Consulenten


Exclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela
Start email consult

Exclusief medium

Ik ben Ton,heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik verdiep mij in al je levensvragen en geef nieuwe inzichten in de situatie waar jij mee zit. Ik begeleid je op je levensweg en bied je handvatten voor de toekomst. Tot binnenkort!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over LijsbethSMS alertWelkom liefdevol en boeiend mens. Ik ben Ellie en samen met jou kijk in naar de inzichten die belangrijk zijn op jouw pad, zodat jij makkelijker beslissingen kan nemen en beter in je vel komt te zitten. Ik maak gebruik van de tarot, de engelenkaarten en de pendel.

Lees meer over Ellie

Exclusief medium

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik geef healings op afstand en ik voel de knelpunten en blokkades aan die jou beperken in je leven. Met behulp van mijn kaarten geef ik je inzicht en handvaten om je leven een positieve wending te geven.

Lees meer over Ilja

Dees

Profielfoto van Medium Dees
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Mijn naam is Dees, als gediplomeerd medium therapeut & trance healing therapeut kan ik snel en grondig doordringen tot de kern. Met de toevoegingen van foto-reader, mijn helderziendheid en heldervoelendheid kan ik jou op een fijne, warme en respectvolle manier verder helpen.

Lees meer over Dees

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit

Hallo, ik ben Yolanda. Ik ben Reiki-master en ik leg voor jou de Tarotkaarten. Ik ben hier om naar jou te luisteren en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om je beter te voelen of je doel te bereiken. De Tarot geeft je antwoorden en geeft vaak een stukje rust als je zoekende bent. 

Lees meer over Yolanda

Ik ben Nicky, aan de hand van mijn heldervoelend, helderwetend en helderziendheid, geef ik je een antwoord op al je vragen. Met behulp van verschillende engelenkaarten geven de Engelen me tijdens een Engelenreading door wat ik je als raad mag meegeven. Ik spreek je snel!

Lees meer over Nicky

Exclusief medium

Mijn naam is Daisy en ik maak gebruik van het tarotdeck. Dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag.  Dit zorgt ervoor dat je door simpele dingen te wijzigen, je toekomst in een meer positieve koers zet.

Lees meer over Daisy

Mijn naam is Anita, ik ben helderziend, heldervoelend en daarnaast ben ik spiritueel coach en reikimaster. Ik help je in je zoektocht naar jezelf door inzichten te geven waardoor het dagelijkse functioneren makkelijker zal worden en je weer verder kunt. 

Lees meer over Anita

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Lua en ik ben medium. Ik kan je helpen de juiste richting op je levenspad te gaan vinden en je hierin een stukje te begeleiden, met als doel dat je altijd jezelf zal mogen en kunnen zijn. Tot gauw!

Lees meer over Lua

Exclusief medium

Hi, welkom! Ik ben Nora, reader, en help je graag op weg bij het verkrijgen van meer stabiliteit, balans en achtergronden bij zaken die op je pad komen. Of dat nu zakelijk is of prive. Ik doe dat door in te voelen, met hulp van mijn gidsen en met behulp van de tarot.

Lees meer over Nora

Ik ben Angelique Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Heb jij meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.

Lees meer over Angelique

Mijn naam is Angie. Ik ben medium en ik ben gespecialiseerd in omgaan met hoogsensitiviteit voor zowel kinderen als volwassen, en help je bij het vinden van de juiste partner en het verhogen van je zelfvertrouwen. Ik werk aan de hand van verschillende kaartensets.

Lees meer over Angie

Exclusief medium

Mijn naam is Rico. Ik ondersteun je als Medium tijdens de zoektocht naar jezelf en geef ik je inzichten in je relatie(s) met anderen. Ik bied nieuwe perspectieven in jouw situatie. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad.Tot binnenkort!

Lees meer over Rico

Ik ben Petra en krijg begeleiding van mijn gids. Ik ben medium, heldervoelend ,helderwetend en ik werk met de Lenormand kaarten. Ik geef je meer inzicht in je huidige situatie, in je verleden en in je toekomst. Ik help je ook aan de hand van de pendel en numerlogie. Tot binnenkort! 

Lees meer over Petra

Bekend Radio & TV medium met ruim 35 jaar ervaring als paragnost.  Met mijn specifieke vaardigheid: helderziende waarnemingen help ik jou graag. Tot snel.

