Danielle

Antwoord op levensvragen

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

139 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Mis jij een overleden dierbare? Wil je graag weten of ze nog bij je zijn of hoe het met ze gaat? Het kan zijn dat jij je niet helemaal gelukkig voelt met je werk of binnen je relatie. Er zijn altijd alternatieven. Wat kun jij dan veranderen in je leven, en hoe kan ik jou daarbij helpen? Welke vraag je ook inzichtelijk wilt hebben of twijfel je ook hebt, ons warme en prettige gesprek zal maken dat jij je gehoord en begrepen voelt. Tevens krijg je na ons gesprek indien je wenst altijd een gratis healing of Engelenkaartje! .

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Wat fijn dat je mijn profiel leest. Al meer dan 10 jaar ben ik praktiserend in mijn eigen praktijk. Mijn kracht ligt in het lezen van je energie. Tevens mag ik mooie boodschappen doorgeven die van jou op dit moment van toepassing zijn of zelfs in de toekomst kunnen liggen.

Mijn werkwijze

Wanneer de reading over jezelf gaat heb ik niet meer dan een naam of je energie nodig je hoeft geen vragen te stellen (alleen de richting) , maar het mag wel. Wanneer het gaat om een overleden dierbare verstrek me dan helemaal geen informatie geen foto en geen naam alleen een simpel ja of nee als je de informatie herkent. Als medium werk ik voor jou het is niet de bedoeling dat je me van informatie gaat voorzien. Hoe minder informatie jij me geeft hoe beter het contact zal zijn met de overledenen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Danielle

4 beoordelingen

Ik vind u een top vrouw.๐Ÿ˜˜


... - 15 Maart 2021

Wat een top medium♥๏ธ Ze begrijpt jouw situatie helemaal zonder veel verloren woorden. Ik voel me begrepen. Ik weet dat jij de waarheid zegt. Ongelooflijk.. hoe je dit alles kan weten Dank u wel voor de reading.. ๐ŸŒน


Ellen - 14 Februari 2021

Bedankt voor je fijne Reading. Zonder kaarten ๐Ÿ‘. Heel raak en alsof je me kent, en de ander ook. Mooie voorspelling!! ๐Ÿ˜˜


Marion - 1 Februari 2021

Wauw kwam snel tot de kern en heel zuiver ! Zeker ene favoriet erbij ๐Ÿ’“๐ŸŒนโค๏ธ


Samantha - 21 Januari 2021


Top