Shanna

  Astrologie  
  Medium  
  Droomanalyse  

Astrologe Shanna, geeft ondersteuning en inzichten aan de hand van jouw horoscoop!

Welkom op mijn profiel,
Mijn naam is Shanna, ik ben Medium/Paragnost, Astroloog en Droomanalist. Ik geef je ondersteuning door inzichten te geven waarmee je op dat moment bezig
bent of van belang is.

Specialisatie
Als Medium/Paragnost geef ik graag spontane waarnemingen. Regelmatig komen dan ook overledenen bij mij door. Ik werk met alle orakelen zoals mystieke kaarten, glazen bol en pendel... Erg sterk ben ik met psychometrie ( foto's en voorwerpen lezen) en het filteren van energieën (wat is van jou? Wat is van een ander?).
Als Astroloog zijn horoscopen mijn grote passie. Elk mens is uniek en ik vind het prachtig om hierover te schrijven! Ook kan je bij mij terecht voor droomanalyses. Het belangrijkste is de kern van jezelf. Ik help jou om patronen in te zien en te doorbreken. Zodat je krachtig op een liefdevolle wijze in jouw eigen schoenen mag staan. Zo kan ik je laten zien dat je mogelijkheden voor de toekomst vergroot worden.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Na 10 jaar al vele mensen geholpen te hebben is geen vraag mij te gek. Uiteindelijk komt alles uit op Liefde. Helaas mag ik geen uitspraken doen betreft gezondheid. Daarvoor adviseer ik je naar een arts te raadplegen.

Wat heb ik van je nodig?
Jouw aanwezigheid! Je mag je naam en eventueel geboortedatum geven, maar dat is een absolute vrije keus. Des te meer je open durf te stellen voor mij des te meer informatie kan ik je geven. Soms merk ik dat mensen geblokkeerd zijn en daardoor met gesloten armen klaar zitten. Eenmaal als de vertrouwen en opening er is, begint het te stromen. Relax en laat mij het werk doen. Bij elk gesprek stuur ik Liefde, Licht & Kracht mee. Tot snel!

Warme groetjes,
Shanna

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Shanna

Live Chat

Via e-mail kunt u Shanna bereiken.

Offline
Top