Anita

Geeft je inzichten en antwoorden op je vragen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel
 • Toekomst/ algemeen
Offline

177 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik geef je antwoorden en inzichten. Jouw gevoel is belangrijk en ik zal ook een luisterend oor voor je zijn. Ook kan je mij benaderen als je vragen hebt over hoogsensitiviteit, Ik voel in op jouw energie en door mijn heldervoelend en ziendheid kan ik jou de inzichten en handvatten geven die je op dat moment nodig hebt. Ik leg daarbij ook de lenormandkaarten. Ik zie en voel iedere detail wat voor jou belangrijk is. Ik ben to the point maar op een liefdevolle en respectvolle manier. Belangrijkste voor mij is dat je weer in je kracht komt te staan. En daar ga ik je bij helpen.

Gaven en methodes:

 • Lenormand kaarten
 • Medium
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Relatie coach
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Warm en hartelijk
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Mijn naam is Anita Smits, van jongs af aan weet ik dat ik een gave heb, Als kind heb ik altijd al gevoelt dat ik anders was dan andere kinderen, mijn intuitie en waarnemen waren altijd al sterk aanwezig. Dit gevoel heb ik gelaten voor wat het was tot ik ouder werd en het steeds beter waarnemen van dingen verder ben gaan ontwikkelen. Op deze manier kwam ik dichter bij me zelf en merkte ik dat ik een hoog niveau van gevoeligheid had, deze gave versterkte extra het gevoel er meer mee te willen en kunnen doen. Mijn sterke behoefte mensen een helpende hand te bieden in het vinden naar oplossingen bij levensvragen heeft geresulteerd in een grote verscheidenheid aan klanten waar onder andere ook zakenmensen en BN-ers. Het is zo mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en anders zijn gaan denken. Bij ieder consult ontvang ik steeds weer de waardering en daar ben ik erg dankbaar voor.

Mijn werkwijze

Je mag mij alles vragen, behalve gezondheidheid want daar krijg ik niets van door. Ik luister naar je vraag en voel daar ook gelijk op in. Ik leg daarbij de kaarten en geef jou de antwoorden wat ik door krijg. Mijn manier van werken is heel simpel. Luisteren...voelen... waarnemen..inzichten geven Maar ik ben er ook voor je als je een luisterend oor nodig hebt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Anita

4 beoordelingen

Lieve Anita, Bedankt voor het zuivere consult! Je bent een fijn en eerlijke vrouw. Ik neem je advies graag mee:-). Warme groet, Susanne✨


Susanne - 28 December 2020

Anita is heel erg goed in haar vak! Ze krijgt ontzettend veel informatie door en kijkt heel goed mee met waar je staat en wat naar je toekomt! Ze is een aanrader!


Danny - 26 Juli 2020

Anita, je bent een topper! Je hebt me veel Inzage gegeven in mezelf en kijk uit naar een mooie toekomst! Let the angels be with us 💫


Marjolein - 26 Juli 2020

Heel leuk gesprek gehad met Anita, vlot, aardig, snel, gezellig !


Riek - 23 Juli 2020


Top