Bianca - Bernadina

Talen :
Nederlandse Healer

Healer Bianca - bernadina helpt je het maximale uit je leven te halen!


Hoi mooi mens,
Bianca - Bernadina is mijn naam. Sinds 2002 hou ik mij bezig met reiki en ben ik reikimaster sinds 2007. Daardoor ben ik hooggevoelig, helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Deze gaves zet ik in tijdens mijn werk en in een gesprek met jou. Daarnaast ben ik gediplomeerd natuurlijk geneeskundig therapeut en depressie coach. Om antwoorden te geven zet ik mijn pendel in. Mijn werk is mijn passie.

Specialisate
Mijn specialisatie is het weten en aanvoelen wat jij nodig heb op dit moment. Wat heb jij nodig? Wat kun je nu het beste doen om het optimale uit jouw leven te halen? Welke keuze kan je het beste maken om jou doel te bereiken? Ik weet vaak het antwoord omdat ik mij dan afstem op jouw energie. Jou oorspronkelijke bron. Daar breng ik je weer mee in contact zodat jij weer gelukkig kan en mag zijn. Want het belangrijkste dat ben jij in jou leven!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kan bij mij terecht voor al je vragen die je bezig houden. Denk aan opleiding, werk, relaties, voeding, healing, etc. Ik breng je leven weer in beweging als je vast gelopen bent. Mijn antwoorden zijn kort maar krachtig. Van uit het hier en nu. Met behulp van de andere wereld. En jou eigen motivatie en eigen bron omdat je graag verandering wenst in je leven.

Wat heb ik van je nodig?
Om het hoogst haalbare uit een gesprek te halen heb ik het liefste een goede foto waar je alleen op staat. Een duidelijke vraag waar het gesprek over mag gaan. Heb vertrouwen in het universum en sta open tijdens het gesprek.

Lieve groet,
Bianca - Bernadina


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Bianca - Bernadina

Live Chat

Via e-mail kunt u Bianca - Bernadina bereiken.

Offline

Klantervaringen

Prachtig gesprek, ze zei me dingen die me geruststellen, alsook doen nadenken. Denk vooral dat ik geen overhaaste beslissingen mag nemen. En misschien wel afwachten hoe lang het ook duurt wat wel een beetje minder is. Maar misschien wel de moeite waard.


Brenda - 15 Juli 2018
Top