Consulenten


Exclusief medium

Hi, welkom! Ik ben Nora, reader, en help je graag op weg bij het verkrijgen van meer stabiliteit, balans en achtergronden bij zaken die op je pad komen. Of dat nu zakelijk is of prive. Ik doe dat door in te voelen, met hulp van mijn gidsen en met behulp van de tarot.

Lees meer over Nora

Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen

Hallo, mijn naam is Carolien de Bree, medium en paragnost. Dankzij mijn paranormale gaven mag ik waarnemingen geven over jouw levensweg. Of het nu over het verleden, toekomst gaat of je wil in contact komen met een overleden dierbare, wees welkom met al jouw vragen.

Lees meer over CarolienSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Daisy en ik maak gebruik van het tarotdeck. Dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag.  Dit zorgt ervoor dat je door simpele dingen te wijzigen, je toekomst in een meer positieve koers zet.

Lees meer over Daisy

Hallo mooi mens, Mijn naam is Mandy. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Graag help ik je om duidelijke en heldere inzichten te geven. Ik kan snel invoelen wat er in je leven speelt en wat er nodig is om je weer meer in je eigen kracht te zetten. 

Lees meer over MandySMS alertExclusief medium

Mijn naam is Dave en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik leg graag de Lenormandkaarten voor je om je duidelijke en gedetailleerde antwoorden en inzichten te kunnen geven, waar je vervolgens verder mee kunt. 

Lees meer over DaveSMS alertMijn naam is Chantal. Via Mediumchat kan ik u spirituele inzichten geven over het verleden, heden en toekomst. Zodat ik u dat steuntje kan geven om weer positief en krachtig verder te gaan. 

Lees meer over Chantal

Exclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over SabineSMS alertIk ben Medium Kaatje. Ik ben helderhorend, helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik gebruik altijd mijn Lenromand kaarten om mijn intuïtie te kunnen verrifieren. U kunt bij mij terecht over elke situatie. Tot spreeks!

Lees meer over KaatjeSMS alertRuben is mijn naam en ik help u graag met het zoeken naar antwoorden op allerlei vraagstukken. Ik ben heldervoelend, helderhorend en een actieve beoefenaar van eeuwenoude waarzegtechnieken die zich in het verleden bewezen hebben. Tot Chats!

Lees meer over Ruben

Ik ben Petra en krijg begeleiding van mijn gids. Ik ben medium, heldervoelend ,helderwetend en ik werk met de Lenormand kaarten. Ik geef je meer inzicht in je huidige situatie, in je verleden en in je toekomst. Ik help je ook aan de hand van de pendel en numerlogie. Tot binnenkort! 

Lees meer over PetraSMS alert


Allard

Profielfoto van Medium Allard
Mediumchat NL

Ik ben medium Allard, 72 jaar en meer dan 30 jaar geef ik paranormale consulten. Ik beantwoord vragen over het verleden, heden en toekomst. Of het nu gaat om de liefde, werk, geld of zakelijk advies, je kunt met al jouw vragen bij mij terecht. 

Lees meer over Allard

Mijn naam is Annemarie en ik ben heldervoelend, helderwetend medium en paragnost. Ik geef readings die jou zullen helpen om duidelijkheid te krijgen in hetgeen waar je in vastloopt. Ik krijg vaak glasheldere boodschappen door van jouw overleden dierbaren en je engelen!

Lees meer over Annemarie

Ik ben Kaat, afgestudeerd psychologe en medium. Door mijn mediumschap, heldervoelend- en helderwetendheid kan ik snel tot de kern komen van datgene waar jij mee zit. Ook geef ik aan wat je direct kunt doen om je situatie te verbeteren.

Lees meer over KaatSMS alertIk ben Ilse, bijna 50 jaar en ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met het kaartleggen. Vanaf kinds aan voelde ik dat er meer was dan het rationele.  Ik gebruik de Lenormandkaarten en de engelenkaarten. Dit zijn de instrumenten om met mijn gidsen in contact te komen.

