Talen :

Astrologe Deborah, bied je een schat aan informatie met jouw geboortehoroscoop!

Hallo en welkom! Ik ben Deborah, astroloog en psychic reader. Je bent vast niet zomaar bij Mediumchat terechtgekomen.. waarschijnlijk heb je persoonlijke vragen die je op dit moment zelf niet kunt beantwoorden, of loop je vast in bepaalde levensgebieden zoals relatie(s) of werk/wonen. Of je hebt vragen over jezelf en over de dingen die je steeds opnieuw lijkt tegen te komen in je leven. Het kan dan fijn zijn wanneer iemand even met je meekijkt, om je blik weer helder te krijgen en met nieuwe energie verder kunt.

Specialisatie?
De persoonlijke geboortehoroscoop bevat een schat aan informatie over jou; welke partner past bij mij, wat heb ik nodig om me prettig te voelen, hoe ga ik om met tegenslagen, waarom reageer ik op een bepaalde manier, welke mensen trek ik aan, wat zijn mijn talenten, welk werk past bij mij, wat zijn de actuele tendensen in mijn horoscoop?

Wat heb ik van je nodig? 
Om je geboortehoroscoop te kunnen maken heb ik het volgende nodig: Je geboortedatum, geboortetijd (zo precies) mogelijk, je geboorteplaats. Wil je liever een reading zonder horoscoop? Dat kan ook. In dat geval zou ik graag een foto van je zien of een korte beschrijving van jezelf met een duidelijk omschreven vraag. Of ik met jouw vraag iets kan gaan we samen ervaren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Warme groet,
Deborah
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Deborah

Live Chat

Via e-mail kunt u Deborah bereiken.

Offline
Top