Caroline

Jouw liefdevol duwtje in de juiste richting

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Carriere / Financieel
Offline

81 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

We hebben allemaal wel eens een moment waar we het even niet meer weten. Die belangrijke beslissing die voor je neus staat, maakt je erg onzeker. Gewoon even tijd krijgen om op dat kruispunt in je leven stil te staan en de opties grondig uit te spitten is fijn. Vooral als je dan vol vertrouwen de keuze kan maken en in de voor jou juiste richting kunt verder wandelen op je levenspad. Ik gebruik het liefst jouw geboortehoroscoop als leidraad. Dit geeft me heel snel een zicht op de processen die in jouw leven gaande zijn waardoor ik goed kan invoelen op je situatie. Om nog preciezere antwoorden te verkrijgen haal ik mijn pendel met plezier voor je uit of leg ik kaarten uit één van mijn vele decks.

Gaven en methodes:

 • Pendelen
 • Astrologie
 • Kaartlegger
 • Spiritueel coach
 • Bachbloesem/ Aromatherapie

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Luisterend oor
 • Geven van praktische tips

Over mij

Hoi, aangename kennismaking! Fijn dat je benieuwd bent naar mij. Ik ben Caroline en ik ben al van kindsaf bezig met astrologie. Met de jaren oefenen heb ik ondertussen mijn eigen stijl hierin ontwikkeld. Als lifestyle astroloog vind ik het belangrijk dat je de adviezen die ik geef direct kan toepassen. Ik hou liefst van down to earth adviezen. Ook pendelen en kaartleggen ontdekte ik op erg jonge leeftijd en zet ik met plezier dagelijks in. Deze mooie cadeautjes wil ik niet meer voor mezelf houden. Daarom besliste ik om jou de kans te geven via deze weg om hierin te kunnen delen zodat ook jouw leven een duwtje in de juiste richting kan krijgen.

Mijn werkwijze

Er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden. Vragen waar je mee blijft rondlopen, blijven knagen. Ze houden je misschien zelfs uit je slaap. Daarom is het belangrijk om er niet mee te blijven zitten. Het is handig als jij jouw geboortedatum, -uur en plaats weet om jouw geboortehoroscoop erbij te kunnen nemen, maar ook zonder deze gegevens kan ik al veel informatie meegeven. Door mijn vlotte pen komen de antwoorden op je vragen snel tot bij jou waardoor jij terug rust kunt ervaren. En vaak ben ik net dat duwtje in je rug die jou dat laatste beetje zelfvertrouwen geeft om die lastige levenslessen vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic Mediums French

Direct contact met Caroline

Live ChatOffline

2 beoordelingen

Dankjewel voor dit fijne gesprek!


Wouter - 21 Mei 2022

Dankjewel Caroline! Vond het een fijn gesprek!


Wouter - 14 Mei 2022


Top