Consulenten


Exclusief medium

Mijn naam is Daisy. Ik maak gebruik van het tarotdeck, dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag. Hierdoor kan ik snel en effectief de vinger op de zere plek leggen. 

Lees meer over Daisy

Start email consult

Hans Red Bear

Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic


Hoi, welkom! In de afgelopen 25 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld als Sjamaan en Paragnost. Ik ben aangesloten bij Enigma. In het verleden ben ik regelmatig op TV Medium geweest. Ik help je graag!

Lees meer over Hans Red Bear

Start email consult

Exclusief medium

Mijn naam is Rico. Ik ondersteun je als Medium tijdens de zoektocht naar jezelf en geef ik je inzichten in je relatie(s) met anderen. Ik bied nieuwe perspectieven in jouw situatie. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad.Tot binnenkort!

Lees meer over Rico

Start email consult

Helena

Mediumchat NL Mediums online Beglie


Mijn naam is Helena, Ik ben een heldervoelend persoon en relatie-coach. Zit je met vragen over je emoties of relaties met anderen? Dan kan ik je hierin ondersteunen zodoende je meer grip krijgt op je toekomst. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Helena

Start email consult


Welkom lief mens. Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderziend en hoog gevoelig. Tevens werk ik als healer, magnetiseur, kundalini-reiki master en werk daarom ook graag met deze mooie energieën. Ik help je om bewuster van jezelf te worden. Tot binnenkort!

Lees meer over Natasja

Femke

Mediumchat NL


Aangenaam, mijn naam is Femke, Engelen medium. Ik werk met de Engelenkaarten van Doreen Virtue en geef ook Engelenhealings. Ook kan ik met Fotoreading contact maken met bijvoorbeeld uw dierbare overledene(n). Ik verwelkom je graag op de chat, tot snel.

Lees meer over FemkeMijn naam is Mariëlle. Ik zie mezelf als een lichtwerker. Ik kan je helpen op diverse manieren: Een luisterend oor (zonder oordeel), een stukje advies of boodschappen delen die ik doorkrijg via de Engelen of Gidsen. Graag help ik jou!

Lees meer over MarielleMijn naam is Cecile, ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend paragnost en loop graag een stukje mee op je levenspad. Ik probeer je meer balans en rust in jezelf en in je leven te bieden. 

Lees meer over CecileHallo lief en mooi mens, mijn naam is Frederique en ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan. Ik ben een Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend relatiecoach. Ook door gebruik van de tarot geef ik je graag inzicht in de liefde.

Lees meer over Frederique


Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Lua en ik ben een Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend medium. Ik kan je helpen de juiste richting op je levenspad te vinden en je hierin een stukje te begeleiden, met als doel dat je altijd jezelf zal mogen en kunnen zijn. Tot binnenkort.

Lees meer over Lua


Ik ben Paul, heldervoelend en helderwetend, paragnost en healer. Ik help je op weg door het geven van duidelijke antwoorden en inzichten. Ook geef ik healingen op afstand. Jij bent het namelijk waard om in je leven gelukkig te zijn, krachtig en in balans. Tot chats!

Lees meer over Paul


Hallo, mijn naam is Tonny. Als ervaren helderziende, heldervoelende neem ik je bij de hand om inzichten te geven in situaties waar je vragen over hebt. Het pad wat wij bewandelen is vaak zwaar en misschien soms uitzichtloos. Samen gaan we kijken hoe je nu verder kunt.

Lees meer over Tonny
SMS alertMijn naam is Therese,ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend is. Aan de hand van deze gaven ontvang ik boodschappen die je verder helpen op je pad. Met hulp van de  gidsen help ik je graag met al de vragen op je levenspad.