Lees meer over Ilse

Mijn naam is Yo , ik ben een heldervoelend, helderhorend en helderziend medium. Al sinds ik een klein meisje was, kon ik dingen waarnemen, voelen, ruiken en zien. Ik vertel u ten alle tijden wat ik zie, voel en wat mijn gids mij aan geeft. Dit zal niet altijd even leuk zijn. Maar wel eerlijk.

Lees meer over YoSMS alertHoi lieve jij! Voel je welkom! Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Ik ben Jessica en ik ben een heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend medium. Tevens werk ik met energieën en ben ik een healer. Vanuit onvoorwaardelijke liefde stem ik me op je af. 

Lees meer over JessicaSMS alert


Raphaëlle

Profielfoto van Medium Raphaëlle
Mediumchat NL

Mijn naam is Raphaëlle. Ik ben werkzaam als medium & gelukscoach. Tijdens mijn consult kan ik jou helderheid geven in jouw huidige situatie en contact maken met een overleden dierbare! Ik geef je graag nieuwe inzichten en handvatten om weer lekker in je vel te zitten. 

Lees meer over RaphaëlleSMS alert


Mercedes

Profielfoto van Medium Mercedes
Mediumchat NL Mediumchat Spanish

Mijn naam is Mercedes, ik ben heldervoelend. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef inzichten in je relatie(s) met anderen.Veel wordt je duidelijker doordat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Kennis geeft immers rust. 

Lees meer over MercedesSMS alert


Melek

Profielfoto van Medium Melek
Mediumchat NL

Mijn naam is Melek, ik ben helderwetend medium en spiritueel coach. Mijn grote passie is mensen te helpen en te begeleiden op hun levenspad, handvatten te geven om juiste keuzes te maken. Ik ben hier voor u, denk met u mee en heb tijd en aandacht voor uw verhaal. 

Lees meer over MelekSMS alert


Ineke

Profielfoto van Medium Ineke
Mediumchat NL

Mijn naam is Ineke en ik ben heldervoelend, helderhorend, helderwetend en als het mag ook helderziend. Als Tarotist kan ik je veel inzicht geven in de ups en downs van je zielepad. Met mijn helende vermogens kan ik bij elk probleem verlichting bieden.

Lees meer over InekeSMS alertMijn naam is Simone. Ik ben helderwetend en heldervoelend en heb 20 jaar ervaring in het werken met Tarot en Orakelkaarten. Mijn passie is de Wet van de Aantrekkingskracht en mensen leren hoe ze hun eigen werkelijkheid kunnen creëren.

Lees meer over SimoneSMS alertMijn naam is Astrid. Ik ben een medium, kaartlegster, spiritueel coach, trance healer. Ik geef je dus een kijkje in het verleden, het heden en een beetje de toekomst. Hierbij is het mogelijk dat een dierbare overledene zich aandient. Ook geef ik healing op afstand. 

Lees meer over AstridSMS alertIk ben Angelique Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Heb jij meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.

Lees meer over Angelique

Hoi, mijn naam is Nynke, hooggevoelig, heldervoelend, intuitief en ik sta met beide benen op de grond. Ik ben positief ingesteld en vol levensenergie. Ik voel wie je werkelijk bent. Mijn passie is om mensen te helpen en inzicht te geven in wie ze werkelijk mogen zijn.

Lees meer over NynkeSMS alertExclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over Lijsbeth

Mijn naam is Medium Danielle. Ik ben Medium en Paragnost. Ik ben gespecialiseerd in liefdes en relaties , financiele zaken en spiritualiteit. Ik help u graag op weg en geef u inzichten en handvaten die u nodig heeft, zonder nonsens maar wel duidelijk en concreet. 

Lees meer over DanielleSMS alertMijn naam is Henny, ik ben Medium, helderhorend, helderziend en heldervoelend .Graag wil ik je helpen de balans in je leven weer terug te vinden. Samen met jou kijk ik welke hindernissen overwonnen kunnen worden, om de balans terug te herstellen.

