Medium Anita-Esther
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Anita-Esther werkt vanuit de onuitputtelijke bron "Liefde" en geeft inzicht in de komende tijd!

Welkom prachtig mooi mens,
Ik ben Anita Esther en geboren met een mooie gave waarmee ik mensen mag helpen en begeleiden. Ik ben een medium die heldervoelend, helderhorend , helderwetend en helderziend is maar ook de gave heeft healingen te geven tijdens het consult maar ook  afstandshealing geeft. De bron waarmee ik werk heet "liefde"....en deze bron is onuitputtelijk... . Als kind voelde ik de emoties van anderen heel snel aan en wist direct de kern van de situatie op te pakken. Tijdens het consult gebruik ik de tarotkaart en door middel van mijn gave kom ik snel tot de kern en kijken we samen naar het verleden en het nu en zo kom je tot keuzes en inzichten voor de komende tijd.


Specialisaties
Het begeleiden/coaching van mensen op psychologisch vlak, mensen die onzeker zijn, issues van het verleden meedragen, traumatische ervaringen, chaos ervaren in het leven, tegenslagen te verduren hebben gehad in het leven , stress en burnout. Door te luisteren en te analyseren bied ik u ondersteuning tijdens uw proces en vind healing plaats. Het geven van afstandshealing behoort ook tot mijn specialisatie. Ik ben namelijk ook trance-healer. Dit kan op psychisch en lichamelijk vlak zijn en geeft een positieve boost.

Mijn ervaring als medium omvat begeleiding na een relatie waarin narcisme ,borderline een rol speelt. Ik begeleid jong en oud.
Tijdens het consult kan ik door middel van uw foto of chat; pijn, druk, onrust, vermoeidheid, blijdschap, verdriet in mijn eigen lichaam voelen waarmee ik
direct aan de slag kan.
Mocht je inzicht willen hebben over je relatie/vriendschap,om weer dat steuntje in de rug te krijgen,dan bekijk ik dit van twee kanten. Kan chaos in uw leven weer gaan ordenen.
Het kan ook voorkomen dat spontaan overledenen door komen echter laat dit zich nooit afdwingen maar wanneer dit gebeurt is hier een duidelijke reden voor  en mag ik de verbinding zijn in dit geheel.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Er zijn voor mij geen gekke of ingewikkelde vragen, met andere woorden u kunt zich volledig openstellen tijdens het consult. Gaat het over liefde, werk, eigen ontwikkeling, huiselijk geweld, genderdiversiteit , emotionele en geestelijke mishandeling dan ben ik een luisterend oor en wil je graag helpen tijdens de chat. 
Toekomst gerichte vragen kan ik heel duidelijk in zijn: hierin speel jezelf de leidende rol welke richting/pad je wilt gaan volgen. Wel vind ik het prettig om je hierin  te mogen begeleiden aan de hand van de keuzes en inzichten die je hebt verkregen om een beter resultaat te krijgen.
Ik hoop dat ik je de tools kan geven waardoor je je prettiger gaat voelen waardoor de energie weer beter gaat stromen. En dat de levensvreugde en levenslust dus de "bron"  wordt aangeboord in jezelf.

Wat heb ik van je nodig?
Heel simpel, een duidelijke vraag. Een vraag waarop je nu een antwoord wilt waardoor je keuzes ,inzichten en handelingengebaseerd worden. Je naam, leeftijd en foto mag je ook sturen.
Ik ben geen vervanging van arts of specialist en doe geen toekomstvoorspellingen over de dood of ziektes!!!

Lieve en warme groet,
Anita-Esther


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Anita-Esther

Live Chat

Via e-mail kunt u Anita-Esther bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik heb een fijn consult gehad met Anita-Esther.


Judit - 31 Augustus 2018

Hartelijk en behulpzaam!


M - 20 Augustus 2018
Top