Consulenten


Exclusief medium

Hallo lief mens, mijn naam is Yve Wurth en ik ben Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend geboren. Wil jij dat ik de Tarot voor je leg of voor je invoel? Zit je in een lastige periode, of heb je een vraag, dan loop ik graag een stukje met je mee. Tot chats!

Lees meer over Yve




Start email consult

Bianca - Bernadina

Mediumchat NL

Bianca - Bernadina is mijn naam. Ik help je het maximale uit je leven te halen en ondersteun je bij het maken van keuzes.  Dit doe ik door gebruik te maken van mijn helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetendheid. Om antwoorden te geven zet ik ook mijn pendel in. 

Lees meer over Bianca - Bernadina




Start email consult

Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen




Start email consult

Betty

Profielfoto van Medium Betty
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Lief mede-mens,  wil je helderheid over een situatie, blijven je gedachtes maar draaien of weet je niet welke weg je moet kiezen?  Laat mij jou, met mijn heldervoelendheid, gidsen en orakelkaarten, helpen om inzichten te krijgen waarmee je verder kunt.

Lees meer over Betty




Start email consult

Welkom op mijn profielpagina. Ik ben Irma en in 1996 ben ik in aanraking gekomen met Reiki en daarna vielen vele puzzelstukjes op hun plek. Met mijn verschillende aangeboren gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar jouw missende antwoorden!

Lees meer over Irma





Exclusief medium

Mijn naam is Daisy en ik maak gebruik van het tarotdeck. Dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag.  Dit zorgt ervoor dat je door simpele dingen te wijzigen, je toekomst in een meer positieve koers zet.

Lees meer over Daisy

Exclusief medium

Mijn naam is Annemarie en ik ben heldervoelend, helderwetend medium en paragnost. Ik geef readings die jou zullen helpen om duidelijkheid te krijgen in hetgeen waar je in vastloopt. Ik krijg vaak glasheldere boodschappen door van jouw overleden dierbaren en je engelen!

Lees meer over Annemarie



SMS alert


Exclusief medium

Hi, welkom! Ik ben Nora, reader, en help je graag op weg bij het verkrijgen van meer stabiliteit, balans en achtergronden bij zaken die op je pad komen. Of dat nu zakelijk is of prive. Ik doe dat door in te voelen, met hulp van mijn gidsen en met behulp van de tarot.

Lees meer over Nora



SMS alert


Mijn naam is Medium Danielle en ik ben Medium en Paragnost. Het mediumschap is een prachtig vak wat ik met heel veel liefde en plezier uitvoer. Sinds mijn kindertijd voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld en werd het me steeds duidelijker dat ik jou ermee kan  helpen.

Lees meer over Danielle



SMS alert

Amanda

Mediumchat NL

Mijn naam is Amanda. Met een moeder als kaartlegster en medium, is paranormaliteit en spiritualiteit mij al vroeg met de paplepel ingegoten. Ik leg (diverse soorten) tarotkaarten waarin ik word ondersteund door mijn heldervoelend en helderwetendheid. Ik help je graag om de juiste inzichten!

Lees meer over Amanda



SMS alert


Exclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over Sabine



SMS alert



Mijn naam is Brenda, en ik ben een heldervoelend en helderwetend kaartlegster – medium. Tijdens het consult krijg ik boodschappen door van uw gidsen waarbij ik een duidelijk antwoord kan geven op specifieke vragen. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Brenda



SMS alert



Exclusief medium

Mijn naam is Anneke, ik ben paragnost, medium, sjamaan, mental coach en healer. Ik geef je inzichten en helderheid zodat het voor jou gemakkelijker wordt om keuzes te maken of beslissingen te nemen. Ik help je met alle liefde je leven te vergemakkelijken. 

Lees meer over Anneke

Ik ben Marjan. Naast mijn mediamieke gave, zoals heldervoelend, helderhorend en helderwetend en healing kwaliteiten heb ik me in de loop der jaren verder ontwikkeld. Ben je bereid oude patronen te doorbreken en te herkennen en deze tot het verleden te laten horen, dan wil ik je graag verder helpen.

Lees meer over Marjan



SMS alert



Exclusief medium

Ik ben Ilse, bijna 50 jaar en ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met het kaartleggen. Vanaf kinds aan voelde ik dat er meer was dan het rationele.  Ik gebruik de Lenormandkaarten en de engelenkaarten. Dit zijn de instrumenten om met mijn gidsen in contact te komen.

Lees meer over Ilse

Exclusief medium

Ik ben Leomiek, wellicht ken je mij al als het no nonsense medium van het programma ‘Zesde Zintuig’ RTL4, en NPO1. De woorden die het beste bij mij passen zijn kwaliteit, kern, essentie , en eerlijkheid zonder omwegen.

Lees meer over Leomiek



SMS alert



Exclusief medium

Ik ben Angelique Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Heb jij meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.

Lees meer over Angelique



SMS alert



Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over Lijsbeth

Exclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela

Hallo, mijn naam is Carolien de Bree, medium en paragnost. Dankzij mijn paranormale gaven mag ik waarnemingen geven over jouw levensweg. Of het nu over het verleden, toekomst gaat of je wil in contact komen met een overleden dierbare, wees welkom met al jouw vragen.

Lees meer over Carolien



SMS alert



Ik ben Nicky, aan de hand van mijn heldervoelend, helderwetend en helderziendheid, geef ik je een antwoord op al je vragen. Met behulp van verschillende engelenkaarten geven de Engelen me tijdens een Engelenreading door wat ik je als raad mag meegeven. Ik spreek je snel!