Lees meer over Jaap

Exclusief medium

Ik ben Mona, ik ben astrologe en coach met de specialismen ADD/ADHD en HSP. Je kunt bij mij terecht voor zowel oosterse als westerse Astrologie. Deze horoscopen kun je gebruiken als een stukje zelfreflectie en helpen je bij je persoonlijke bewustwordingsreis.

Lees meer over Mona

Ik ben Paul, heldervoelend, helderwetend, paragnost en healer. Al jaren werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik help je graag op weg door het geven van duidelijke antwoorden en inzichten. Daarbij ga ik uit van waar je NU staat en wat je wilt veranderen. Ook geef ik healingen op afstand. 

Lees meer over Paul

Exclusief medium

Hallo lief mens, mijn naam is Yve Wurth en ik ben Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend geboren. Ik ben al jarenlang werkzaam als Paragnost, Regressietherapeut en Coach/Counselor en Blogger. Ik beantwoord geen toekomst gerichte vragen. Tot chats!

Lees meer over Yve

Hans Red Bear

Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic

Hoi, welkom! In de afgelopen 25 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld als Sjamaan en Paragnost. Ik ben aangesloten bij Enigma. In het verleden ben ik regelmatig op TV Medium geweest. Ik help je graag!

Lees meer over Hans Red Bear

Hallo, mijn naam is Tonny. Als ervaren helderziende, heldervoelende neem ik je bij de hand om inzichten te geven in situaties waar je vragen over hebt. Het pad wat wij bewandelen is vaak zwaar en misschien soms uitzichtloos. Samen gaan we kijken hoe je nu verder kunt.

Lees meer over TonnySMS alertHallo, mijn naam is Yvonne en ik ben een heldervoelende, helderwetende en sterk invoelende healer. Ik bied je mijn brede werk- en levenservaring om je te helpen inzicht of een nieuw perspectief te krijgen. Ook voor een healing op afstand ben je welkom. Ik ontmoet je graag op de chat. 

Lees meer over YvonneSMS alertIk ben Ana, helderziend, heldervoelend en bewustwordingscoach. Ik help je graag op weg tijdens ingrijpende veranderingsprocessen in je leven. Indien je bereid bent aan jezelf te werken mag ik zelfs een stukje in jouw toekomst kijken.

Lees meer over AnaSMS alertHoi, ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Als energetisch therapeut kan ik verbindingen leggen tussen personen en/of gebeurtenissen, zelfs tot in vorige levens! Ik geef je inzichten over je emoties, liefde/ relaties of begeleid je op je spirituele pad.

Lees meer over BiancaSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over SabineSMS alertHallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over MaureenSMS alert


Helena

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Exclusief medium

Mijn naam is Helena, Ik ben een heldervoelend persoon en relatie-coach. Zit je met vragen over je emoties of relaties met anderen? Dan kan ik je hierin ondersteunen zodoende je meer grip krijgt op je toekomst. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over HelenaSMS alertHallo, mijn naam is Iliana. Ik help je aan heldere inzichten en met persoonlijke groei. Als healer laat ik je energie weer stromen en help je lichter voelen. Ook kun je mij vragen om een boodschap van een gids.

Lees meer over IlianaSMS alertIk ben Inge, heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer. Ik help je graag je een beter gevoel te geven, je inzichten te geven en je te begeleiden waar nodig. Ik geef je graag antwoorden op de vragen waar je mee zit. 

Lees meer over IngeSMS alertMijn naam is Trudy, ik kan je helpen en begeleiden om de levensvragen en obstakels waar je in je leven tegen aanloopt inzichtelijk te maken. Met behulp van mijn gaven kan ik tools aan reiken waardoor jij weer in je kracht komt te staan. Tot op de chat!

Lees meer over TrudySMS alertMijn naam is Mariëlle. Ik zie mezelf als een lichtwerker. Ik kan je helpen op diverse manieren: Een luisterend oor (zonder oordeel), een stukje advies of boodschappen delen die ik doorkrijg via de Engelen of Gidsen. Graag help ik jou!

Lees meer over MarielleSMS alertMijn naam is Eef, medium, heldervoelend, helderhorend en chakra therapeut. Ik kan je helpen met jouw persoonlijke groei en ik kan je ondersteuning bieden bij het maken van keuzes of met vragen waar je zelf niet uit komt.

Lees meer over EefSMS alertHallo, mijn naam is Giovanna. Ik ben een ervaren medium, gespecialiseerd in tarot kaartleggingen. Stel mij uw levensvragen en ik beantwoord ze voor u met mijn helderhorende gave en/of mijn pendel.   

