Iris-Sofia

  Astroloog  
  Medium  
  Heldervoelend  

Astroloog Iris-Sofia helpt je jouw levenmissie te ontdekken!

Welkom! Ik ben Iris-Sofia, een heldervoelend - helderwetend - helderziend medium en tevens professioneel astroloog. Op verzoek werk ik met de Zen-tarot kaarten. Je kunt bij mij terecht voor zowel de kleine dagelijkse dillema’s als de grote levensvragen op het vlak van relaties, werk, kinderen en zingeving. Bij het geven van zowel antwoorden als inzichten op je vragen put ik uit mijn mediamieke kwaliteiten, astrologische kennis en systemische wijsheid.

Specialisatie
Mijn specialiteit is het Leven zelf. Ik ben breed geïnteresseerd en opgeleid. Mijn innerlijke drijfveer was en is het doorgronden van de natuurwetten van het leven. Ik heb er enorm in geïnvesteerd te doorzien hoe onze natuurwetten de belangrijke levensgebieden als relaties, werk, gezin, zingeving en levensmissie aansturen en elkaar onderling beïnvloeden. Het is mijn specialisatie met jou mee te kijken en je inzichten te geven op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op verbetering en/of het vrijmaken van de belemmeringen in jouw specifieke levensomstandigheden.

Relaties
Als praktijk voerend professioneel astroloog en coach voor zelfrealisatie en relatie ben ik gespecialiseerd in relaties (geliefden, ouders en kinderen, collega’s, etc.). Ik kan jou helpen te ontdekken hoe jij invloed op jouw relaties kunt uitoefenen. In elke situatie.

Levensmissie
Het is mijn passie om jou te helpen te ontdekken wat jouw levensmissie is. Hiervoor maak ik gebruik van jouw geboortehoroscoop. Deze bevat namelijk een schat aan informatie over jou. Wie je bent, je kwaliteiten en talenten, je ontwikkelingspotentieel, wie je bent in een relatie en op welke wijze jij tot je recht komt in een relatie, je werkpotentieel, studie- en beroepskeuzeadvies, zingeving, inspiratie, levensdoel, levensmissie. Zó interessant! Wat ik hiervoor van je nodig heb is jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Je geboortetijd staat geregistreerd bij de burgerlijke stand van de gemeente waaronder jouw geboorteplaats nu valt. Je kunt deze opvragen bij het digitale loket van de gemeente. Hou er rekening mee dat een astrologisch consult logischerwijs meer tijd in beslag neemt dan het beantwoorden van een vraag over een dagelijks dilemma.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht voor zowel de kleine dagelijkse dilema’s als de grote levensvragen op het vlak van relaties, werk, kinderen en zingeving. Bij het geven van zowel antwoorden als inzichten op je vragen put ik uit mijn mediamieke kwaliteiten, astrologische kennis en systemische wijsheid. Ik heb jarenlange ervaring als spiritueel consulent en in mijn eigen praktijk. Er is mij weinig vreemd.

Wat heb ik van je nodig?
Om op je af te stemmen zal ik je om te beginnen vragen naar je voornaam en je leeftijd. Daarna vraag ik je om jouw vraag aan mij voor te leggen. Daarmee stem ik af op de situatie waarin je je bevindt en gaan we het consult in.

Lieve groet,
Iris-Sofia

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Iris-Sofia

Live Chat

Via e-mail kunt u Iris-Sofia bereiken.

Offline
Top