Lees meer over Nicky



SMS alert



Ruben is mijn naam en ik help u graag met het zoeken naar antwoorden op allerlei vraagstukken. Ik ben heldervoelend, helderhorend en een actieve beoefenaar van eeuwenoude waarzegtechnieken die zich in het verleden bewezen hebben. Tot Chats!

Lees meer over Ruben

Niset

Profielfoto van Medium Niset
Mediumchat NL

Hoi, mijn naam is Niset en ik ben een heldervoelend medium, gediplomeerd relatiecounselor en spiritual coach. Ik neem graag voor jou een kijkje in het verleden, heden en je toekomst. De toekomst ligt niet vast, maar ik kan wel kijken waar de energie naar toe lijkt te stromen.

Lees meer over Niset



SMS alert



Ik ben Petra en krijg begeleiding van mijn gids. Ik ben medium, heldervoelend ,helderwetend en ik werk met de Lenormand kaarten. Ik geef je meer inzicht in je huidige situatie, in je verleden en in je toekomst. Ik help je ook aan de hand van de pendel en numerlogie. Tot binnenkort! 

Lees meer over Petra



SMS alert


Allard

Profielfoto van Medium Allard
Mediumchat NL

Exclusief medium

Ik ben medium Allard, 72 jaar en meer dan 30 jaar geef ik paranormale consulten. Ik beantwoord vragen over het verleden, heden en toekomst. Of het nu gaat om de liefde, werk, geld of zakelijk advies, je kunt met al jouw vragen bij mij terecht. 

Lees meer over Allard

Exclusief medium

Mijn naam is Dave en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik leg graag de Lenormandkaarten voor je om je duidelijke en gedetailleerde antwoorden en inzichten te kunnen geven, waar je vervolgens verder mee kunt. 

Lees meer over Dave



SMS alert



Exclusief medium

Ik ben Mona, ik ben astrologe en coach met de specialismen ADD/ADHD en HSP. Je kunt bij mij terecht voor zowel oosterse als westerse Astrologie. Deze horoscopen kun je gebruiken als een stukje zelfreflectie en helpen je bij je persoonlijke bewustwordingsreis.

Lees meer over Mona



SMS alert



Exclusief medium

Ha lief mens, ik ben Maja. Wil jij graag raad hebben zodat jij je beslissingen makkelijker kan nemen? Heb jij een vraag over de liefde, over je relatie(s), HSP, vriendinnen of over je werk? Ik werk met de Lenormand kaarten en de pendel. Tot Chats!

Lees meer over Maja



SMS alert



Hoi lieve jij! Voel je welkom! Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Ik ben Jessica en ik ben een heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend medium. Tevens werk ik met energieën en ben ik een healer. Vanuit onvoorwaardelijke liefde stem ik me op je af. 

Lees meer over Jessica



SMS alert



Ik ben Medium Kaatje. Ik ben helderhorend, helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik gebruik altijd mijn Lenromand kaarten om mijn intuïtie te kunnen verrifieren. U kunt bij mij terecht over elke situatie. Tot spreeks!

Lees meer over Kaatje



SMS alert



Mijn naam is Jeanny, heldervoelend en -wetend medium, healer, coach/counselor en runningtherapeut . Heb je het gevoel dat je de regie kwijt bent over je leven, ontbreekt het je aan energie of heb je vragen over de liefde? Samen komen we tot de kern zodat je weer in- en overzicht hebt en jij weer grip op jouw leven hebt! 

Lees meer over Jeanny



SMS alert



Mijn naam is Chantal. Via Mediumchat kan ik u spirituele inzichten geven over het verleden, heden en toekomst. Zodat ik u dat steuntje kan geven om weer positief en krachtig verder te gaan. 

Lees meer over Chantal



SMS alert



Exclusief medium

Hürrem is mijn naam, ik heb al meer dan 40 jaar ervaring met de geërfde gaven van mijn overleden oma . Ik werk op verschillende manieren, zo kan ik voor jou met mijn gave invoelen om u te helpen blokkades weg te nemen en u te ondersteunen bij het nemen van moeilijke beslissingen. 

Lees meer over Hürrem

Mijn naam is Manuela, vanaf kleins af aan heb ik een Helderziende gave waarmee ik je op weg mag helpen. Ik houd mij al jaren bezig met spiritueliteit. Ik houd mij ook bezig met Ghosthunting wat ik met veel passie doe. Regelmatig te zien in de uitzending op Rtl4. Ik help je graag verder!

Lees meer over Manuela

Hoi ik ben Ronald. Soms zit je vast in een patroon waar je niet uit weet te komen. Je leven verandert en weet je niet wat er allemaal gebeurt. Wij kunnen hier samen naar kijken. Ik help jou met mijn mediamieke gevoeligheid en levenservaring verder op jouw unieke levensweg. 

Lees meer over Ronald

Mijn naam is Alexandra en ben heldervoelend, helderwetend, intuïtief healer, Magnetiseur en Reikimaster. Mijn motto is “Leef en werk vanuit je hart”. Tijdens het consult kan ik je begeleiden in jouw spirituele ontwikkeling door je handvatten en inzichten te geven die je dagelijks kunt gebruiken. 

Lees meer over Alexandra

Mijn naam is Stefan, ik ben gediplomeerd herstelcoach en ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en psychische problematiek. Door mijn doorleefde ervaring te combineren met mijn gaven help ik je antwoorden te vinden en heldere beslissingen te maken. Spiritualiteit met een down to earth mentaliteit. 