Lees meer over GiovannaSMS alertMijn naam is Brenda, en ik ben een heldervoelend en helderwetend kaartlegster – medium. Tijdens het consult krijg ik boodschappen door van uw gidsen waarbij ik een duidelijk antwoord kan geven op specifieke vragen. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over BrendaSMS alertWat leuk dat ons pad elkaar hier kruist. Mijn naam is Litisia. Ik ben heldervoelend en helderziend medium en ik maak gebruik van de tarotkaarten. Ik kijk graag met je mee in het hier en nu en help je op weg naar meer inzicht, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Lees meer over LitisiaSMS alertMijn naam is Cecile, ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend paragnost en loop graag een stukje mee op je levenspad. Ik probeer je meer balans en rust in jezelf en in je leven te bieden. 

Lees meer over CecileSMS alertMijn naam is Henny, ik ben Medium, helderhorend, helderziend en heldervoelend .Graag wil ik je helpen de balans in je leven weer terug te vinden. Samen met jou kijk ik welke hindernissen overwonnen kunnen worden, om de balans terug te herstellen.

Lees meer over HennySMS alert


Monika

Mediumchat NL

Mijn naam is Monika en ik help je graag met het beantwoorden van je vragen. Ik ben helderziend en heldervoelend en ik werk met behulp van automatisch schrift. Ik ben geboren met de gave om energie te kunnen lezen en ik probeer me hier elke dag nog verder in te ontwikkelen. 

Lees meer over MonikaSMS alert
Ik ben medium Ayanna en ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik help je met het vinden van blokkades die jou stagneren. Dit kan zijn op het gebied van liefde, overige relaties en/of werk. Ik help je om hier mee zelfvertrouwen in te krijgen. 

Lees meer over AyannaSMS alertHallo, mijn naam is Carolien de Bree, medium en paragnost. Dankzij mijn paranormale gaven mag ik waarnemingen geven over jouw levensweg. Of het nu over het verleden, toekomst gaat of je wil in contact komen met een overleden dierbare, wees welkom met al jouw vragen.

Lees meer over CarolienSMS alertIk ben helderziend en heldervoelend, helderhorend en helderruikend en ik gebruik de pendel. Ik help graag mensen bij fotoreadings, vermissingszaken (zowel huisdieren als personen). Wil je een mooi zuiver en eerlijk consult? 

Lees meer over EstherSMS alertIk ben Sonja, ik ben heldervoelend, helderwetend en spiritueel/intuïtief lifecoach. Ook het verlichten van je emotionele pijn is mogelijk. Ik geef je graag een duwtje in de goede richting. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over SonjaSMS alertMijn naam is Sabrine, ik ben heldervoelend en maak hierbij gebruik van de Lenormand kaarten en pendel. Hiermee beantwoord ik jouw vragen en help ik jou verder op jouw pad. verder kan ik je helpen door emotionele blokkades op te heffen aan de hand van Healing!

Lees meer over SabrineSMS alertWelkom, mijn naam is Caroline ik ben Poly energetisch therapeute en medium. Ik help je graag op weg in het hier en nu en kom graag in contact met jouw overleden dierbare. Ook help ik je graag bij de uitleg van je dromen. Tot binnenkort!

Lees meer over CarolineSMS alertWelkom lief mens. Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderziend en hoog gevoelig. Tevens werk ik als healer, magnetiseur, kundalini-reiki master en werk daarom ook graag met deze mooie energieën. Ik help je om bewuster van jezelf te worden. Tot binnenkort!

Lees meer over NatasjaSMS alertHoi, mijn naam is Tea. Ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Ik geef je graag inzichten en advies, zodat je weer een stapje verder kunt. Samen met mijn gidsen en de engelen mag ik je boodschappen doorgeven?. Tot binnenkort op de chat.
 

Lees meer over TeaSMS alertWelkom! Mijn naam is Annette en ik ben tarotiste en paragnoste. Door het gebruik van mijn kaarten valt mijn oog ergens op of krijg ik een gedachte binnen. Kom bij mij om de waarheid te horen en verder te komen op jouw levenspad. Vaar je eigen koers!

Lees meer over AnnetteSMS alertHoi, ik ben Noud en ben Spiritueel Coach. Het is mijn kwaliteit om mensen hun zelfhelende vermogens te laten gebruiken. Ook help ik je graag met je levensvragen en hierbij gebruik ik de Pendel. Ik help je graag binnekort!

