Talen :

Astrologe Mona, neemt je graag mee op jouw persoonlijke bewustwordingsreis!


Hallo mooi mens,
Mijn naam is Mona, ik ben heldervoelend, astrologe, coach met specialisme ADD/ADHD en HSP (Hoog Sensitief Persoon), daarnaast ben ik counselor op het gebied van verslavingen, waaronder ook liefdesverslavingen. Na een lange, spirituele, en ervaringskundige tocht, ben ik trots om je te mogen verwelkomen in mijn virtuele praktijk, onder de vleugels van Mediumchat! We leven in een transformatietijdperk en gaan naar een tijd die gekenmerkt wordt door eenheid. Om los te komen van het oude, moeten we het verleden helen en om het nieuwe te kunnen omarmen, moeten we de mogelijkheden ontdekken van ons oneindig geestelijk potentieel. Ieder mens heeft een eigen binnenwereld. Deze bijzondere en unieke binnenwereld, staat in verbinding met alles om ons heen. Het onderbewustzijn kan een signaal (bewuste/onbewuste blokkade) geven, zonder dat men hier altijd een mogelijke oorzaak aan weet te binden. De bewustwordingsreis, zal het onderbewustzijn ‘triggeren’ waardoor de binnen- en buitenwereld weer in balans komen.

Specialisatie
Naast coaching bij ADD/ADHD, counseling bij verslavingen en HSP (h)erkenning, kun je bij terecht voor zowel westerse als oosterse astrologie. Uiteraard is het mogelijk om zowel een westerse als een oosterse horoscoop voor je te schrijven, welke je kunt bewaren en tevens als stukje zelfreflectie kunt gebruiken. Ik heb ruimschoots ervaring opgedaan, in zowel de reguliere hulpverlening, waarbij ik te maken heb met de meest uiteenlopende, soms zorgwekkende situaties. Verder ben ik op spiritueel vlak al vanaf mijn prille jeugd, hooggevoelig. Toen vond ik het een last, maar nu mag ik mijzelf hierdoor in combinatie met mijn ervaringsdeskundigheid, een gezegend mens noemen!

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van: astrologie, relaties, ADHD, verslavingen, rouwverwerking en bewustwordingsreizen. Ik neem je graag mee op je eigen, persoonlijke, bewustwordingsreis, waarbij de innerlijke waarneming wordt versterkt en hierdoor ontstaan (nieuwe) inzichten, en/of ideeën. Door jezelf dit eigen te maken, zal er meer rust in je leven ontstaan, wat uiteindelijk weer zijn vruchten afwerpt voor zowel persoonlijke, als zakelijke situaties. Aangezien ik zelf in het: HIER en NU leef, is het spreken met, of over mensen die zijn overleden, voor mijn geen optie.

Wat heb ik van je nodig?
In het geval van coaching/counseling, kun je volstaan met je naam en leeftijd. Om een zéér correcte horoscoop te schrijven, heb ik minimaal naam, geboortedatum, geboorteplaats en zo mogelijk te achterhalen, geboortetijd nodig. Uiteraard ben je vrij om desgewenst een foto te sturen, maar ik doe geen fotoreadings. Ik tref je graag tijdens onze persoonlijke chat!

Liefs en tot gauw!
Mona 
Offline

Status van Mona : "Het leven is als fotograferen: gebruik de negatieven om het positieve te ontwikkelen".

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Mona

Live Chat

Via e-mail kunt u Mona bereiken.

Offline
Top