Lees meer over Stefan



SMS alert


Margriet

Mediumchat NL

Wees welkom, mijn naam is Margriet en ben sinds 2006 fulltime werkzaam als medium. Medium zijn betekent voor mij dat ik informatie mag doorgeven vanuit het Universum richting de vraagsteller. Mijn gave is een aangeboren talent en heb ik door levenservaring kunnen polijsten, tevens mijn werk er van gemaakt.

Lees meer over Margriet



SMS alert



​Mijn naam is Margy. Ik houd mij al tientallen jaren bezig met spiritualiteit. Samen met mijn helderde vermogens en gidsen, kan ik jou de inzichten geven die op dit moment voor jou belangrijk zijn. Ik ben tevens een intiutief gesprekspartner en luisterend oor. Ik gebruik ook regelmatig het Engelenkaarten deck . 

Lees meer over Margy



SMS alert



Ik ben Rowena, Healer/Medium. In mijn praktijk werk ik nu vooral samen met mijn gidsen. Het is mooie samenwerking waar veel wijsheid in zit. Wijsheid die ik graag met aardse zaken combineer. Ik communiceer met overledenen en ben in staat om boodschappen door te geven, waar nodig.

Lees meer over Rowena



SMS alert



Mijn naam is Annemiek. Ik ben natuurgericht levens- en detoxcoach, werk met Reiki en geef Aura-Chakrahealing. Tevens kan ik voor je pendelen of één van mijn Moeder Aarde of Chakra-energiekaarten trekken. Samen met jou kan ik kijken naar je vragen over liefde, het leven dat je leeft en wat jouw verlangens zijn. 

Lees meer over Annemiek



SMS alert



Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Jamie en ik ben medium met helderwetend, heldervoelend en helderhorende gaven en spiritueel / energetisch healer. Ook kan ik contact leggen met overleden dierbaren. Door mijn gaven te gebruiken in combinatie met  de Lenormand kaarten gef ik zo duidelijk mogelijk antwoord.

Lees meer over Jamie



SMS alert



Hoi ik ben Daniëlla. In het leven hebben we soms van die vragen of obstakels waar we niet direct zelf de oplossing voor hebben. Ik kan je aan de hand van mijn intuïtie en de Tarot kaarten een handje verder op weg helpen. Ik geef je antwoorden, inzichten of een boodschap van een overleden dierbare.

Lees meer over Daniella



SMS alert



Hallo mooi mens, weet je dat je al goed bent zoals je bent? En dat het al goed is zoals het is? Leuk dat je nieuwsgierig bent om antwoorden op jouw vraag te vinden en dat we dat samen gaan doen. Laat me jou helpen om jouw hulpvraag betekenis te geven!

Lees meer over Indi



SMS alert



Mijn naam is Astrid. Ik ben een medium, kaartlegster, spiritueel coach, trance healer. Ik geef je dus een kijkje in het verleden, het heden en een beetje de toekomst. Hierbij is het mogelijk dat een dierbare overledene zich aandient. Ook geef ik healing op afstand. 

Lees meer over Astrid



SMS alert



​Welkom! Ik ben Iris-Sofia, een heldervoelend - helderwetend - helderziend medium en tevens professioneel astroloog. Op verzoek werk ik met de Zen-tarot kaarten. Je kunt bij mij terecht voor zowel de kleine dagelijkse dillema’s als de grote levensvragen op het vlak van relaties, werk, kinderen en zingeving. 

Lees meer over Iris-Sofia



SMS alert



Mijn naam is Patrice, als kind zijnde voelde en zag ik vele gebeurtenissen. Met mijn  heldervoelende, helderwetende en helderziende gave mag ik jouw helpen. Dit doe ik aan de hand van mijn gidsen, aartsengelen, en de  Lenormand kaarten.

Lees meer over Patrice



SMS alert



Exclusief medium

Vind jij het ook zo lastig om keuzes te maken, bang dat je de verkeerde maakt? Mijn naam is Lindsay en ik ben paragnost, energetisch-ondersteuner en intuitief-coach. Ik geef je helderheid en inzichten over de kern van je zoektocht, in dankbaarheid voor de antwoorden die ik voor jou mag ontvangen en aan je mag doorgeven. 

Lees meer over Lindsay



SMS alert


Tamara

Profielfoto van Medium Tamara
Mediumchat NL

Mijn naam is Tamara. Ik mag al jaren een heldervoelend, ziend en wetend medium zijn, dit begon al op hele jonge leeftijd. Ik ben niet alleen werkzaam als medium maar ook als mental & life coach. Door deze combinatie kan ik sneller tot de kern van het probleem komen en kan ik je advies geven!

Lees meer over Tamara



SMS alert



Ik ben Kaat, afgestudeerd psychologe en medium. Door mijn mediumschap, heldervoelend- en helderwetendheid kan ik snel tot de kern komen van datgene waar jij mee zit. Ook geef ik aan wat je direct kunt doen om je situatie te verbeteren.

Lees meer over Kaat

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit

Exclusief medium

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik geef healings op afstand en ik voel de knelpunten en blokkades aan die jou beperken in je leven. Met behulp van mijn kaarten geef ik je inzicht en handvaten om je leven een positieve wending te geven.

Lees meer over Ilja



SMS alert



Mijn naam is Wiilem. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend paragnost. Tevens intuïtiefgesprekspartner en luisterend oor. Ook ben ik life-en relatiecoach en kan ik jou op afstand een healing geven als daar behoefte aan is. Ik werk met mijn gidsen en de lenormandkaarten. 