Lees meer over HennySMS alertHallo, ik ben Sandra. Ik gebruik voornamelijk mijn kaarten en doe beroep op mijn gidsen. Graag neem ik er ook mijn pendel bij. Ik sta klaar om samen met jou antwoorden te vinden op jouw vragen. Tot binnekort!

Lees meer over SandraSMS alertMijn naam is Anastasia en ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium. Ook werk ik met energieën en ben ik van nature een healer. De kracht van pure liefde is mijn uitgangspunt en dat is de grootste energiebron en de oplossing voor elk probleem. 

Lees meer over AnastasiaSMS alertMijn naam is Jessy en ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid. 

Lees meer over JessySMS alertMijn naam is Inge. Ik ben een Helderhorend, Heldervoelend en Helderziend persoon. Ik help je graag op weg bij het los laten van het verleden en je te richten op de toekomst. Ook help ik je graag verder met een foto reading!

Lees meer over IngeSMS alertIk ben Merlyn. Vind je het soms moeilijk om positief te blijven kijken naar de gebeurtenissen in je leven? Het gevoel dat je de moed gaat verliezen? Ik leer jou het leven  te omarmen en op een andere manier naar situaties te kijken. Hierdoor word je overspoeld met positiviteit en leer ik jou om in jouw eigen kracht te staan.

Lees meer over Merlyn

Exclusief medium

Hallo lief mens, mijn naam is Yve Wurth en ik ben Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend geboren. Wil jij dat ik de Tarot voor je leg of voor je invoel? Zit je in een lastige periode, of heb je een vraag, dan loop ik graag een stukje met je mee. Tot chats!

Lees meer over Yve

Mijn naam is Brenda, en ik ben een heldervoelend en helderwetend kaartlegster – medium. Tijdens het consult krijg ik boodschappen door van uw gidsen waarbij ik een duidelijk antwoord kan geven op specifieke vragen. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over BrendaSMS alertIk ben Marco, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Ik voel in op je energie en werk met verschillende orakelkaarten. Door in te voelen in je energie kan ik samen met je op weg om te kijken waar je mee zit op dit moment in je leven.

Lees meer over MarcoSMS alert


Ester

Profielfoto van Medium Ester
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Exclusief medium

Ik ben Ester, emotie specialist, therapeutisch medium en healer. Herken je het gevoel dat het voelt alsof je geen vaste grond onder je voeten hebt? Dat je het  tussen je vingers door laat glippen? Met mijn kennis help ik je om snel weer grip te krijgen en met beide benen op de grond te blijven staan. 

Lees meer over Ester

Ha lief mens, ik ben Maja. Wil jij graag raad hebben zodat jij je beslissingen makkelijker kan nemen? Heb jij een vraag over de liefde, over je relatie(s), HSP, vriendinnen of over je werk? Ik werk met de Lenormand kaarten en de pendel. Tot Chats!

Lees meer over MajaSMS alertMijn naam is Veronique, ik ben heldervoelend, helderwetend en HSP (Hooggevoelig). Je kunt bij mij terecht met al jouw levensvragen waarbij ik je graag wil begeleiden. Daarnaast doe ik ook aan pendelen en foto lezen. Tot binnenkort!

Lees meer over VeroniqueSMS alertIk ben Nicky, aan de hand van mijn heldervoelend, helderwetend en helderziendheid, geef ik je een antwoord op al je vragen. Met behulp van verschillende engelenkaarten geven de Engelen me tijdens een Engelenreading door wat ik je als raad mag meegeven. Ik spreek je snel!

Lees meer over Nicky

Welkom! Mijn naam is Annette en ik ben tarotiste en paragnoste. Door het gebruik van mijn kaarten valt mijn oog ergens op of krijg ik een gedachte binnen. Kom bij mij om de waarheid te horen en verder te komen op jouw levenspad. Vaar je eigen koers!

Lees meer over AnnetteSMS alert


Natasja Antoinetta

Mediumchat NL English speaking psychic

Mijn naam is Natasja Antoinetta. Ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend healer en paragnoste. In mijn praktijk werk ik als energetisch therapeute, (kinder)coach, docente en paragnost. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties. 