Lees meer over NoudSMS alertRuben is mijn naam en ik help u graag met het zoeken naar antwoorden op allerlei vraagstukken. Ik ben heldervoelend, helderhorend en een actieve beoefenaar van eeuwenoude waarzegtechnieken die zich in het verleden bewezen hebben. Tot Chats!

Lees meer over RubenSMS alertIk ben Bianc. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend geboren. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot Reiki meesteres en lees ik foto's. Ik maak met plezier gebruik van orakelenkaarten en mijn pendel. Ik help je graag vooruit. 

Lees meer over BiancSMS alertWelkom! Ik ben Kaat, ik ben Medium en kan invoelen op jouw energie. Hierdoor kan ik je antwoorden bieden op je levensvragen. Indien jij dit wenst kan ik in contact komen met overleden dierbaren, met huisdieren en indien gewenst kan ik je helende energie sturen. Tot binnenkort.

Lees meer over KaatSMS alertHallo, mijn naam is Nico. Ben je op zoek naar antwoorden en inzichten die je verder helpen op je levenspad? Wil jij je beter voelen en meer energie halen uit de dingen die je doet? Wil jij je spirituele mogelijkheden ontwikkelen? Ik help óók jou graag in de chat. Welkom!

Lees meer over NicoSMS alertHallo, ik ben Sandra. Ik gebruik voornamelijk mijn kaarten en doe beroep op mijn gidsen. Graag neem ik er ook mijn pendel bij. Ik sta klaar om samen met jou antwoorden te vinden op jouw vragen. Tot binnekort!

Lees meer over SandraSMS alertMijn naam is Medium Danielle. Ik ben Medium en Paragnost. Ik ben gespecialiseerd in liefdes en relaties , financiele zaken en spiritualiteit. Ik help u graag op weg en geef u inzichten en handvaten die u nodig heeft, zonder nonsens maar wel duidelijk en concreet. 

Lees meer over DanielleSMS alertMijn naam is Chantal. Via Mediumchat kan ik u spirituele inzichten geven over het verleden, heden en toekomst. Zodat ik u dat steuntje kan geven om weer positief en krachtig verder te gaan. 

Lees meer over Chantal

Mijn naam is Christi. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Naast medium ben ik ook depressie- en rouwcounselor. Ik geef je graag nieuwe inzichten op allerhande gebied, zoals werk, studie, liefde, vriendschappen, spirituele ontwikkeling. 

Lees meer over ChristiSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Dave en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik leg graag de Lenormandkaarten voor je om je duidelijke en gedetailleerde antwoorden en inzichten te kunnen geven, waar je vervolgens verder mee kunt. 

Lees meer over DaveSMS alertMijn naam is Els. Ik ben gediplomeerd engelentherapeute en persoonlijkheidscoach. Ik heb een aangeboren gave om mensen intuïtief aan te voelen en ik ben hoogsensitief. Ik kan ook contact leggen met overledenen. 

Lees meer over ElsSMS alertMijn naam is Veronique, ik ben heldervoelend, helderwetend en HSP (Hooggevoelig). Je kunt bij mij terecht met al jouw levensvragen waarbij ik je graag wil begeleiden. Daarnaast doe ik ook aan pendelen en foto lezen. Tot binnenkort!

Lees meer over VeroniqueSMS alertMijn naam is Hanneke. Ik werk al jaren als medium,coach, healer en regressietherapeut, en vind het heerlijk om handvatten aan te reiken.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de Rider-Waite kaarten, voel je welkom, tot chats

Lees meer over HannekeSMS alertIk ben Jorine, medium, healer en spiritueel coach. Graag help ik je met jouw vragen, mag ik je inzicht en adviezen geven en laat ik je zien waar jouw talenten en krachten liggen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een healing kun je bij mij terecht.

Lees meer over JorineSMS alertIk ben Wilma, heldervoelend medium en spiritueel coach. Ik ben een echt mensenmens en vind het van belang dat het ook met jou goed gaat. Graag wil ik aan de slag met liefdevolle zorg, om inzichten te geven op de levensvragen waarmee je worstelt. Tot zo op de chat!

Lees meer over WilmaSMS alertIk ben Marco, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Ik voel in op je energie en werk met verschillende orakelkaarten. Door in te voelen in je energie kan ik samen met je op weg om te kijken waar je mee zit op dit moment in je leven.