Lees meer over Willem



SMS alert



Mijn naam is Angie. Sinds mijn geboorte ben ik heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen, de engelen en als aanvulling daarop met de Lenormandkaarten. Ik ben gediplomeerd Life -en relatiecoach. 

Lees meer over Angie

Hoi en welkom. Ik ben werkzaam als medium, coach en healer. Ben je op zoek naar antwoorden, wil je graag inzichten? Ik ondersteun jou in dit proces in alle open en eerlijkheid. Tijdens onze sessie kom je weer in je kracht, om van daaruit verder te gaan. Liefdevolle groet, Natasja.

Lees meer over Natasja



SMS alert



Mijn naam is Trudy, ik kan je helpen en begeleiden om de levensvragen en obstakels waar je in je leven tegen aanloopt inzichtelijk te maken. Met behulp van mijn gaven kan ik tools aan reiken waardoor jij weer in je kracht komt te staan. Tot op de chat!

Lees meer over Trudy



SMS alert



Welkom! Mijn naam is Annette en ik ben tarotiste en paragnoste. Door het gebruik van mijn kaarten valt mijn oog ergens op of krijg ik een gedachte binnen. Kom bij mij om de waarheid te horen en verder te komen op jouw levenspad. Vaar je eigen koers!

Lees meer over Annette



SMS alert



Ik ben Erwin een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium en healer.  Het is mijn passie om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun levenspad, ze weer in hun eigen kracht te zetten.Als ondersteuning maak ik ook gebruik van de tarot, de engelenkaarten, het runen orakel en mijn pendel. 

Lees meer over Erwin



SMS alert



Mijn naam is Yo , ik ben een heldervoelend, helderhorend en helderziend medium. Al sinds ik een klein meisje was, kon ik dingen waarnemen, voelen, ruiken en zien. Ik vertel u ten alle tijden wat ik zie, voel en wat mijn gids mij aan geeft. Dit zal niet altijd even leuk zijn. Maar wel eerlijk.

Lees meer over Yo



SMS alert



Hoi, Mijn naam is Sandra-Faisca. Ik ben een helderwetende en heldervoelende spirituele coach en geef al jaren readingen met het Sjamaans stenenorakel. Het orakel is een krachtig instrument en kan antwoord geven op allerlei levensvragen waar jij je op dit moment mee bezig houdt.

Lees meer over Sandra-Faisca



SMS alert



Exclusief medium

Mijn naam is Anita en onder begeleiding van mijn gidsen beantwoord ik je vragen. Daarnaast leg ik de Rune Vision kaarten voor, dit is het Runen Oracle. Ben Reikimaster en Paragnost. Ik geef je inzichten in het heden en de toekomst en help je zaken uit het verleden los te laten.

Lees meer over Anita

Hallo, mijn naam is Giovanna. Ik ben een ervaren medium, gespecialiseerd in tarot kaartleggingen. Stel mij uw levensvragen en ik beantwoord ze voor u met mijn helderhorende gave en/of mijn pendel.   

Lees meer over Giovanna



SMS alert



Mijn naam is Yvonne. Ik ben paragnost,heldervoelend met specialisme ADHD, relaties en kinderen. Ik krijg daardoor ook dingen door die ik u dan mag meegeven op uw pad. Ik geef u duidelijke inzichten en doelen waarmee u zelf aan de slag kunt.

Lees meer over Yvonne



SMS alert



Hallo ik ben Kitty Tijssen, en ben sinds 1996 werkzaam als medium. Ik voel, hoor en zie al van jongs af aan dierbare overledenen.  Ik ben blij om mijn gave op een zuivere en eerlijke manier te mogen gebruiken. Ik mag inzichten en handreikingen geven op uw pad, waar u verder mee kan. 

Lees meer over Kitty



SMS alert


Ester

Profielfoto van Medium Ester
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Exclusief medium

Hai! Ik ben Ester, afgestudeerd psychosociaal, paramedisch en trance healing therapeut. Voelt het alsof je geen overzicht meer hebt en dat de situatie door je vingers glipt? Je wilt graag je beeld weer helder krijgen? Wanneer ik invoel op je onbewuste energie, help ik je weer op de juiste weg.

Lees meer over Ester

Mijn naam is Ingrid. Ik ben hooggevoelig, heb een zeer sterke intuïtie en mag veel mooie dingen doorkrijgen tijdens een consult. Al meer dan 15 jaar geef ik paranormale consulten en dat doe ik met veel liefde. Tijdens een consult zal je mijn energie al voelen en vaak geeft dit veel rust en vertrouwen.

Lees meer over Ingrid



SMS alert



Mijn naam is Anastasia en ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium. Ook werk ik met energieën en ben ik van nature een healer. De kracht van pure liefde is mijn uitgangspunt en dat is de grootste energiebron en de oplossing voor elk probleem. 

Lees meer over Anastasia



SMS alert


Frederika

Profielfoto van Medium Frederika
Mediumchat NL

Mijn naam is Frederika. Loop je vast op dit moment? Zie jij het even niet zitten, hoe je verder moet in het leven, sta je voor een moeilijke keuze of beslissing? Als heldervoelend, healer, tarotiste, in een consult met jou, kijken we waar de knelpunten zitten. Tot chats!

Lees meer over Frederika



SMS alert


Natasja Antoinetta

Mediumchat NL English speaking psychic

Mijn naam is Natasja Antoinetta. Ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend healer en paragnoste. In mijn praktijk werk ik als energetisch therapeute, (kinder)coach, docente en paragnost. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties. 