Lees meer over Natasja AntoinettaSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela

Mijn naam is Trudy, ik kan je helpen en begeleiden om de levensvragen en obstakels waar je in je leven tegen aanloopt inzichtelijk te maken. Met behulp van mijn gaven kan ik tools aan reiken waardoor jij weer in je kracht komt te staan. Tot op de chat!

Lees meer over TrudySMS alertHallo, mijn naam is Giovanna. Ik ben een ervaren medium, gespecialiseerd in tarot kaartleggingen. Stel mij uw levensvragen en ik beantwoord ze voor u met mijn helderhorende gave en/of mijn pendel.   

Lees meer over GiovannaSMS alert


Francien

Profielfoto van Medium Francien
Mediumchat NL

Ik ben Francien, een Allround en fysiek medium, ware liefde- en hoogbewustzijnexpert, healer, begeleider met je wedergeboorte van je ziel op aarde en levenscoach voor mens en dier. Ik begeleid jou graag op jouw levenspad zodat jij weer verder kunt met nieuwe inzichten!

Lees meer over Francien

Hans Red Bear

Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic

Hoi, welkom! In de afgelopen 25 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld als Sjamaan en Paragnost. Ik ben aangesloten bij Enigma. In het verleden ben ik regelmatig op TV Medium geweest. Ik help je graag!

Lees meer over Hans Red BearSMS alertIk ben Monique, helderwetend en heldervoelend medium en healer. Met de Lenormandkaarten en behulp van mijn gidsen beantwoord ik al uw vragen. Ik werk graag met gerichte vragen en geen vraag is mij te gek of teveel!

Lees meer over MoniqueSMS alertIk ben Mary. Ik ben heldervoelend en helderziend. Daarnaast geef ik ook healings. Indien nodig kan ik je een healing geven tijdens ons gesprek. Daarnaast geef ik ook chakraconsulten. Graag laat ik je tot inzicht komen bij de ‘waarom’ vragen, want alles wat je meemaakt heeft een reden.

Lees meer over MarySMS alertMijn naam is Christi. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Naast medium ben ik ook depressie- en rouwcounselor. Ik geef je graag nieuwe inzichten op allerhande gebied, zoals werk, studie, liefde, vriendschappen, spirituele ontwikkeling. 

Lees meer over ChristiSMS alertExclusief medium

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik geef healings op afstand en ik voel de knelpunten en blokkades aan die jou beperken in je leven. Met behulp van mijn kaarten geef ik je inzicht en handvaten om je leven een positieve wending te geven.

Lees meer over Ilja


Ik ben medium Ayanna en ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik help je met het vinden van blokkades die jou stagneren. Dit kan zijn op het gebied van liefde, overige relaties en/of werk. Ik help je om hier mee zelfvertrouwen in te krijgen. 

Lees meer over AyannaSMS alertMijn naam is Mariëlle. Heb je wel eens het gevoel dat je compleet vast dreigt te lopen? Dat alles tegenzit? Ik help je door het kijken naar mogelijkheden in plaats van te denken in belemmeringen. Dit doe ik met behulp van de Engelenkaarten en mijn heldervoelendheid.

Lees meer over Marielle

Johanna

Mediumchat NL

Welkom, ik ben Johanna! Wil jij graag duidelijkheid en een oprechte maar vooral positieve chat? Loop je tegen blokkades aan en wil je er vanaf? Met behulp van bijzondere kaarten geef ik je duidelijke inzichten en help ik je graag een stukje verder.

Lees meer over JohannaSMS alertMijn naam is Natasja. Ik ben er voor jou om je te voorzien van duidelijke antwoorden en inzichten. Heb je een vraag of situatie waar je tegenaan loopt? Door mijn heldervoelendheid en mediumschap kom ik snel tot de kern. Zit je niet lekker in je vel? Ik geef je een healing zodat je weer rust en ruimte ervaart in je lichaam. 

Lees meer over NatasjaSMS alertMijn naam is Nadine. Ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend. Wil jij weer lekker in je vel zitten, meer rust en ruimte in je hoofd ervaren? Heb je last van spanningen, een burn-out of loop je heel even vast of ergens tegenaan? Ik help je graag! 

