Mona

  Astroloog  
  Relatie-coach  
  Heldervoelend  

Astrologe Mona, neemt je graag mee op jouw persoonlijke bewustwordingsreis!

Hartelijk welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Mona, alias de 'love coach', ik heb ruimschoots ervaring op het gebied van liefde, (destructieve) relaties en de wederopbouw nadat je uit een relatiebreuk komt. Naast mijn heldervoelendheid, maak ik ook gebruik van intuïtieve astrologie en kan desgewenst een uitgebreide horoscoop uitwerken, in begrijpelijke taal, want het is voor mij belangrijk om astrologie van het 'Abracadabra' stigma af te helpen.

Ook ben ik gediplomeerd ADHD/ADD én ODD Coach, alsmede Counselor bij de meest uiteenlopende verslavingen, waaronder ook liefde, seks of polygebruik. Uiteraard heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in de reguliere hulpverlening, alleen kan ik mezelf niet altijd verenigen met de wetenschap, dat er veelal vanuit een boek gewerkt wordt en te weinig vanuit het hart.

Ik werk dus met liefde, pas hetgeen ik geleerd heb toe, maar bovenal is een flinke dosis ervaringsdeskundigheid voor mij het mooiste stuk gereedschap wat het leven mij heeft meegegeven. Hierdoor ben ik dan ook in staat om goed te levelen met je, ben ik je luisterend oor/oog, klankbord en geef waar nodig, een virtueel duwtje in de rug.

Mijn manier van werken
Zoals eerder vermeld, ik werk vanuit mijn hart, intuïtief en als je mij jouw geboortedatum en/of een foto kunt toezenden (bij een chat), zal ik in alle rust, je helpen met de vraagstukken, kan ik je adviseren en samen oplossingsgericht te werk gaan, middels een stappenplan wat we samen maken, indien wenselijk. Uiteraard zijn privacy en wederzijds respect bij mij gegarandeerd!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van liefde, kinderen, wonen en werken, adviezen met betrekking tot studiekeuzes, ADHD/ADD en ODD, HSP, verslavingen en coaching in zijn algemeenheid. Desgewenst kan ik eveneens adviseren met 'Astromediation', waarbij de problematiek, welke uiteraard in minnelijke wegen te schikken dienen te zijn, mijn spirituele kijk op de situatie met je deelbaar kan maken. Ik noem mijn roeping dan ook liefkozend: Astrospreekuur.

Voorbeelden:
Ik ben getrouwd geweest met een narcist, hoe moet ik nu verder?
Sinds kort weet ik dat ik HSP ben, hoe kan ik voorkomen dat energievampieren mij leegzuigen?
Mijn kind is verslaafd, wat kan ik als ouder doen?
Is er een uitgebreide Oosterse en Westerse horoscoop mogelijk?
Ik ontvang je graag in mijn 'spreekkamer' van Mediumchat en kijk uit naar onze kennismaking en/of onze vervolggesprekken.

Liefs,
Mona


 Offline

Status van Mona : Voor hulp bij: *Ontwikkeling van HSP (Hoog Sensitief Persoon) en het spiritueel ontwaken *Verslavingsproblematiek (drank, drugs, gokken, liefde, seks en polygebruik) *Destructieve relaties en de wederopbouw (narcisme, mishandeling, prostitutie, slachtoffer loverboys etc.) *Diverse (online) trainingen *Relatietherapie *Intuïtieve astrologie *Rouwverwerking- Ook voor Bewustwordingsreizen: Zon, Zee, ZEN! Alles is bespreekbaar, schroom niet, ik zit naast je, spreek jouw taal, en mede doordat ik spiritualiteit, liefde en ervaringsdeskundigheid met elkaar in de ´echt´ verbonden heb, zit ik niet op de stoel van de therapeut maar van een ´buddy´. P.S: Kun je vanwege omstandigheden thuis, even niet chatten? Of typ je niet zo graag? Je kunt uiteraard altijd een mailconsult doen! Gegarandeerd binnen een paar uur uiterlijk bericht!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 19:00 - 22:00
Dinsdag : 16:00 - 22:00
Woensdag : 14:00 - 22:00
Donderdag : Variabel
Vrijdag : 14:00 - 22:00
Zaterdag : 14:00 - 21:00
Zondag : 14:00 - 21:00


Gaven* Direct contact met Mona

Live Chat

Via e-mail kunt u Mona bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Mona

Kind van de rekening

Helaas krijgen veel mensen te maken met een destructieve relatie. Soms omdat we zelf uit een gezin komen waarin dit ‘normaal’ was.

Lees verder >

Klantervaringen

Mona is erg lief en inlevend. Ze had mij vorige keer een voorspelling gedaan en die is volledig uitgekomen. Heel verrassend!


Carla - 13 November 2018

Lieve Mona, ik heb nu al meerdere keren je gesproken en krijg elke keer de juiste hulp. Ben door jou in een korte tijd zo sterk geworden, ben je daar ook erg dankbaar voor. Je bent echt een geweldig mens. Met het hart op de juiste plaats.  Dank je wel voor alles. 


