Talen :
Nederlandse Astroloog Duitse Astroloog Engelse Astroloog

Astrologe Mona, neemt je graag mee op jouw persoonlijke bewustwordingsreis!

Hallo bijzonder mens,
Mijn  naam is Mona, ik ben heldervoelend. Astrologe, coach met specialisme: Relaties, ADD/ADHD en HSP (Hoog Sensitief Persoon), daarnaast ben ik counselor op het gebied van verslavingen, waaronder ook liefdesverslavingen. Na een lange, spirituele en ervaringskundige tocht, ben ik trots je te mogen verwelkomen in mijn virtuele praktijk, onder de vleugels van Mediumchat! Je kunt bij mij zijn wie je bent, ik heb een onbevooroordeelde inborst, dus wat het ook is, schroom niet, maar praat! Dat lucht altijd op. Ook voor verwerking van valkuilen vanuit het verleden, kan ik je helpen schoon schip te maken, waarbij je leert los te laten. Het bewustwordingsproces in combinatie met het leren vergeven van jezelf en anderen, geeft rust en nieuwe inzichten. Verder ben ik een dierenliefhebber van de bovenste plank en ik geloof ook in de hoge therapeutische waarde van dieren bij verwerking van trauma’s, contact maken bij autisme en ter ontspanning bij stress. Ook hier kan ik je informatie over geven en de weg in wijzen. Ik ben je luisterend oog, klankbord en spar-partner.

Specialisatie
Naast coaching bij ADD/ADHD, counseling bij verslavingen en HSP (h)erkenning, kun je bij terecht voor zowel westerse als oosterse astrologie. Uiteraard is het mogelijk om zowel een westerse als een oosterse horoscoop voor je te schrijven, welke je kunt bewaren en tevens als stukje zelfreflectie kunt gebruiken. Ik heb ruimschoots ervaring opgedaan, in zowel de reguliere hulpverlening/hoopverlening, alsmede op spiritueel vlak.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van: astrologie, relaties (destructieve relaties, leven met een narcist etc.), ADHD, verslavingen, rouwverwerking (in al haar facetten) en bewustwordingsreizen. Ik neem je graag mee op je eigen, persoonlijke, bewustwordingsreis, waarbij de innerlijke waarneming wordt versterkt en hierdoor ontstaan (nieuwe) inzichten, en/of ideeën. Door jezelf dit eigen te maken, zal er meer rust in je leven ontstaan, wat uiteindelijk weer zijn vruchten afwerpt voor zowel persoonlijke, als zakelijke relaties.

Wat heb ik van je nodig?
In het geval van E-coaching/counseling, kun je volstaan met je naam en leeftijd. Om een zéér correcte horoscoop te schrijven, heb ik minimaal naam, geboortedatum, geboorteplaats en zo mogelijk te achterhalen, geboortetijd nodig. Uiteraard ben je vrij om desgewenst een foto te sturen, maar ik doe geen fotoreadings. Ik tref je graag tijdens één van onze persoonlijke chats!

Liefs en tot gauw!
Mona
Status van Mona : * Slachtoffer van narcisme? * Zit je vast in een destructieve relatie? * Is de sleur binnen je relatie merkbaar in de slaapkamer? * Sta je op een keerpunt in je leven en weet even niet welke afslag te nemen? Tijdens een consult ben ik jouw luisterend oog, klankbord en geef indien mogelijk én wenselijk, advies! Liefs, Mona

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Mona

Live Chat

Start nu een chat met Mona.

Start Chat

Blogs geschreven door Mona

Kind van de rekening

Helaas krijgen veel mensen te maken met een destructieve relatie. Soms omdat we zelf uit een gezin komen waarin dit ‘normaal’ was.

Lees verder >

Klantervaringen

Opbouwende reactie op je vragen en ook goede tips om mee verder te gaan.


Roanne - 17 Oktober 2017

Ze was duidelijk en begripvol!


Saida - 6 Oktober 2017

Bij Mona is het echt thuiskomen, het voelde als een warm bad. Met haar liefdevolle wijsheid en mooie inzichten vallen de stukjes vanzelf weer op hun plaats. Ik voelde mij helemaal gezien en begrepen waaroor er weer ruimte was voor vertrouwen. Mooi! Veel dank hiervoor!


Marian - 27 September 2017

Ze heeft me heel goed geholpen.


Lutgarde - 26 September 2017

Mona bedankt voor het gesprek! Je bent een toppertje, een lieve vrouw die eerlijk antwoord geeft en me advies geeft waar ik wat mee kan. Ik kom zeker bij je terug Liefs linda


Linda - 13 September 2017

Lieve vrouw met goed advies en weet veel van astrologie!


Esther - 5 September 2017

Mona is heeeel positief en kan je echt een boost geven tijdens een gesprek! Een heel fijn energiek persoon, echt een coachgevoel en heel oprecht! Thanx Mona.


Shirley - 30 Augustus 2017
Top