Healer Jacqueline
Talen :
Nederlandse Healer

Healer Jacqueline is voor jou het steuntje in de rug!

Hallo, wat fijn dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Jacqueline, ik ben energetisch coach en healer. Integriteit, rust, authenticiteit en vertrouwen vind ik belangrijke kernwaarden. Antwoorden op vragen liggen onbewust vaak al in ons, alleen is het, om verschillende redenen, soms lastig om deze te vinden. Ik wil je graag helpen jouw eigen-wijsheid te vinden.

Specialisatie
Hoogsensitiviteit, burn-out/overspannenheid, persoonlijke ontwikkeling, (familie)relaties.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Door mij op jou af te stemmen, rust te creeëren en in te voelen, dring ik snel tot de kern door. Mijn specialiteit is hoogsensitiviteit (HSP), burn-out, en het (her)ontdekken van wie je in de kern bent. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot, maar ik ga voor een positieve en opbouwende benadering in dit proces. Door uiteenlopende oorzaken zijn we soms ver van onszelf verwijderd geraakt. Hierin ondersteun ik jou graag om weer de weg terug te vinden naar jouw eigen unieke, bijzondere en mooie ik! Je kunt weer in je kracht gaan staan, en bent minder afhankelijk van de goedkeuring van de buitenwereld. Dit geeft rust en vrijheid. Er mag weer energie gaan stromen. Ik stel me onafhankelijk op, en oordeel niet. We hebben uiteindelijk allemaal ons eigen unieke pad te bewandelen. Maar soms heb je hierbij een steuntje in de rug nodig. Ik wil dat graag voor je zijn.

Wat heb ik van je nodig?
Graag een duidelijke vraag, wens of verlangen. Ik ga intuïtief te werk. En daarbij maak ik gebruik van een kaartlegging of een fotoreading. Ik vind het prettig als je mij je naam, geboortedatum en een foto wilt toesturen. Ik hoop je gauw te ontmoeten via de chat.

Warme groet,
Jacqueline


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Jacqueline

Live Chat

Via e-mail kunt u Jacqueline bereiken.

Offline

Klantervaringen

Echt een opbeurend gesprek! Dank u wel.


Cheryl - 22 Oktober 2018
Top