Lees meer over Natasja Antoinetta



SMS alert



Ik ben Anita Esther.Ik ben een medium die heldervoelend, helderhorend , helderwetend en helderziend is maar ook de gave heeft healingen te geven. Ik maak gebruik van de tarotkaart, zo kom ik snel tot de kern. We kijken naar het verleden en het nu en zo kom je tot keuzes en inzichten voor de komende tijd.

Lees meer over Anita-Esther



SMS alert




Ik ben medium Ayanna en ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik help je met het vinden van blokkades die jou stagneren. Dit kan zijn op het gebied van liefde, overige relaties en/of werk. Ik help je om hier mee zelfvertrouwen in te krijgen. 

Lees meer over Ayanna



SMS alert



Mijn naam is Corrie, ik ben een heldervoelend Medium, ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s), zakelijke relaties en leg contact met overledenen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven en op je relatie, overledenen en vooral bij je zelf te zijn.

Lees meer over Corrie



SMS alert



Ik ben Marco, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Ik voel in op je energie en werk met verschillende orakelkaarten. Door in te voelen in je energie kan ik samen met je op weg om te kijken waar je mee zit op dit moment in je leven.

Lees meer over Marco



SMS alert



Ik ben Jana. Geboren als schippersdochter en varend grootgebracht in Nederland. Vanaf mijn geboorte ben ik helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. In mijn werk als paranormaal medium/coach help ik mensen om de dagelijkse dingen met moed en plezier tegemoet te treden . 

Lees meer over Jana



SMS alert


Laurens

Profielfoto van Medium Laurens
Mediumchat NL

Mijn naam is Laurens, ik ben Mental Coach, Sjamaan, Healer en heldervoelend. Ik help je heel graag bij het geven van inzichten zodat het voor jou makkelijker kan worden om keuzes te maken of beslissingen te nemen. Ik help je met alle liefde en mag je van mij eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid verwachten. 

Lees meer over Laurens

Hallo lief mens,
Mijn naam is Cecile, ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend paragnost en loop graag een stukje met je mee. Tijdens onze chat help ik je verder in je proces naar meer balans en rust in jezelf. Op deze manier kun je weer verder met  je leven.
 

Lees meer over Cecile



SMS alert



Mijn naam is Inge. Ik ben een Helderhorend, Heldervoelend en Helderziend persoon. Ik help je graag op weg bij het los laten van het verleden en je te richten op de toekomst. Ook help ik je graag verder met een foto reading!

Lees meer over Inge



SMS alert



Mijn naam is José en ik ben heldervoelend, helderwetend en hooggevoelig. Om mee te kijken in de situatie waar jij vragen over hebt gebruik ik de Lenormandkaarten. Inzicht geven is waar ik goed in ben en ik geef je graag adviezen waarmee jij je leven weer in eigen handen kan nemen. Graag tot chats! 

Lees meer over José



SMS alert



Mijn naam is Harma. Door middel van mijn heldervoelendheid, helderziendheid, kaartleggen met Lenormand en pendel wil ik je graag een stukje verder helpen op je pad. Ik wil je graag inzichten en antwoorden geven op de vragen die jij aan mij hebt. Ik help je graag verder. 

Lees meer over Harma

Ik ben Mary, openminded, optimistisch en creatief. Op deze manier zal ik je ook inspireren om jou in je eigen kracht te zetten. Heb je het gevoel dat je niet helemaal in balans bent? Dat de levenslessen op jouw pad best pittig zijn? Ik leer je meer balans te krijgen bij het bereiken van jouw doelen! 

Lees meer over Mary



SMS alert



Exclusief medium

Mijn naam is Mariëlle. Heb je wel eens het gevoel dat je compleet vast dreigt te lopen? Dat alles tegenzit? Ik help je door het kijken naar mogelijkheden in plaats van te denken in belemmeringen. Dit doe ik met behulp van de Engelenkaarten en mijn heldervoelendheid.

Lees meer over Marielle

Hoi, mijn naam is Nynke, en ik ben hooggevoelig, intuitief en heldervoelend en sta met mijn beide benen op de grond. Vanuit positiviteit gaan we samen op zoek naar jouw kracht, zo kom je steeds bewuster, beter gegrond en blijer in het leven te staan. 

 

Lees meer over Nynke



SMS alert


Hans Red Bear

Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic

Hoi, welkom! In de afgelopen 25 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld als Sjamaan en Paragnost. Ik ben aangesloten bij Enigma. In het verleden ben ik regelmatig op TV Medium geweest. Ik help je graag!

Lees meer over Hans Red Bear

Mijn naam is Nadine. Ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend. Wil jij weer lekker in je vel zitten, meer rust en ruimte in je hoofd ervaren? Heb je last van spanningen, een burn-out of loop je heel even vast of ergens tegenaan? Ik help je graag! 

Lees meer over Nadine



SMS alert


Mo

Profielfoto van Medium Mo
Mediumchat NL English speaking psychic Medium uit curacoa

Hi, ik ben Mo. Medium, heldervoelend en helderwetend.  In het dagelijkse leven ben ik communicatietrainer en coach. Ik inspireer en motiveer je graag om tot inzichten te komen, jou  hierin te laten groeien en jezef te ontlpooien. Dit helpt jou om verder te gaan en de juiste koers te varen.