Lees meer over NadineSMS alertMijn naam is Sharmilla en ik ben heldervoelend en helderhorend. Wanneer we in gesprek gaan voel ik me geholpen door mijn gidsen. Als je het wilt, leg ik de Tarot en Engelenkaarten voor je.Tot snel op de chat!
 

Lees meer over SharmillaSMS alertMijn naam is Angie. Sinds mijn geboorte ben ik heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen, de engelen en als aanvulling daarop met de Lenormandkaarten. Ik ben gediplomeerd Life -en relatiecoach. 

Lees meer over Angie

Mijn naam is Sabrine, ik ben heldervoelend en maak hierbij gebruik van de Lenormand kaarten en pendel. Hiermee beantwoord ik jouw vragen en help ik jou verder op jouw pad. verder kan ik je helpen door emotionele blokkades op te heffen aan de hand van Healing!

Lees meer over SabrineSMS alertMijn naam is Anita, ik ben helderziend, heldervoelend en daarnaast ben ik spiritueel coach en reikimaster. Ik help je in je zoektocht naar jezelf door inzichten te geven waardoor het dagelijkse functioneren makkelijker zal worden en je weer verder kunt. 

Lees meer over Anita

Mijn naam is Els. Ik ben gediplomeerd engelentherapeute en persoonlijkheidscoach. Ik heb een aangeboren gave om mensen intuïtief aan te voelen en ik ben hoogsensitief. Ik kan ook contact leggen met overledenen. 

Lees meer over ElsSMS alertExclusief medium

Ik ben Mona, ik ben astrologe en coach met de specialismen ADD/ADHD en HSP. Je kunt bij mij terecht voor zowel oosterse als westerse Astrologie. Deze horoscopen kun je gebruiken als een stukje zelfreflectie en helpen je bij je persoonlijke bewustwordingsreis.

Lees meer over MonaSMS alertMijn naam is Cecile, ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend paragnost en loop graag een stukje mee op je levenspad. Ik probeer je meer balans en rust in jezelf en in je leven te bieden. 

Lees meer over CecileSMS alertExclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit

Exclusief medium

Mijn naam is Paul. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met een jarenlange ervaring als paragnost, healer, reader en (relatie)therapeut/coach help ik je graag op weg. Wil jij duidelijke antwoorden en inzichten op vragen of wil je een healing? Je hoeft het me alleen maar te vragen.

Lees meer over Paul

Ik ben Wilma, heldervoelend medium en spiritueel coach. Ik ben een echt mensenmens en vind het van belang dat het ook met jou goed gaat. Graag wil ik aan de slag met liefdevolle zorg, om inzichten te geven op de levensvragen waarmee je worstelt. Tot zo op de chat!

Lees meer over WilmaSMS alert


Ton

Mediumchat NL

Exclusief medium

Hoi, ik ben Ton, heldervoelend en helderziend  Paragnost en Raadgever. Heb je vragen of zit je ergens mee? Ik help je met het vinden van antwoord op je vraag, en wil je graag op je levensweg begeleiden door je tips en tools voor de toekomst aan te bieden. Tot snel!

Lees meer over Ton

Anja

Mediumchat NL

Mijn naam is Anja. Vind je het lastig om naar jouw wensen en verlangens te leven? Voel je je onbegrepen? Of wil je weten wie je écht bent en wat je levensdoel is? Aan de hand van numerologie en de Engelenkaarten geef ik jou inzichten.

Lees meer over Anja

Heidi

Mediumchat NL

Mijn naam is Heidi en mijn levensmissie is om jou in het licht van je eigen kracht te zetten. Door een chat met mij leer je jouw eigen patronen te herkennen, te erkennen en te accepteren en van daaruit jouw mindset om te buigen van negatief naar positief. Tot snel!

Lees meer over HeidiSMS alertHallo, mijn naam is Nico. Wil je graag antwoorden en inzichten op gebied van relaties & liefde, werk & studie of spirituele groei? Ook kan ik antwoorden halen uit jouw foto of jou een healing sturen. Start een chat met mij, je bent altijd welkom!

