Egon

Krijg inzicht in je huidige en toekomstige levensloop

Mijn specialismen:


  • Spirituele ontwikkeling
  • Liefdes- en relatievragen
  • Algemeen
Offline

378 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Je kunt van mij verwachten dat ik je exact vertel wat ik waarneem -ook als het negatief is. Maar ook wanneer ik zie dat bepaalde dingen zich niet gaan voltrekken zoals je had gehoopt, laat ik je delen in inzichten die je kunnen helpen om bijvoorbeeld verdriet of teleurstelling om te zetten in een positief toekomstperspectief. Aan het verleden kunnen we niets veranderen, wel aan de manier waarop we ermee omgaan. Als aardse ziel verbonden met het grote onstoffelijke (hogere spirituele) bewustzijn,

Gaven en methodes:

  • Helderziend
  • Helderwetend
  • Kaartlegger

Communicatie:

  • Direct en duidelijk
  • Empathisch en met gevoel
  • Voor een goed gesprek

Over mij

Prettig jou te mogen ontmoeten in 'cyberspace'! Als paragnost (helderziend en helder voelend medium) doe ik toekomstvoorspellingen op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg.

Mijn werkwijze

Al sinds kind door persoonlijke ervaring vertrouwd met het zogeheten 'paranormale' en op basis van mijn ruime ervaring als paragnostisch consulent behandel ik elke vraag (welke dan ook) met de grootst mogelijke aandacht. Ik heb geleerd dat niets 'alledaags' -in de zin van onbelangrijk- is voor de mensen die mij contacteren. Mijn werkwijze is simpel en direct. Dat is via rechtstreekse waarneming ondersteund door het gebruik van kaarten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Direct contact met Egon

Live ChatOffline

12 beoordelingen

Goed gesprek gehad met mooie bevestigen nu maar wachten of het mqg komen ,nogmaals mijn dank xx
Marja - 31 Juli 2020

Egon is snel met antwoorden op mijn vragen Ik gaf alleen n geboortedatum en hij wist al veel over de persoon te vertellen !! Kortom ..n uitgesproken verrassend sterk medium die al ver i d toekomst kan kijken.!! Aanwinst vr Mediumchat !!


Jenny - 28 Juli 2020

Egon vind ik meteen n sterk en eerlijk medium. In had alleen geboortedatum gegeven en meteen wist hij van alles over die persoon en welke positie hij zich bevind te vertellen en mij Verzekerd dat zeker dit jaar alles wat ik wens zich zal voltrekken.....dus ben superblij en vertrouw Egon want hij is echt recht door zee en goudeerlijk..heb bij hem n goed gevoel..sterke aanwinst voor Mediumchat!!! Jenny


Jenny - 28 Juli 2020
Egon is een heel fijn persoon om mee te chatten. Hij is een goed luisterend oor en vertel je precies hoe het zit. Heel eerlijke antwoorden.
Hij laat je met een goed gevoel achter. Ik kan nu weer rustig verder, en zal zeker terug komen. Dank u Egon 🥰🥰🥰🙏🙏🙏
Natali - 25 Juli 2020

Erg blij ermee


Kitty - 18 Juli 2020

Ik vond het een byzonder liefdevol consult. Dankjewel Egon voor je inzichten!


Marion - 12 Juli 2020

Dank aan Egon met zijn antwoord op mijn vraag. Ik lees het na met gemengde gevoelens en dat is op dit moment ook het enige antwoord. En dat is wel eens anders geweest voor mij. Ik zie nu meer de positieve en praktische kant. Of ik moet het niet helemaal begrepen hebben. Nogmaals dank!


Carla - 7 Juli 2020

Kort en krachtig.


Gaby - 5 Juli 2020

Egon weet heel nauwkeurig te omschrijven wat er speelt, luistert ook naar je en geeft de juiste leiddraad om weer verder te kunnen... Sterk!


Michel - 4 Juli 2020
Egon is heel eerlijk in zijn antwoorden. Ik zou hem adviseren naar een ander toe.
Aricelys - 4 Juli 2020

Egon is lief duidelijk en eerlijk. Heel fijn om hem te spreken met name de gevoel wat hij achterlaat bij jou🥰😘🥰❤️❤️❤️❤️


V - 4 Juli 2020

Egon kijkt goed met je mee en is goudeerlijk over zijn antwoorden. :) Heel goed en sterk! Aanrader!


Danny - 1 Juli 2020
Direct contact met Egon

Live ChatOffline


Top