus 2018

Duidelijk, leek mijn vraag goed te begrijpen en mij toch te kunnen lezen!


Marloes - 7 Augustus 2018

Een goed, prettig gesprek. Het verraste me vooral heel erg. Ik ben veel te weten gekomen en heb antwoorden gekregen waar ik wat mee kan en ook zeker mee verder kan. Ontzettend bedankt!


Patty - 6 Augustus 2018

Laurens heeft mijn vraag in korte tijd goed en met details beantwoord. Ook was het een prettig en eerlijk gesprek, waarbij ik bruikbare handvaten meekreeg voor in het hier en het nu! Bedankt Laurens:)! Tot kijk!


Susanne - 5 Augustus 2018

Door het gesprek werd ik bewust van een gevoel wat ik aan het wegstoppen was .


Arja - 1 Augustus 2018

Fijn gesprek snelle en duidelijke antwoorden!


Ellen - 29 Juli 2018

Hij had het direct bij het rechte eind , heeft mij een heel goed gevoel gegeven en verstond ook de vorige situatie!


Ingrid - 28 Juli 2018
Top