Lees meer over Nico

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Lua en ik ben medium. Ik kan je helpen de juiste richting op je levenspad te gaan vinden en je hierin een stukje te begeleiden, met als doel dat je altijd jezelf zal mogen en kunnen zijn. Tot gauw!

Lees meer over Lua

Bekend Radio & TV medium met ruim 35 jaar ervaring als paragnost.  Met mijn specifieke vaardigheid: helderziende waarnemingen help ik jou graag. Tot snel.

Lees meer over JaapSMS alertHallo, mijn naam is Bianca. Ik ben heldervoelend, -ziend en -wetend, energetische therapeut en dierentolk. Ik geef je inzichten over je emoties, liefde/relaties of begeleid je op je spirituele en persoonlijke pad. Ook kan ik op telepathische wijze contact maken met je (huis)dieren. Tot chats!

Lees meer over BiancaSMS alertKom je even niet verder op het gebied van liefde, werk, financiën, spiritueel of anders? Kun jij wel wat input gebruiken? Mijn naam is Ellie en samen gaan we kijken welke inzichten er komen, zodat jij weer vooruit kunt. Ik werk met tarot en de pendel.  Ook geef ik Reiki op afstand.

Lees meer over Ellie

Ik ben Ana, helderziend, heldervoelend en bewustwordingscoach. Ik help je graag op weg tijdens ingrijpende veranderingsprocessen in je leven. Indien je bereid bent aan jezelf te werken mag ik zelfs een stukje in jouw toekomst kijken.

Lees meer over Ana

Hallo, ik ben Yolanda. Ik ben Reiki-master en ik leg voor jou de Tarotkaarten. Ik ben hier om naar jou te luisteren en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om je beter te voelen of je doel te bereiken. De Tarot geeft je antwoorden en geeft vaak een stukje rust als je zoekende bent. 

Lees meer over Yolanda

Ik ben Inge, heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer. Ik help je graag je een beter gevoel te geven, je inzichten te geven en je te begeleiden waar nodig. Ik geef je graag antwoorden op de vragen waar je mee zit. 

Lees meer over IngeSMS alertWelkom! Mijn naam is Iliana, healer, medium en therapeut. Je wordt geholpen met inzichten, pijn loslaten, healing op chakra's en persoonlijke boodschappen. Dit gebeurt in samenwerking met 14 aartsengelen. Je ontvangt hun licht en inzichten. 

Lees meer over IlianaSMS alertWelkom, mijn naam is Caroline ik ben Poly energetisch therapeute en medium. Ik help je graag op weg in het hier en nu en kom graag in contact met jouw overleden dierbare. Ook help ik je graag bij de uitleg van je dromen. Tot binnenkort!

Lees meer over CarolineSMS alertMijn naam is Hanneke. Ik werk al jaren als medium,coach, healer en regressietherapeut, en vind het heerlijk om handvatten aan te reiken.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de Rider-Waite kaarten, voel je welkom, tot chats

Lees meer over HannekeSMS alertHallo, mijn naam is Tonny. Als ervaren helderziende, heldervoelende neem ik je bij de hand om inzichten te geven in situaties waar je vragen over hebt. Het pad wat wij bewandelen is vaak zwaar en misschien soms uitzichtloos. Samen gaan we kijken hoe je nu verder kunt.

Lees meer over TonnySMS alert


Helena

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Exclusief medium

Mijn naam is Helena, Ik ben een heldervoelend persoon en relatie-coach. Zit je met vragen over je emoties of relaties met anderen? Dan kan ik je hierin ondersteunen zodoende je meer grip krijgt op je toekomst. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over HelenaSMS alertHallo, Mijn naam is Enya. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik kan inzicht geven in situaties waar je mee zit. Ook geef ik je advies en tips op verschillende gebieden. Eventueel kan ik je een helaing op afstand geven. 