Lees meer over Therese
SMS alertMijn naam is Yvonne. Ik ben een heldervoelend en helderwetend Paragnost. Het consult met mij zal altijd een weg laten zien die respectvol is voor alle betrokkenen en zal nieuwe mogelijkheden en kansen zichtbaar maken. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Yvonne
SMS alert


Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over Lijsbeth


Ik ben Ratna, met mijn pendel en speciale Engelenkaarten help ik jou tijdens het consult om inzichten te vinden in de situatie waarin je je nu bevindt qua werk en relatie, zodat je snel weer beter in je kracht komt te staan. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Ratna


Ik ben Ton,heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik verdiep mij in al je levensvragen en geef nieuwe inzichten in de situatie waar jij mee zit. Ik begeleid je op je levensweg en bied je handvatten voor de toekomst. Tot binnenkort!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Hi, welkom! Ik ben Nora, reader, en help je graag op weg bij het verkrijgen van meer stabiliteit, balans en achtergronden bij zaken die op je pad komen. Of dat nu zakelijk is of prive. Ik doe dat door in te voelen, met hulp van mijn gidsen en met behulp van de tarot.

Lees meer over Nora


Hoi, ik ben Ellie heldervoelend, helderwetend, healer en Reiki-master. Samen met jou kan ik gaan kijken naar inzichten die maken dat jij beter in je vel komt te zitten, of dat er een antwoord mag komen op je vragen. Ik maak gebruik van tarotkaarten, engelenkaarten of mijn pendel. Tot chats!

Lees meer over Ellie


Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen

Exclusief medium

Hallo lief mens, mijn naam is Yve Wurth en ik ben Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend geboren. Ik ben al jarenlang werkzaam als Paragnost, Regressietherapeut en Coach/Counselor en Blogger. Ik beantwoord geen toekomst gerichte vragen. Tot chats!

Lees meer over Yve

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit


Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. Tot chats!

Lees meer over Pamela


Ik ben Angelique Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Heb jij meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.

Lees meer over Angelique


Hallo, mijn naam is Nico. Ik beantwoord jouw vragen, geef jou praktische tips, help jou beter voelen en begeleid jouw spirituele ontwikkeling.Je bent van harte welkom in de chat. Ervaar net als anderen de positieve uitwerking op jouw leven.

Lees meer over NicoIk ben medium Ayanna en ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik help je met het vinden van blokkades die jou stagneren. Dit kan zijn op het gebied van liefde, overige relaties en/of werk. Ik help je om hier mee zelfvertrouwen in te krijgen. 

Lees meer over Ayanna


Hallo mijn naam is Leroy van Loorbeek en ben MediumOok bekend van het programma Het Zesde Zintuig en TV. Je kan bij mij terecht met al je vragen over het verleden, heden en de toekomst. Mijn Spirituele inzichten zijn zuiver en eerlijk! Tot snel!

Lees meer over Leroy
SMS alert
Hoi, ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Als energetisch therapeut kan ik verbindingen leggen tussen personen en/of gebeurtenissen, zelfs tot in vorige levens! Ik geef je inzichten over je emoities, liefde/ relaties of begeleid je op je spirituele pad.

Lees meer over Bianca
SMS alertExclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over Sabine
SMS alert
Bekend Radio & TV medium met ruim 35 jaar ervaring als paragnost.  Met mijn specifieke vaardigheid: helderziende waarnemingen help ik jou graag. Tot snel.

Lees meer over Jaap
SMS alert


Dees

Profielfoto van Medium Dees
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic


Mijn naam is Dees, met mijn gaven als medium, foto-reader, heldervoelendheid en helderziendheid, kan ik jou op een fijne, warme en  respectvolle manier helpen. Dit mede aan de hand van de beschermengelenkaarten en de rider Waite tarot. Tot Chats!

Lees meer over Dees
SMS alert
Mijn naam is Genova, ik ben medium en helderziende. Als spiritueel coach & counselor biedt ik je graag in samenwerking met mijn gidsen hulp bij het vinden van inzichten en antwoorden bij de levensvragen of spirituele vragen die je hebt. Tot chats!  

Lees meer over Genova
SMS alert
Hallo mijn naam is Selina. Ik ben een heldervoelend, helderhorend, en helderziend medium. Ik werk met energieën. Graag geef ik het licht mee in de inzichten die ik krijg bij de vragen die u stelt Op relatie,werk,toekomst gebied.  Tot snel!

Lees meer over Selina
SMS alertExclusief medium

Hallo, ik ben Denise en ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend Medium. Met behulp van mijn gaven zal ik je op een eerlijke en oprechte manier helpen zover ik dat kan bieden. Ik leer je graag kennen, tot binnenkort!

