Claudia Violeta

Ik help je om je energie naar hogere level te brengen

Mijn specialismen:


 • Carriere / Financieel
 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

352 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Voor vragen over je liefdesleven, relaties met collegas en familieleden of andere belangrijke keuzes in je leven kan je bij mij terecht. Ik voel in op je situatie en blokkades. Om een assertieve antwoord te geven op je vragen betreffende een persoon, werk ik het liefst met een foto van diegene die betrokken is. Deze foto kan je makkelijk uploaden in het mediumchat systeem, dat heel eenvoudig. Op basis van een foto kan ik direct aanvoelen wat voor persoon het is, en je direct inzicht geven en antwoorden geven waarmee je verder kan. Binnenkort lanceer ik mijn blog waarop je ook kwamtum gereedschappen kan vinden en uitproberen, waardoor je jouw energie en je emoties naar een hogere level kan brengen.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Numerologie
 • Energetische therapie

Communicatie:

 • Veel inzichten
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Bedankt voor je interesse. Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Claudia, een geboren sjamaan en spiritueel wezen. Mijn hele leven ben ik omringd door spiritualiteit en een sterke intuitie. Later heb ik mijn gaves sterk ontwikkeld door sjamanisme uit Peru, heilige geometrie en spirituele codes. Ik kan goed mensen en situaties invoelen. Mijn doel is door middel van kwamtium gereedschappen problemen en blokkades oplossen; door middel van deze gereedschappen geef ik je inzicht in al je problemen en blokkades, en verder help ik jou om je energie naar hogere level te brengen.

Mijn werkwijze

Je kunt altijd bij terecht voor al je vragen, je hart luchten en vragen stellen over liefde, werk en relaties. Ik probeer altijd al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik gebruik de pendel, geometrie en codes om oplossingen te vinden en jou een gerust gevoel te geven. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik type vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic Mediumchat Spanish

Direct contact met Claudia Violeta

9 beoordelingen

Lieve Claudia Violeta, Bedankt voor het fijne en zuivere gesprek! Ook je adviezen waardeer ik. Ik misten alleen wat positieve feedback. Veel liefs:-).


Susanne - 9 April 2021

Goede vrouw begripvol en goede adviezen en behulpzaam


Emanuelle - 16 Februari 2021

Claudia is lief en duidelijk in haar antwoorden. Voelde goed mijn situatie aan en ik kreeg handvatten om er iets mee te doen. Het was een fijn en open gesprek. Dankjewel Claudia


Chantal - 8 Januari 2021
Ik was op zoek naar een geruststelling in iets wat ik nog niet zelf wist en die heeft ze me kunnen geven.
Lara - 17 Oktober 2020

Claudia is echt heel lief! Wat ze zegt klopt helemaal. Heel vriendelijk ook. Ik heb ook een nieuwe techniek bij geleerd waar ik heel dankbaar voor ben.


Alexandra - 15 September 2020

Claudia, heel erg bedankt voor het fijne en open gesprek. Het voelde goed. Je laatste antwoord kreeg ik niet meer mee, maar misschien lees ik het nog terug op de mail. Ik kom vast nog eens terug!


Lise - 1 September 2020

Claudia is super lief en snel! Ze geeft je goede info ... en makkelijke uitvoerbare handvaten mee! Dank lief toppertje


V - 1 September 2020
Heel fijn mens, toevallig kende we dezelfde methode en het was dus echt een feestje haar te spreken. Ik kan ermee aan de slag en heb weer wat nieuws geleerd. Heel fijn! Dank je😊
Susanne - 1 September 2020
Heel fijn mens, toevallig kende we dezelfde methode en het was dus echt een feestje haar te spreken. Ik kan ermee aan de slag en heb weer wat nieuws geleerd. Heel fijn! Dank je😊
Susanne - 1 September 2020
Direct contact met Claudia VioletaTop