Anjuli

Begeleid je op je pad naar je diepste hartsverlangens

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Carriere / Financieel
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

110 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Als intuitief zielscoach & spirituele healer kan ik jou helpen je ware ik te ontdekken in het leven. Zodat ook jij een leven kan leiden vol voldoening, passie en trouwheid aan je eigen verlangens. Van nature voel ik snel aan wat iemand uniek maakt en waar hun hart het meeste naar verlangt op dit moment. Ik hou van anderen te helpen leven vanuit hun hart, te connecteren met hun ware potentieel en hun te tonen wat ze kunnen bereiken in dit leven. Ik geef je eerlijke en direct antwoorden op wat was, wat nu is en waar dit alles je naartoe kan leiden in je toekomst. Tijd om terug te stappen in je eigen kracht! Tijd om de artiest te worden van je eigen leven, jouw meesterwerk!

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Kaartlegger
 • Life coach
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Over mij

Hallo! Mijn naam is Anjuli. Leuk dat je interesse hebt in mij! Al sinds ik kind was, was ik heel gevoelig voor het aanvoelen van energie. Dit uit zich voornamelijk in mijn gaves van helderzienheid, heldervoelendheid en hoog intuitief zijn. Jarenlang voelde ik mij geroepen om dit mooie pad te gaan volgen en om anderen te helpen op hun levenspad. Doordat ik zelf al heel wat levenservaringen achter de rug heb, ondanks mijn nog jonge leeftijd, kan ik op heel veel verschillende levensrichtingen te hulp schieten. Je kan zeggen dat ik goed voorbereid ben geweest om het pad van liefde & kennis en support te bewandelen om nu ook jou te helpen bij jouw persoonlijke levensvragen.

Mijn werkwijze

Ik gebruik een combinatie van werkmethodes aangepast aan wat energetisch het beste matcht met jouw vraag. Dit gaat van Tarot readings naar Astrologische invloeden, van Numerologie tot NLP coaching. Daarnaast kan ik je ook te hulp schieten bij droomanalyses, healing tips of het lezen van een foto. Zelf haal ik graag het onderste vanuit de kan zodat jij echt weet hoe je het verschil kan maken in je eigen leven na ons gesprek. Om een goede persoonlijke connectie te maken met jou, vraag ik steeds de volledige naam en geboortedatum. Een foto mag mij altijd worden doorgestuurd indien je dit zelf graag wenst.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Anjuli

3 beoordelingen

Toch wel


Vera - 11 Mei 2020

Anjuli voelt precies hoe het is. Kleine kijk vooruit. Fijn gesprek. Super!


Marion - 11 Mei 2020

Helder lief en duidelijk en dank je wel


Dewi - 11 Mei 2020


Top