Lees meer over MarcoSMS alertMijn naam is Monique, en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik heb een prachtig geschenk meegekregen en dat is dat ik boodschappen doorkrijg van Gidsen, Engelen en/of een overledene. Als Life Coach kan ik jou helpen met de vragen die je hebt. Tot gauw!

Lees meer over MoniqueSMS alertHallo, Mijn naam is Enya. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik kan inzicht geven in situaties waar je mee zit. Ook geef ik je advies en tips op verschillende gebieden. Eventueel kan ik je een helaing op afstand geven. 

Lees meer over EnyaSMS alertMijn naam is Jessy en ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid. 

Lees meer over JessySMS alert


Ellen - Elise

Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Aangenaam! Ik ben Ellen - Elise. Ik ben helderziend medium, heldervoelend kaartlegster en spiritueel lifecoach met meer dan 20 jaar ervaring. Samen met jou neem ik ik een blik in het verleden, heden en toekomst. Ik bied je altijd nieuwe inzichten. 

Lees meer over Ellen - EliseSMS alertMijn naam is Siebergje, ik help jou heldere inzichten te krijgen over de zaken waar je momenteel tegen aan loopt in je leven. Ik bied je de nodige inzichten en handvaten zodat je beter in staat bent je dromen en doelen waar te kunnen maken . Ik spreek je snel op de chat!

Lees meer over SiebergjeSMS alertHallo mooi mens, Mijn naam is Mandy. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Graag help ik je om duidelijke en heldere inzichten te geven. Ik kan snel invoelen wat er in je leven speelt en wat er nodig is om je weer meer in je eigen kracht te zetten. 

Lees meer over MandySMS alertHallo, ik ben Denise en ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend medium. Met behulp van mijn gaven zal ik je op een eerlijke en oprechte manier helpen zover ik dat kan bieden. Ik leer je graag kennen.

Lees meer over DeniseSMS alert


Natasja Antoinetta

Mediumchat NL English speaking psychic

Mijn naam is Natasja Antoinetta. Ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend healer en paragnoste. In mijn praktijk werk ik als energetisch therapeute, (kinder)coach, docente en paragnost. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties. 

Lees meer over Natasja AntoinettaSMS alertMijn naam is Nadine. Ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend. Wil jij weer lekker in je vel zitten, meer rust en ruimte in je hoofd ervaren? Heb je last van spanningen, een burn-out of loop je heel even vast of ergens tegenaan? Ik help je graag! 

Lees meer over NadineSMS alertIk ben Willemijn, ik werk vanuit mijn goddelijke verbinding, ben intuïtief en een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium en spiritueel coach. Ik ben graag gericht op het positieve en help jou verder op weg in jouw ontwikkeling. Ik spreek je graag op de chat!

Lees meer over WillemijnSMS alertMijn naam is Sabina, ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium. Ik ben al geruime tijd Medium en biedt u graag liefdevol een helpende hand met u vragen. Ik help u graag verder op uw pad, aan de hand van de lenormand kaarten en de Pendel!

Lees meer over SabinaSMS alertIk ben Asha, heldervoelend, mediamiek en spiritueel coach. Ik heb jarenlang mijn praktijk in coaching, regressietherapie en healing. Ik
help je graag inzichten te verkrijgen en richt me op helingen vanuit direct contact met het Goddelijke. 

Lees meer over AshaSMS alertMijn naam is Anastasia en ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium. Ook werk ik met energieën en ben ik van nature een healer. De kracht van pure liefde is mijn uitgangspunt en dat is de grootste energiebron en de oplossing voor elk probleem. 

Lees meer over AnastasiaSMS alert?Mijn naam is Lisa, ik ben paragnost, heldervoelend , helderwetend, helderziend en helderhorend.  Ik loop graag een stukje mee op je levenspad om je weer in balaans te brengen. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen toekomst!

Lees meer over LisaSMS alertHallo lief en mooi mens, mijn naam is Frederique en ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan. Ik werk met verschillende kaartendecks en geef je graag een glimp op de toekomst. Ik richt mij op relaties, liefde, werk en financiele vraagstukken.

Lees meer over Frederique

Mijn naam is Sharmilla en ik ben heldervoelend en helderhorend. Wanneer we in gesprek gaan voel ik me geholpen door mijn gidsen. Als je het wilt, leg ik de Tarot en Engelenkaarten voor je.Tot snel op de chat!
 

Lees meer over SharmillaSMS alert