Lees meer over EnyaSMS alert


Janny

Profielfoto van Medium Janny
Mediumchat NL

Mijn naam is Janny , ik ben een Spiritueel Coach. Ik ben heldervoelend ,helderwetend en met mijn Zodiac kaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven! Ik voel in op jouw energie en zo beantwoord ik jouw vragen! Ook kan ik via de pendel een ja of nee vraag beantwoorden. 

Lees meer over Janny

Mijn naam is Eef, medium, heldervoelend, helderhorend en chakra therapeut. Ik kan je helpen met jouw persoonlijke groei en ik kan je ondersteuning bieden bij het maken van keuzes of met vragen waar je zelf niet uit komt.

Lees meer over EefSMS alertIk ben Sonja, ik ben heldervoelend, helderwetend en spiritueel/intuïtief lifecoach. Ook het verlichten van je emotionele pijn is mogelijk. Ik geef je graag een duwtje in de goede richting. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over SonjaSMS alert


Magdeleen

Profielfoto van Medium Magdeleen
Mediumchat NL English speaking psychic

Ik ben Magdeleen, en als droomgids help ik je graag om je dromen om te zetten in de taal van het hier en nu. Niet alleen begrijp je dan beter wat je dromen je willen vertellen; je zult ook beter in staat zijn de inzichten uit je dromen in te zetten in je dagelijks leven. 

Lees meer over MagdeleenSMS alertHoi, ik ben Noud en ben Spiritueel Coach. Het is mijn kwaliteit om mensen hun zelfhelende vermogens te laten gebruiken. Ook help ik je graag met je levensvragen en hierbij gebruik ik de Pendel. Ik help je graag binnekort!

Lees meer over NoudSMS alertHallo, ik ben Denise en ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend medium. Met behulp van mijn gaven zal ik je op een eerlijke en oprechte manier helpen zover ik dat kan bieden. Ik leer je graag kennen.

Lees meer over DeniseSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Rico, ik ben een heldervoelend Medium en Relatie-coach. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s) met anderen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven en op je relatie.

Lees meer over Rico

Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ik ondersteun je met inzichten om meer ontspannen, energieker en vol levenslust in het Hier en Nu te zijn. Ik beantwoord je vragen met de Lenormandkaarten enTarotkaarten.

Lees meer over Debby JaneSMS alertHallo lief en mooi mens, mijn naam is Frederique en ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan. Ik werk met verschillende kaartendecks en geef je graag een glimp op de toekomst. Ik richt mij op relaties, liefde, werk en financiele vraagstukken.

Lees meer over Frederique

Mijn naam is Monique, en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik heb een prachtig geschenk meegekregen en dat is dat ik boodschappen doorkrijg van Gidsen, Engelen en/of een overledene. Als Life Coach kan ik jou helpen met de vragen die je hebt. Tot gauw!

Lees meer over MoniqueSMS alertIk ben Willemijn, ik werk vanuit mijn goddelijke verbinding, ben intuïtief en een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium en spiritueel coach. Ik ben graag gericht op het positieve en help jou verder op weg in jouw ontwikkeling. Ik spreek je graag op de chat!

Lees meer over WillemijnSMS alertMijn naam is Sabina, ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium. Ik ben al geruime tijd Medium en biedt u graag liefdevol een helpende hand met u vragen. Ik help u graag verder op uw pad, aan de hand van de lenormand kaarten en de Pendel!

Lees meer over SabinaSMS alertIk ben Asha, heldervoelend, mediamiek en spiritueel coach. Ik heb jarenlang mijn praktijk in coaching, regressietherapie en healing. Ik
help je graag inzichten te verkrijgen en richt me op helingen vanuit direct contact met het Goddelijke. 

Lees meer over AshaSMS alert?Mijn naam is Lisa, ik ben paragnost, heldervoelend , helderwetend, helderziend en helderhorend.  Ik loop graag een stukje mee op je levenspad om je weer in balaans te brengen. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen toekomst!

Lees meer over LisaSMS alertMijn naam is Tamara, vrouw en moeder van twee prachtige dochters. Ik ben levenscoach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik ben hier samen met de engelen om jou verder te helpen op je pad. Tot snel!

Lees meer over TamaraSMS alert