Willeke

  Heldervoelend  
  Bewustzijnscoah  
    

Heldervoelend bewustzijnscoach Willeke, leert je meer liefde, geluk en kracht te ervaren!


Welkom,
Mijn naam is Willeke, ik ben bewustzijnscoach met heldere- en intuïtieve gaven. Door mijn gaven kan ik jou helpen om een diepere verbinding met jezelf te voelen, waardoor jij meer liefde, geluk en kracht zal ervaren bij jezelf en je dit ook zult voelen in je relaties met anderen. Het is tijd dat jij jezelf op nummer 1 mag gaan zetten!

Specialisaties
Heldere gaven
Door mijn heldervoelende en intuïtieve gaven kan ik jou helpen om meer inzicht en duidelijkheid te geven over wat er speelt in jouw leven. Het gehele gesprek stem ik mij op jouw (energie) af en krijg ik zuivere antwoorden door over wat jij op dit moment nodig hebt.

Bewustzijnscoach
Met mijn kwaliteit als bewustzijnscoach wil ik jou inspireren om in jouw eigen kracht en onafhankelijkheid te gaan staan, zodat jij expressie kan geven aan jouw innerlijke verlangens en wensen. Om zodoende jouw volle potentieel te leven en meer geluk, vrijheid en succes te ervaren. Mijn kwaliteit is om jou op een positieve wijze te laten zien welke patronen en gedachtes jouw leven beïnvloeden en hoe jij deze kunt doorbreken. Jij bent de regisseur van je eigen toekomst!

Waarmee kan je bij mij terecht? 
Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf en de situatie waar je op dit moment in zit. Denk hierbij ook aan je relatie en/of werk. Misschien heb je een luisterend oor nodig of iemand om mee te sparren, omdat je een belangrijke keuze wilt maken.

Let op! 
Ik voorspel niet de toekomst en maak ook geen contact met overledenen.

Wat heb ik van je nodig?
Het enige wat ik van jou nodig heb is een duidelijke vraag zodat ik deze kan beantwoorden. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt en openstaat voor wat er komen gaat. Ik ga graag met je in gesprek dus hopelijk tot snel.

Groetjes Willeke

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : v.a. 19.30 uur
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel


Gaven* Direct contact met Willeke

Live Chat

Via e-mail kunt u Willeke bereiken.

Offline
Top