Btissame

meer inzichten meer rust en weten waar je aan toe bent

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

122 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op de situatie en eventueel gebruik ik mijn kaarten als hulpmiddel om beter tot de kern te komen. Samen vinden wij inzichten en kijken we wat we voor jou mogen doorkrijgen.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

hallo, bedankt voor je interesse in mij. Mijn naam is Btissame. Al zo lang als ik weet heb ik paranormale gave. Als kind dacht ik dat het normaal was en dacht ik dat iedereen zoal ik was. Mijn vrienden en kennissen wisten me altijd te vinden als ze raad/advies nodig hadden. Ik ben meer gaan mediteren en ben vrij snel ontwikkeld in het heldervoelen/weten. Soms mag ik beelden ontvangen. Naast mijn paranormale gave, begeleid ik jongeren of mensen met een beperking en nu ook werkzaam op Mediumchat !

Mijn werkwijze

Je kunt mij alles vragen. Geen vraag is gek of dom. Op mediumchat systeem kun je makkelijk je foto uploaden. Meestal komen er meteen al inzichten door en antwoorden waar jij iets mee kan. Ik voel in op jou energie en eventueel gebruik ik de kaarten. Ik typ snel en je hoeft niet heel lang te wachten. Ervaar het!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Btissame

4 beoordelingen

was duidelijk klopte ook wat ze zei thanks


Laila - 29 Augustus 2021

Lieve ibtissam, mijn internet was verbroken, je was weer in gesprek, ik wacht heel graag je pb nog af schat! Je bent echt de beste! Door jou heb ik andere inzichten gekregen! Dankje liefs, se


Annoniem - 14 Augustus 2021

Heel fijn gesprek, gaf snel en veel duidelijkheid!


Martine - 8 Augustus 2021

Lieve Btissame Ik was zo naar jou aan t luisteren zodat ik niet door had dat mijn credits op waren. Dank u wel voor deze reading. Meteen had je de kern van de situatie juist. Ik geloof jou helemaal en ga ervoor gaan. Dus langs deze weg "Dank u wel". Ik kom zeker nog eens bij jou terug. Liefs Ellen


Ellen - 3 Augustus 2021


Top