Talen :
Nederlandse Engelenreader

Engelenreader Karin, inspireert je tot het zien van nieuwe mogelijkheden.

Hallo en wees welkom,
Ik ben Karin, ik ben gediplomeerd Engelentherapeut, Reiki Master en gediplomeerd spiritueel coach. Al enige jaren heb ik ervaring opgedaan in mijn eigen praktijk. Ik gebruik met name verschillende Engelenkaartendecks en de informatie die ik daarbij doorkrijg om je verder te helpen op je levenspad. Het is mijn zielsmissie jou te inspireren tot het zien van alle mogelijkheden die voor je open liggen om een gelukkig, liefdevol, zinvol, kortom jouw leven te leven vanuit je hart.

Specialisatie
Ik heb veel ervaring en kennis op het gebied van werk gerelateerde zaken. Zoals burn-out, stress, conflicten op de werkvloer. Van functie medewerker tot manager heb ik mogen ervaren. Ook op relatiegebied heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Dus loop je op deze gebieden vast in je leven, laat mij je dan weer de inzichten geven zodat je stappen kunt nemen om zelf weer aan het roer van jouw leven te staan en met vertrouwen je levenspad te vervolgen.

Engelenkaarten
Met deze kaarten geven de Engelen inzichten en adviezen die op dat moment goed voor jou kunnen zijn. De Engelen, onze hulpbronnen, staan dag en nacht voor ons klaar om ons te helpen en te adviseren met de keuzes die het best bij ons passen.

Coachen
Vragen stellen en doordringen tot de echte kern van jouw probleem, liever gezegd uitdaging. Vaak blijkt dat er iets heel anders achter zit dan je had gedacht en begrijp en voel je ineens wat je hebt te doen. Ik noem het ook wel een Aha momentje dat jezelf beseft waar de schoen wrikt.

Healing
Ik ben Reiki Master en heb daardoor technieken geleerd om een Reiki Healing op afstand te geven. Bij een Reiki Healing worden blokkades in jouw energieveld opgelost zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Je voelt je daarna meer ontspannen, helderder en energiek. Door het oplossen van blokkades kan je bepaalde stukken in je leven weer beter aan.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Je kunt met allerlei vragen op allerlei gebied bij mij terecht zolang ze een zuivere intentie hebben. Tijdens een chat stem ik op je af, krijg ik een beeld en voel ik de energie van waar jij je op dat moment bevindt in je leven. Met behulp van Engelenkaarten krijg ik meer inzicht in jouw situatie en kan ik je adviezen geven hoe je verder kunt gaan en welke stappen je zou kunnen nemen. Je hebt immers altijd een vrije wil en dat respecteer ik.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto is niet noodzakelijk maar kan wel helpen om nog beter op jou af te stemmen.

Warme groet,
Karin


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Karin

Live Chat

Via e-mail kunt u Karin bereiken.

Offline
Top