Lees meer over Denise
SMS alert
Ik ben Nicolaas, ik help je op weg met al je levensvragen. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend. Graag begeleid ik je verder op jouw pad en gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen. Tot Chats!

Lees meer over Nicolaas
SMS alert
Mijn naam is Karina en ik ben vanaf mijn geboorte helderwetend en helderziend. In mijn dagelijks werk combineer ik de psychologie van Jung met energiewerk zodat ik je op alle lagen kan helpen, spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk. Tot chats!

Lees meer over Karina
SMS alert
Hallo, Mijn naam is Enya. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik kan inzicht geven in situaties waar je mee zit.Ook geef ik je advies en tips  op verschillende gebieden. En eventueel geef ik je een healing op afstand geven. Tot binnenkort!

Lees meer over Enya
SMS alert
Ik ben Moon, helderziend en heldervoelend medium en werk samen met de engelen en gidsen. Samen met hun zal ik voor jou tarotkaarten leggen en hulp bieden met wat voor probleem dan ook. Tot chats!

Lees meer over Moon
SMS alert
Hallo, mijn naam is Giovanna. Ik ben een ervaren medium, gespecialiseerd in tarot kaartleggingen.  Stel mij uw levensvragen en ik beantwoord ze voor u met mijn helderhorende gave en/of mijn pendel. Tot binnekort op de chat!  

Lees meer over Giovanna
SMS alert
Hallo en welkom! Ik ben Deborah, astroloog en psychic reader. Wanneer je vast loopt op bepaalde levensgebieden, dan help ik je graag op weg aan de hand van je geboortehoroscoop. Ik help je door je blik op je leven weer helder te krijgen! Tot binnenkort!

Lees meer over Deborah
SMS alert
Hoi, ik ben Noud en ben Spiritueel Coach. Het is mijn kwaliteit om mensen hun zelfhelende vermogens te laten gebruiken. Ook help ik je graag met je levensvragen en hierbij gebruik ik de Pendel. Ik help je graag binnekort!

Lees meer over Noud
SMS alert
Ik ben Sonja, ik ben heldervoelend, helderwetend en spiritueel/intuïtief lifecoach. Ook het verlichten van je emotionele pijn is mogelijk. Ik geef je graag een duwtje in de goede richting. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Sonja
SMS alertExclusief medium

Mijn naam is Chantal. Via Mediumchat kan ik u Spirituele inzichten geven over het verleden, heden en toekomst, zodat ik u dat steuntje kan geven om weer positief en krachtig verder te gaan. 

Lees meer over Chantal
SMS alert
Hoi, mijn naam is Tea. Ik ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium. Ik geef je graag inzichten en advies, zodat je weer een stapje verder kunt. Samen met mijn gidsen en de engelen mag ik je boodschappen doorgeven?. Tot binnenkort op de chat.
 

Lees meer over Tea
SMS alert
Mijn naam is Els, ik ben gediplomeerd engelentherapeute en persoonlijkheidscoach. Ik heb een aangeboren gave om mensen intuïtief aan te voelen en ik ben hoogsensitief. Ik kan ook contact leggen met overledenen. Tot snel op de chat!

Lees meer over Els
SMS alert
Ik ben helderziend en heldervoelend, helderhorend en helderruikend en ik gebruik de pendel. Ik help graag mensen bij fotoreadings, vermissingszaken (zowel huisdieren als personen). Wil je een mooi zuiver en eerlijk consult ? Start dan nu een chatgesprek met mij!

Lees meer over Esther
SMS alert
Welkom! Mijn naam is Annette en ik ben tarotiste en paragnoste. Door het gebruik van mijn kaarten valt mijn oog ergens op of krijg ik een gedachte binnen. Kom bij mij om de waarheid te horen en verder te komen op jouw levenspad. Vaar je eigen koers!

Lees meer over Annette
SMS alert
Ik ben Sofie en sta in rechtstreekse verbinding met mijn geweldige Gidsen en de (Aarts)Engelen. Ik help je graag verder wanneer je emotioneel vastloopt of een boodschap van de Engelen/Gidsen/overledenen wilt ontvangen. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Sofie
SMS alert
Mijn naam is Monique, en ik ben helderziend en heldervoelend. Ik heb een prachtig geschenk meegekregen en dat is dat ik boodschappen doorkrijg van Gidsen, Engelen en/of een overledene. Als Life Coach kan ik jou helpen met de vragen die je hebt. Tot gauw!

