Heldervoelend Ineke
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer Ineke helpt je teveel aan emoties rondom gebeurtenissen te laten oplossen!

Hallo,
Mijn naam is Ineke en ik kan helpend zijn door hoog- en heldervoelendheid. Graag help ik je om een teveel aan emoties rondom gebeurtenissen te laten oplossen. Tijdens het consult ontstaat contact tussen ons waardoor er veel kan oplossen of helder kan worden. Zie jij het even niet meer zitten en wil je je weer lichter voelen? Of wil jij je comfortabeler voelen in de opvoeding van je kinderen of de omgang met je partner? Wees welkom.

Specialisaties

Healen
Ik ben gespecialiseerd in het healen van overtollige emoties. Ik voel met je mee en help je om ze los te laten. Door de aandacht van ons beiden wordt het lichter in jou en rustiger.

Vermoeidheid door anderen
Als je te veel last hebt van anderen kan ik je helpen om dit te verbeteren. Om weer in het leven mee te gaan doen in plaats van erbuiten te staan.

Kinderen
Als je niet weet hoe je met je gevoelige kind of je kind met autisme om moet gaan kun je me ook vragen even mee te kijken. Ik kijk met jou naar je moeilijkheden in deze opvoeding en kan je wat tips en tricks geven om het als lichter te ervaren of daadwerkelijk lichter te maken.

Als woede blijft
Mocht je steeds maar woedend blijven en teleurgesteld dan kan het een uitkomst zijn om daar gericht naar te kijken. Want inmiddels weet je al lang dat jij er het meest last van hebt. Als je bij dit punt bent dan wijs ik je graag de weg naar een oplossing hiervoor.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt me vragen om je te steunen in een moeilijke periode in je leven. Je kunt emoties de vrije loop laten zodat jij je weer lichter voelt. Ik kan je helpen om ongezonde relaties los te laten en je eigen weg te gaan. Of ze weer gezond te maken als dit mogelijk is. En te gaan genieten van wat er dan in je vrij komt. Ook kun je me vragen rondom de opvoeding van je kind stellen. Verder kun je me vragen om je inzicht te geven in de oplossing voor de symptomen van vermoeidheid en stress. Het kan zijn dat je door de ervaringen in je leven veel oppikt van een ander en daar last van hebt. Voor jou kan het dan nodig zijn om goed in je vel te gaan zitten. Ik help je daar graag bij.

Wat heb ik van je nodig?
Ik lees graag van je in welke situatie je hulp nodig hebt.

Lieve groet,
Ineke


Offline

Status van Ineke : Wil je mij spreken? Kijk naar de mogelijkheden in mijn weekschema. Graag spreek ik je vaker zodat je wat in de weg zit los kan laten. Je kunt ook een sms-alert aanklikken. Dan krijg je een SMS-je zodra ik online ben.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ineke

Live Chat

Via e-mail kunt u Ineke bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik voel me minder bezorgd!


Annelies - 22 Juli 2018
Top