Lees meer over Mo



SMS alert


Ton

Mediumchat NL

Exclusief medium

Hoi, ik ben Ton, heldervoelend en helderziend  Paragnost en Raadgever. Heb je vragen of zit je ergens mee? Ik help je met het vinden van antwoord op je vraag, en wil je graag op je levensweg begeleiden door je tips en tools voor de toekomst aan te bieden. Tot snel!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Mijn naam is Paul. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met een jarenlange ervaring als paragnost, healer, reader en (relatie)therapeut/coach help ik je graag op weg. Wil jij duidelijke antwoorden en inzichten op vragen of wil je een healing? Je hoeft het me alleen maar te vragen.

Lees meer over Paul



SMS alert



Mijn naam is Christi. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Naast medium ben ik ook depressie- en rouwcounselor. Ik geef je graag nieuwe inzichten op allerhande gebied, zoals werk, studie, liefde, vriendschappen, spirituele ontwikkeling. 

Lees meer over Christi



SMS alert


Anja-Mariette

Mediumchat NL

Hallo, ik ben Anja-Mariette. Van jongs af aan heb ik het gevoel dat ik de emoties van andere kan lezen en hierdoor vaak ook onbewust de juiste snaar wist te raken om tot oplossingen te komen. Graag wil ik mijn ervaringen nu benutten om jou ook terug op weg te zetten naar het leven dat je verdient. 

Lees meer over Anja-Mariette

Ik ben Nathalie, hoe gaat het met je? Wil je meer weten over jezelf of over een situatie? Ik geef je in een live chat nieuwe inzichten mee ten aanzien van jouw relatie, kinderen, familie of huisdieren. Ik werk vanuit de Akasha kronieken en heb toegang tot veel informatie. Leuk om deze met je te delen! 

Lees meer over Nathalie



SMS alert



Hallo, ik ben Yolanda. Ik ben Reiki-master en ik leg voor jou de Tarotkaarten. Ik ben hier om naar jou te luisteren en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om je beter te voelen of je doel te bereiken. De Tarot geeft je antwoorden en geeft vaak een stukje rust als je zoekende bent. 

Lees meer over Yolanda



SMS alert


Gerdien

Profielfoto van Medium Gerdien
Mediumchat NL

Ik ben medium Gerdien. Inmiddels ben ik zo'n 10 jaar actief werkzaam als medium en aangesloten bij de SNUI. Ik kan contact leggen met overleden dierbaren, kijken naar verleden, heden en toekomst en ik werk graag met Hoogsensitieve kinderen. Ik werk met de kaarten van aimee en met engelenkaarten.

Lees meer over Gerdien

Mercedes

Profielfoto van Medium Mercedes
Mediumchat NL Mediumchat Spanish

Mijn naam is Mercedes, ik ben heldervoelend. Ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef inzichten in je relatie(s) met anderen.Veel wordt je duidelijker doordat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Kennis geeft immers rust. 

Lees meer over Mercedes



SMS alert


Peter

Profielfoto van Medium Peter
Mediumchat NL

Mijn naam is Peter, ik ben Reiki Master, life coach (zowel op zakelijk als privégebied), doe fotoreadings en zal samen met jou rust en structuur aanbrengen in je dagelijks leven. Ik handel vanuit puurheid en zal jou volledig betrekken bij je persoonlijke ontwikkeling en het vinden van antwoorden op jouw vragen.

Lees meer over Peter



SMS alert



​Hoi, Ik ben Franka. We lopen allemaal wel eens in een vicieuze cirkel. Of dat nu gaat om je relatie, kinderen, werk, bedrijf of dieren. Je krijgt het niet helder en hebt inzicht nodig in jouw situatie. Met liefde voel ik hier op in. Tijdens ons gesprek krijg je meer inzicht in jouw situatie en op de weg die je mag bewandelen.

Lees meer over Franka



SMS alert



Wat leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Ellie en ik geloof heel erg in de kracht van de mens. De kracht om het geluk naar je toe te trekken. Wanneer je het gevoel hebt dat het geluk niet te vinden is of dat je het geluk onderweg ergens verloren bent, dan help ik je graag dit terug te vinden. Tot snel!

Lees meer over Ellie

Mijn naam is Els. Ik ben gediplomeerd engelentherapeute en persoonlijkheidscoach. Ik heb een aangeboren gave om mensen intuïtief aan te voelen en ik ben hoogsensitief. Ik kan ook contact leggen met overledenen. 

Lees meer over Els

Welkom, ik ben Judith! Ik kan je helpen regie over je eigen leven te krijgen, waardoor jij niet afhankelijk bent van anderen. Zodat mensen geen opvulling maar een aanvulling kunnen zijn in jouw leven.

Lees meer over Judith



SMS alert



Mijn naam is Bianca, ik geef je inzichten over je emoties, liefde/relaties of begeleid je op je spirituele en persoonlijke pad. Als dierentolk kan ik op telepathische wijze contact maken met je dieren. Als je wilt kan ik je energie lezen en energetische verbindingen leggen tussen personen en/of gebeurtenissen, zelfs tot in vorige levens!

Lees meer over Bianca



SMS alert


Johanna

Mediumchat NL

Welkom, ik ben Johanna! Wil jij graag duidelijkheid en een oprechte maar vooral positieve chat? Loop je tegen blokkades aan en wil je er vanaf? Met behulp van bijzondere kaarten geef ik je duidelijke inzichten en help ik je graag een stukje verder.