Lees meer over Monique
SMS alert
Hallo ik ben Monica, ik ben Helderziend, Helderwetenden Heldervoelend. Ik bied je ondersteuning in je ontwikkelingsproces en wil je graag net dat duwtje geven die je nodig hebt zodat je weer verder kunt op je levenspad. Ik spreek je graag binnenkort.

Lees meer over Monica
SMS alert
Ik ben Bianc. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend geboren. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot Reiki meesteres en lees ik foto's. Ik maak met plezier gebruik van orakelenkaarten en mijn pendel. Ik help je graag vooruit. 

Lees meer over Bianc
SMS alert
Welkom! Ik ben Kaat, ik ben Medium en kan invoelen op jouw energie. Hierdoor kan ik je antwoorden bieden op je levensvragen. Indien jij dit wenst kan ik in contact komen met overleden dierbaren, met huisdieren en indien gewenst kan ik je helende energie sturen. Tot binnenkort.

Lees meer over Kaat
SMS alertExclusief medium

Mijn naam is Dave en ik ben helderziend & heldervoelend. Ik leg graag de Lenormand kaarten voor je om je duidelijke en gedetailleerde antwoorden en inzichten te kunnen geven, waar je vervolgens verder mee kunt. Tot op de chat!

Lees meer over Dave
SMS alert
Mijn naam is Nupur, ik ben Heldervoelend medium. Het is mogelijk om een boodschap van een dierbare overledene te ontvangen. Verder help ik jou met het ontrafelen van je dromen en nachtmerries. Op verzoek trek ik kaarten van Maria Magdalena. Tot snel!

Lees meer over Nupur
SMS alert
Mijn naam is Hanneke. Ik werk al jaren als medium,coach, healer en regressietherapeut, en vind het heerlijk om handvatten aan te reiken.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de Rider-Waite kaarten, voel je welkom, tot chats

Lees meer over Hanneke
SMS alert
Mijn naam is Greetje. Ik ben een heldervoelend, helderziend medium. Ook maak ik contact met overleden en doe ik een fotoreading. Hierbij maak ik ook gebruik van engelenkaarten en de lenormand. Ik help je graag positief vooruit in het leven! Tot Chats!

Lees meer over Greetje
SMS alert


Marjolein

Mediumchat NL English speaking psychic


Ik ben Marjolein Koopman inmiddels bekend van radio en TV. Ik voel feilloos aan wat er aan de hand is en wat je nodig hebt om verder te komen. Ik krijg veel informatie door via de  Andere Wereld van dierbaren en Gidsen. Tot binnekort op de chat.

Lees meer over Marjolein
SMS alert
Ik ben Jeanne en kan je helpen op een breed spiritueel vak, steunend op mijn 30 jaar lange ervaring. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderhorend en geef je de boodschappen door die voor jou bestemd zijn. Tot Chats!

Lees meer over Jeanne
SMS alert
Ruben is mijn naam en ik help u graag met het zoeken naar antwoorden op allerlei vraagstukken. Ik ben heldervoelend, helderhorend en een actieve beoefenaar van eeuwenoude waarzegtechnieken die zich in het verleden bewezen hebben. Tot Chats!

Lees meer over Ruben
SMS alert


Angela

Profielfoto van Medium Angela
Mediumchat NL


Mijn naam is Angela. Ik ben medium, helderziend, gezins- en kindercoach. Ik help u meer inzicht te krijgen in uw levenspad en ondersteun u bij het luisteren naar uw eigen gevoel. Op deze manier blijft u het juiste pad bewandelen. Tot snel!

Lees meer over Angela
SMS alert
Mijn naam is Gretha, ik ben heldervoelend en helderziende. Ik werk met de Lenormandkaarten en de pendel, maar in de eerste plaats werk ik met mijn intuitiviteit. Ik leg intuïtief kaarten en deze helpen mij ook bij het verklaren wat ik over jou doorkrijg. Ik spreek je binnenkort!

