Nathalie

  Healer  
  Helderziend  
  Heldervoelend  

Healer en Reader Nathalie leert je om de volle verbinding met de ander te ervaren!

Hoi,
Hoe gaat het met je? Wil je meer weten over jezelf of over een situatie? Jouw leven is een reflectie van jezelf op alle facetten, dus werkt er iets niet? Het universum geeft jouw de kans om het in jezelf te veranderen. Niet altijd even makkelijk, maar ik help je er dolgraag bij. Zodat jij nog meer stralend kan zijn!

Specialisatie
De personen die het dichtst bij je staan zijn meestal je grootste leermeesters, met soms niet de makkelijkste lessen. Irritaties of onzekerheden zijn vervelend, maar kunnen tegelijkertijd grote schatten bevatten. Ik vertel je graag wat de waarde hiervan voor jou is. Het hebben van een verbinding is ook een prachtig middel als spiegel voor jezelf. Je stelt je diepere ik open voor de ander. Dat zorgt er voor dat je diepste en intiemste lagen ook aan de oppervlakte komen en dat voelt heel kwetsbaar. Op het moment dat jij je kwetsbaar durft op te stellen, dan leef je in volle verbinding met jezelf. Pas dan is het mogelijk om de volle verbinding met de ander te ervaren. Je hart wil stralen! Vanuit die hartskracht trek je vanzelf de juiste relatie aan!

Met welke vragen kun je terecht?
Ik doe geen voorspellingen, want de toekomst ligt niet vast. Maar vanuit het NU kan je wel een voorzichtig kijkje nemen in een mogelijke toekomst, waardoor je NU op een andere manier gaat handelen en zo zelf het heft in handen neemt voor een passende toekomst voor jezelf. Verder kun je mij alles vragen wat op je hart ligt.

Wat heb ik van je nodig? 
Een duidelijke vraag met je intentie, verlangen, en mogelijke blokkade erin vermeld. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Nathalie

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : variabel
Woensdag :
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag :
Zondag :


Gaven* Direct contact met Nathalie

Live Chat

Via e-mail kunt u Nathalie bereiken.

Offline
Top