Patricia - 21 Oktober 2018

Ik sta momenteel op een groot kruispunt en Mona wist perfect te beschrijven waar ik over nadenk en waar ik diep vanbinnen naartoe wil,zonder dat ik zelf iets zei. Ze heeft me die extra duw gegeven, Top !


Greta - 9 Oktober 2018

Ik ben heel blij met het consult. Ik was heel tevreden en heb goede raad gekregen, was hier mijn eerste keer maar niet mijn laatste keer. Alvast bedankt!


Conny - 7 Oktober 2018

Echt een topper!


Veerle - 13 September 2018

Het gesprek heeft mijn gevoel bevestigd en me steun gegeven door te zetten op de ingeslagen weg. Bedankt!


Maaike - 13 September 2018

Super fijn, lief en eerlijk!


Brenda - 24 Augustus 2018

Ik voel me nu een stuk rustiger. Merk dat als de date morgen niet door zal gaan ik het wel overleef. Dank je Mona voor je feedback


José - 4 Augustus 2018

Ze luisterde echt naar me. Komt erg rustig over. Ze geeft duidelijk advies. Ik kom zeker nog keer bij haar terug.


Anita - 26 Juli 2018

Sterk en effectief medium! Heel stabiel en tactisch recht door zee! Buiten gewoon top


Armand - 23 Juli 2018

Ik heb heel veel aan de antwoorden gehad die mona gaf en zo blij dat ik haar gesproken heb. Denk dat ik nu weet wat mij te doen staat. Dank je wel Mona!


Patricia - 13 Juli 2018

Dag Mona, heel veel dank voor de verhelderende chat. U hebt me er erg mee geholpen! Nogmaals dank.


Karin - 10 Juli 2018

Fijn, open en rustgevend gesprek!


Marijke - 25 Juni 2018

Zeer goed en zeer duidelijke antwoorden en omschrijvingen, voelt ook perfect je heden aan. Zeker een aanrader!


G. - 15 Juni 2018

Mona is zo lief, zo meegaand en weet het heel goed! Ik ben zo blij met jou, dank je!


Marina - 3 Juni 2018

Ze snapte mij en benoemde precies wat er speelde!


Marieke - 30 Mei 2018

Een duidelijk antwoord op mijn vragen en ook goede aanvullingen. Hier kan ik mee verder.


Carla - 23 Mei 2018

Mona is een super lieve eerlijke vrouw, geeft oprechte antwoorden, voelt heel vertrouwd aan, precies voor mij als "thuiskomen". Ze is heel inzichtelijk en heeft een glasheldere kijk op de dingen. Ze is bovendien ook zeer rustgevend, aangename gesprekspartner. Voor mij zeker een topper op deze lijn! Dankjewel Mona.


Karolien - 7 Mei 2018

Het was gaaf. Ik heb genoten!


Annette - 6 Mei 2018

Ik vind je top en fijn. Mona, bedankt!


Marina - 5 Mei 2018

Ik was heel blij met de inzichten die ik kreeg van Mona. Zij kon ook helder zien wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Heel fijn.


Don - 18 Maart 2018

TOP madame. Voelt sterk aan en geeft bevestiging wat mijn intuïtie aanvoelt. Ze typt vlot en is heel aangenaam. Leuke ervaring. Zeker een aanrader!


Sophie - 12 Maart 2018

Mona is direct, ziet en voelt dingen goed aan. Was een fijn gesprek, thanks Mona.


Resma - 11 Maart 2018

Fantastisch! Mona kent mij inmiddels zeer goed en waar ik soms mijn hoofd wil laten hangen en het op wil gaan geven is zij degene die me weer op kan beuren heel fijn ! 


Inge - 28 Januari 2018

Opbouwende reactie op je vragen en ook goede tips om mee verder te gaan.


Roanne - 17 Oktober 2017

Ze was duidelijk en begripvol!


Saida - 6 Oktober 2017

Bij Mona is het echt thuiskomen, het voelde als een warm bad. Met haar liefdevolle wijsheid en mooie inzichten vallen de stukjes vanzelf weer op hun plaats. Ik voelde mij helemaal gezien en begrepen waaroor er weer ruimte was voor vertrouwen. Mooi! Veel dank hiervoor!


Marian - 27 September 2017

Ze heeft me heel goed geholpen.


Lutgarde - 26 September 2017

Mona bedankt voor het gesprek! Je bent een toppertje, een lieve vrouw die eerlijk antwoord geeft en me advies geeft waar ik wat mee kan. Ik kom zeker bij je terug Liefs linda


Linda - 13 September 2017

Lieve vrouw met goed advies en weet veel van astrologie!


Esther - 5 September 2017

Mona is heeeel positief en kan je echt een boost geven tijdens een gesprek! Een heel fijn energiek persoon, echt een coachgevoel en heel oprecht! Thanx Mona.


Shirley - 30 Augustus 2017
Top