Lees meer over Gretha
SMS alert
Ik ben Miranda, helderwetend en heldervoelend. Ik ben medium en paranormaal onderzoeker en kan je helpen grip te krijgen op situaties. Ook kan ik je helpen om bepaalde patronen te doorbreken waardoor de ware jij weer mag leven. Ik spreek je graag binnenkort via de chat!

Lees meer over Miranda
SMS alert
Ik ben Inge, heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer. Ik help je graag je een beter gevoel te geven, je inzichten te geven en je te begeleiden waar nodig. Ik geef je graag antwoorden op de vragen waar je mee zit. 

Lees meer over Inge
SMS alert
Hallo, ik ben Edwin en ben Heldervoelend, en Helderwetend medium en leg graag voor jou mijn kaarten.  

Lees meer over Edwin
SMS alert
Mijn naam is Manolya en ik ben gezegend met mooie gaven zoals  heldervoelend, helderwetend en helderziendheid. Naast dat ik paragnost ben ben ik ook lifestylecoach en mental coach. Ik help je graag met al je levensvragen. Tot snel op de chat!

Lees meer over Manolya
SMS alert
Mijn naam is Marcia. Als helderwetend en heldervoelend medium beantwoord ik graag uw vragen over situaties die zich voordoen in uw leven. Ik geef u advies en tips. Hierbij gebruik ik ook de Lenormandkaarten, tarot en numerologie en astrologie. Tot chats!

Lees meer over Marcia
SMS alert
Mijn naam is Roxane vanaf kleins af aan ik hoor, voel en zie ik dingen. Ik help je graag op je levenspad zodat jij deze kunt vereiken. Ik hoop dat ik u mooie boodschappen mag geven en de kracht om door te pakken. Tot Binnenkort!

 

Lees meer over Roxane
SMS alert
Mijn naam is Melanie. Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend. Mijn readingen zijn concreet, helder, open en eerlijk met als doel jou verder te helpen op jouw pad. Ik lees graag jouw energie, de energie om je heen en die van overledenen. 

Lees meer over Melanie
SMS alert
Een onduidelijke levenssituatie? Vastzitten in je leven? Op zoek naar informatie en antwoorden op je vragen waar je mee blijft puzzelen en maar niet uit komt? Ik ben Lindsay en als paragnost ontvang ik intuïtief informatie voor jou. Tot Chats!

Lees meer over Lindsay
SMS alert


Ellen - Elise

Profielfoto van Medium Ellen - Elise
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic


Aangenaam! Ik ben Ellen - Elise. Ik ben helderziend medium, heldervoelend kaartlegster en spiritueel lifecoach met meer dan 20 jaar ervaring. Samen met jou neem ik ik een blik in het verleden, heden en toekomst. Ik bied je altijd nieuwe inzichten. Tot snel!

Lees meer over Ellen - Elise
SMS alert
Hallo, mijn naam is Brigitte en ik sta je graag te woord met mijn inzichten. Als helderziend en heldervoelens Medium stem ik mij af op je energie. Ik hoop je binnenkort te spreken!

Lees meer over Brigitte
SMS alert
Ik ben Jennifer, ik ben heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend. Ik help je doorheen de verschillende processen van het leven. Ik werk in balans en harmoie. Denken - Hart en Voelen. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Jennifer
SMS alert
Hoi, mijn naam is Anne. Heb je vragen of problemen? Wil jij je fijner voelen in je leven? Ik kijk graag met je mee, hoe je verder zou kunnen komen op een manier die bij jou past. Dit doe ik met hulp van helderweten, heldervoelen, helderzien, orakelkaarten en numerologie. 

Lees meer over Anne
SMS alert
Ik ben Willian en ik ben helder in het algemeen. Ik zie zaken helder, ik denk en voel verbindingen helder, ik geef je helderheid. Jij bepaalt zelf hoe jouw leven eruit kan zien en met mijn helderheid laat ik je zien welke stappen je kan of mag gaan zetten. Tot Snel!

Lees meer over Willian
SMS alert
Mijn naam is Sharmilla en ik ben heldervoelend en helderhorend. Wanneer we in gesprek gaan voel ik me geholpen door mijn gidsen. Als je het wilt, leg ik de Tarot en Engelenkaarten voor je.Tot snel op de chat!
 

Lees meer over Sharmilla
SMS alert