Healer Brigitta
Talen :
Nederlandse Healer Engelse Healer

Namasté lieve mensen, Welkom!

Ik ben Brigitta. Een priestess en healer. Door mijn helderwetend-, heldervoelend-, helderhorend- en helderziendheid kan ik je begeleiden met hetgeen er op dit moment in je leven speelt en waaraan je mag werken. Daarnaast ben ik Reiki master en empowerment coach op zielsniveau; dit houdt in dat ik kan kijken wat het is dat je ziel nodig heeft, zodat jij je authentieke pad kan gaan bewandelen.

Specialistatie
Ik werk samen met mijn gidsen en engelen. Op het moment van contact voel ik als ik je intuïtief een reading ga geven of als ik dit doe via orakel- of tarotkaarten. Als Reiki master kan ik je ook een healing geven vanaf afstand. Dit doen we tijdens de chat.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Als je wil weten waar je op het moment staat en hoe je verder kunt groeien en je ware zelf kunt (her)ontdekken, dan kan ik daar bij begeleiden. Vragen over de liefde, werk, spiritualiteit, hsp; beantwoord ik graag voor je. Je kunt ook bij mij terecht voor droom analyse.

Wat heb ik van je nodig?
Als ik je naam en geboortedatum heb kan ik intunen op jouw energie. Een foto mag altijd, maar hoeft niet.

Love & Light
Brigitta


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Brigitta

Live Chat

Via e-mail kunt u Brigitta bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze was heel vriendelijk, ze luisterde dat vond ik echt lief en ze deed ook haar moeite en best om al me vragen te beantwoorden. Ze vertelde iets waardoor ik wist dat ze de echt de waarheid sprak! Ik schrok toen ze er zelf mee kwam maar ik vond dat goed om te horen. Ze is echt gewelidigggggg! Als de voorspelling uitkomt kom ik het u melden! ❤️


Yasmine - 19 Augustus 2018

Brigitta heeft mij laten zien wat ik wilde weten Het geeft mij rust en dat is waar het om ging. Bedankt lieve brigitta Veel liefs!


Marjolein.waasdor - 21 Mei 2018

Dit gesprek heeft mij zeker geholpen. Het was een heel fijn gesprek. Veel bevestiging en duidelijkheid gekregen.


Ellen - 2 Mei 2018

Bedankt Briggita je bent geweldig !


Daniela - 1 Mei 2018

Eerlijke en inzichtelijke antwoorden. Bedankt!


Susanne - 13 April 2018

Fijn, warm persoon en een mooie reading ontvangen!


Franca - 5 April 2018

Wauw, dit was echt precies wat ik nú nodig had! Straight to the point, raakte echt in de kern daar hou ik van! Echt een verademing.


Niels - 2 April 2018
Top