Lees meer over Johanna

Patricia is mijn naam en ik wist al heel vroeg dat ik bepaalde gaven heb. Een luisterend oor heb ik voor een ieder die het nodig heeft . Je kunt bij mij terecht voor positiviteit , een steuntje in de rug om je op weg te helpen als je het even niet ziet zitten. 

Lees meer over Patricia

Hallo ik ben Tonny. Samen met mijn gidsen, de lenormandkaarten en een dosis levenservaring zal ik je helpen om antwoorden te vinden op jouw zo belangrijke vragen. Het verleden is om van te leren, het nu is om de lessen in praktijk te brengen en de toekomst zal uitwijzen of we op het goede pad zijn. Tot snel!

Lees meer over Tonny



SMS alert


Magdeleen

Profielfoto van Medium Magdeleen
Mediumchat NL English speaking psychic

Hoi! Ik ben Magdeleen. Zoek je uitleg voor je vreemde dromen, of wil je juist advies voor overdag? Met hulp van mijn intuïtie en heldervoelendheid, en mijn tarot- en orakelkaarten, laat ik weer licht op je pad schijnen!

Lees meer over Magdeleen



SMS alert


Ellen-Elise

Profielfoto van Medium Ellen-Elise
Mediumchat NL

Mijn naam is Ellen-Elise. Heb je een luisterend oor nodig? Heb je vragen over je eigen (spirituele) ontwikkeling. Voor jou kan ik een vertrouwenspersoon zijn die geen vraag gek vindt. Ik voel aan hoe je het beste met de situatie in het NU kan omgaan. Hoe duidelijker de vraag, hoe helderder het antwoord.  

Lees meer over Ellen-Elise



SMS alert


Ellen

Profielfoto van Medium Ellen
Mediumchat NL English speaking psychic

Mijn naam is Ellen en ik help je graag met alle vragen die jou verder helpen om jouw pad op een aangenamere manier te bewandelen. Ik geef je het extra zetje dat nodig is om uit jouw blokkades en belemmeringen los te breken. Dit doe ik aan de hand van een healing, mijn intuïtie en de boodschappen die ik door mag krijgen.

Lees meer over Ellen



SMS alert


Heidi

Mediumchat NL

Mijn naam is Heidi en mijn levensmissie is om jou in het licht van je eigen kracht te zetten. Door een chat met mij leer je jouw eigen patronen te herkennen, te erkennen en te accepteren en van daaruit jouw mindset om te buigen van negatief naar positief. Tot snel!

Lees meer over Heidi

Ik ben Inge, heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer. Ik help je graag je een beter gevoel te geven, je inzichten te geven en je te begeleiden waar nodig. Ik geef je graag antwoorden op de vragen waar je mee zit. 

Lees meer over Inge



SMS alert


Anja

Mediumchat NL

Mijn naam is Anja. Vind je het lastig om naar jouw wensen en verlangens te leven? Voel je je onbegrepen? Of wil je weten wie je écht bent en wat je levensdoel is? Aan de hand van numerologie en de Engelenkaarten geef ik jou inzichten.

Lees meer over Anja

Mijn naam is Raphaëlle. Ik ben medium, spiritueel coach en healer. Vind jij het lastig om de juiste keus te maken? Zit je even vast in je huidige situatie en weet je niet hoe je verder moet? Dan kan ik je helpen en geef ik je nieuwe inzichten om weer lekker in je vel te zitten.
 

Lees meer over Raphaëlle



SMS alert



Hoi, ik ben Noud en ben Spiritueel Coach. Het is mijn kwaliteit om mensen hun zelfhelende vermogens te laten gebruiken. Ook help ik je graag met je levensvragen en hierbij gebruik ik de Pendel. Ik help je graag binnekort!

Lees meer over Noud



SMS alert


Janny

Profielfoto van Medium Janny
Mediumchat NL

Mijn naam is Janny. Soms zijn duidelijke antwoorden wel eens belangrijk om een bepaalde richting in te kunnen slaan. Een bevestiging van wat jezelf aanvoelt, een steuntje in de rug, iemand die in je gelooft, je ondersteunt en je vooruit helpt.  Dit kan ik voor je zijn.

Lees meer over Janny

Mijn naam is Eef, medium, heldervoelend, helderhorend en chakra therapeut. Ik kan je helpen met jouw persoonlijke groei en ik kan je ondersteuning bieden bij het maken van keuzes of met vragen waar je zelf niet uit komt.

Lees meer over Eef



SMS alert



Welkom, mijn naam is Caroline ik ben Poly energetisch therapeute en medium. Ik help je graag op weg in het hier en nu en kom graag in contact met jouw overleden dierbare. Ook help ik je graag bij de uitleg van je dromen. Tot binnenkort!

Lees meer over Caroline



SMS alert



Mijn naam is Colette, ik ben medium, spiritueel coach en healer. Tijdens jouw zoektocht in het hier en nu ondersteun ik je, geef je inzichten en handvatten om het nemen van beslissingen of het maken van keuzes in je dagelijkse leven te vergemakkelijken. 

Lees meer over Colette



SMS alert


Ineke

Profielfoto van Medium Ineke
Mediumchat NL

Mijn naam is Ineke en ik kan helpend zijn door hoog- en heldervoelendheid. Zie jij het even niet meer zitten en wil je je weer lichter voelen? Of wil jij je comfortabeler voelen in de opvoeding van je kinderen of de omgang met je partner? Wees welkom. 

Lees meer over Ineke



SMS alert



Ik ben Baudina. Engelen zijn een heel belangerijk onderdeel van mijn leven, geen dag zonder engelen. Mijn doel is om uit licht en liefde een ieder die hulp nodig heeft te helpen. Helpen om weer op de rit te komen, of gewoon alleen maar een luisterend oor te zijn. 

