Angie

Ik sta voor jou klaar, helpt jou met veel liefde ☀

Mijn specialismen:


 • Algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

203 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik zie mijn heldervoelendheid als een groot geschenk en ik weet dat dit jou ook verder kan helpen. Als wij samen in gesprek gaan tune ik meteen in op jouw energie en daarna komt vaak vanzelf het juiste antwoord of gevoel al naar boven. Ik begeleid je graag bij al je vragen en daarnaast trek ik graag -een of meerdere- kaarten voor jou uit mijn lenormand kaartendeck of uit een van mijn andere kaartendecks (afgestemd op jouw hulpvraag).

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Lenormand kaarten
 • Coaching
 • Kaartlegger
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Luisterend oor
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Hallo lieve jij, bedankt voor je interesse in mij. Mijn naam is Angie, ik ben heldervoelend, een ervaren coach en lichtwerker. Van kleins af aan wist ik al dat er meer was en spiritualiteit heeft mijn aandacht altijd al mogen trekken. Ik help anderen vooral door te voelen, te luisteren en oprecht interesse te tonen, uiteraard zonder oordeel. Wie is Angie nu echt? Behulpzaam, empatisch en wilt altijd het juiste doen voor anderen.

Mijn werkwijze

Je kunt mij alles vragen, uiteraard zonder een oordeel. Foto's sturen mag, maar is niet verplicht. Bij specifieke vragen trek ik graag een of meerdere kaarten voor jou en zo kan ik jou verder adviseren en helpen met jouw hulpvraag. Samen gaan wij aan de slag zodat jij de juiste keuzes kunt maken en weer vol goede moed verder kunt. Ik typ vlot en probeer jou zo snel mogelijk te helpen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Dinsdag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Woensdag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Donderdag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Vrijdag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Zaterdag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚
Zondag : E-mail ✅ & afwisselend online 💚

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Angie

3 beoordelingen

Er kwamen dingen naar voren die kloppen, die ik kan bevestigen, hoe mooi dat je dat zo snel zag. Wat een lieve, empatische consulente ben je. Vond het erg fijn je even te spreken, dank je wel nogmaals.


Patricia - 30 Mei 2022

Angie is een lieve dame dat snel en duidelijk communiceert, top!


Jana - 30 Mei 2022

Dankjewel voor je gesprek. Al die mannen haha we waren nog in gesprek en je wilde nog kijken maar me tijd was helaas op hopelijk kan je me nog een antwoord geven dan kan ik daarmee verder en ergens heb ik natuurlijk ook niks te verliezen. Liefs kirsten


Kirsten - 24 Mei 2022


Top