Lees meer over Baudina



SMS alert



Hallo, Ik ben Iris. Ik help je graag bij het vergroten van je innerlijke kracht om je eigen pad (weer) te vinden en zo snel en effectief mogelijk zelfstandig te vervolgen. Ik geloof in de kracht en het licht wat ieder in zich heeft. Ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend Medium. 

Lees meer over Iris



SMS alert



Hallo, ik ben Denise en ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend medium. Met behulp van mijn gaven zal ik je op een eerlijke en oprechte manier helpen zover ik dat kan bieden. Ik leer je graag kennen.

Lees meer over Denise



SMS alert



Ik ben Monique, helderwetend en heldervoelend medium en healer. Met de Lenormandkaarten en behulp van mijn gidsen beantwoord ik al uw vragen. Ik werk graag met gerichte vragen en geen vraag is mij te gek of teveel!

Lees meer over Monique



SMS alert



Hallo lief en mooi mens, mijn naam is Frederique en ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan. Ik werk met verschillende kaartendecks en geef je graag een glimp op de toekomst. Ik richt mij op relaties, liefde, werk en financiele vraagstukken.

Lees meer over Frederique



SMS alert



Mijn naam is Hanneke. Ik werk al jaren als medium,coach, healer en regressietherapeut, en vind het heerlijk om handvatten aan te reiken.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de Rider-Waite kaarten, voel je welkom, tot chats

Lees meer over Hanneke



SMS alert



Hallo, Mijn naam is Enya. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik kan inzicht geven in situaties waar je mee zit. Ook geef ik je advies en tips op verschillende gebieden. Eventueel kan ik je een helaing op afstand geven. 

Lees meer over Enya



SMS alert



Mijn naam is Henny, ik ben Medium, helderhorend, helderziend en heldervoelend .Graag wil ik je helpen de balans in je leven weer terug te vinden. Samen met jou kijk ik welke hindernissen overwonnen kunnen worden, om de balans terug te herstellen.

Lees meer over Henny



SMS alert



Mijn naam is Jessy en ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid. 

Lees meer over Jessy



SMS alert



Hallo, ik ben Sandra. Ik gebruik voornamelijk mijn kaarten en doe beroep op mijn gidsen. Graag neem ik er ook mijn pendel bij. Ik sta klaar om samen met jou antwoorden te vinden op jouw vragen. Tot binnekort!

Lees meer over Sandra



SMS alert



Mijn naam is Shanna, ik ben Medium/Paragnost, Astroloog en Droomanalist. Ik geef je ondersteuning door inzichten te geven waarmee je op dat moment bezig
bent of van belang is. Ik help je om je eigen patronen te zien en te doorbreken.

Lees meer over Shanna



SMS alert



Ben je die moeilijkheden en teleurstellingen ook zat, maar weet je niet wat eraan te doen? Ik ben Maria, 78 jaar oud en als allround spiritueel coach kan ik jou snel een uitweg bieden. Aan de hand van orakelkaarten bekijk ik eerst welke blokkades jouw geluk in de weg staan. Daarna toon ik je de weg naar een leven vol geluk en liefde!

Lees meer over Maria



SMS alert



Ik ben Tosca en help jou verder op het pad dat jij bewandelt. Kom jij ook wel eens hobbels tegen op je weg waar je moeilijk overheen komt. Worden de hobbels altijd groter waardoor je niet verder komt en wil je dit aanpakken? Samen met jou zoek ik de kern van het probleem en komen we snel en gericht tot oplossingen.

Lees meer over Tosca



SMS alert



Ik ben Brigitta. Een priestess en healer. Door mijn helderwetend-, heldervoelend-, helderhorend- en helderziendheid kan ik je begeleiden met hetgeen er op dit moment in je leven speelt en waaraan je mag werken. Daarnaast ben ik Reiki master en empowerment coach op zielsniveau.

Lees meer over Brigitta



SMS alert



Mijn naam is Elisa en ik ben een ervaren medium. Wil je inzichten en antwoorden op bijvoorbeeld de liefde, financiën, werk, gezondheid, familie of wil je weten welke boodschap jouw overleden geliefden voor je hebben? Chat me gerust, ik help je graag verder.

Lees meer over Elisa



SMS alert



Mijn naam is Belinda, ik ben een heldervoelend, helderwetend, Helderhorend, foto-reader en tarotiste. Ik ben Medium en levens-coach, ik ondersteun je in de weg naar jezelf, Help je terug in je kracht te staan en inzichten te krijgen in situaties. Hierbij maak ik gebruik van mijn Rider waite kaarten. 

Lees meer over Belinda



SMS alert


Ingrid-Anna

Mediumchat NL

Ik ben Ingrid-Anna. Aan de hand van de Kauri schelpen geef ik je meer inzicht bij je levensvragen. Je krijgt inzichten bij het nemen van keuzes en bij het nemen van beslissingen bij problemen die je dagelijks functioneren belemmeren. 

Lees meer over Ingrid-Anna



SMS alert



Ik ben Cindy en ik ben 45 jaar. Vanaf dat ik mij kan herinneren is het voor mij heel normaal om contact te hebben met de spirituele wereld. Met mijn helderzien ,helderhoren en heldervoelen kijk ik met je mee als je het even lastig hebt of bevestiging nodig hebt. Positief, eerlijk en liefdevol. Tot snel!

Lees meer over Cindy



SMS alert