Mediumchat blog » Paranormaal » De toekomst staat niet vast

De toekomst staat niet vast

De toekomst staat niet vast Veel mensen denken dat de toekomst vast staat. Muurvast. Ze zijn passief omdat het toch allemaal niets uitmaakt. Ik kan je zeggen dat de toekomst zeker niet vaststaat. Alleen is het wel zaak dat jij je eigen leven weer onder controle neemt. In je kracht gaat staan, en niet gefrusteerd blijft.

De toekomst staat niet vast
Vaak krijg ik de vraag; 'Komt hij bij me terug?' Als blijkt dat de relatie al een lange tijd uit is. Natuurlijk voel ik in, en natuurlijk leg ik ook de kaarten. Want ik wil er wel zo onbevangen mogelijk ingaan. Het kan zijn dat de kans erg groot is dat het niet meer goedkomt. Ik kom dat dan tegen in de kaartlegging. Zeker als alles gaat zoals het al heel lang gaat, dan komt er geen verandering, omdat er geen enkele beweging is van beide kanten. 

Eigenlijk kun je dan heel lang in je eigen bubbel leven, en alle veranderingen, waarop je hoopt, bij je ex-partner neerleggen. Het kan zelfs zo zijn dat je tegen me zegt dat je niet veel verder bent opgeschoten met ons gesprek. Ook al zijn er een aantal opties de revue gepasseerd om je eigen leven weer op de rit te kunnen krijgen... Nee, ik kan geen tovenaar voor je zijn :). Nu niet en nooit niet.

Wat is er aan de hand?
Ik kan je aanwijzen, waar het aan ligt, en kan zien of mij iets opvalt. Ik kan je zeggen hoe je je eigen toekomst kunt veranderen. Hoe je dit zelf kunt doen, en mocht het niet gaan zoals jij het graag wilt... In de tussentijd wacht je al heel lang op iets wat er niet komt. Dan is het toch heel belangrijk om wel door te kunnen gaan op een andere manier. Wie weet wel met een andere partner die bij nader inzien veel beter bij je blijkt te passen. Ja, er is kracht voor nodig om je echt los te gaan schudden van het leven dat je nu leidt. Wees eerlijk, eigenlijk was je daar toch al klaar mee. Je voelde je er eigenlijk toch al heel lang niet meer fijn bij.

Teleurgesteld in ons gesprek?
Is er dan niets veranderd na ons gesprek? Dat zou ik wel heel jammer vinden. Vind het jezelf waard om een andere koers te gaan varen. Ga er niet vanuit dat je ex-partner dit doet. Het kan zelfs al zo zijn dat hij inmiddels zijn leven al op orde heeft, en misschien - wie weet - allang een andere partner heeft. En jij? Jij zit nog steeds te wachten, te hopen en hopelijk te horen dat de kans erin zit dat hij terugkomt. Hoe langer je wacht, hoe langer jij je hier in vastbijt. Zolang jij in die energie zit - en zelf niets verandert - blijft alles bij het oude. Dat kan een mooie nieuwe relatie echt in de weg staan.

Roos en haar vraag over de liefde
In een ander gesprek vraagt iemand anders mij, ik noem haar even Roos, of ze weer een relatie zal krijgen in de toekomst. Ik zie dat het in haar verleden zeker niet makkelijk is geweest in een relatie die ze ooit had. Eigenlijk is Roos daar nog niet overheen. Al weet ze dit niet. Ik merk dat de energie nog om haar heen hangt. Daarom is een nieuwe relatie nog niet op haar pad gekomen.  

En ja, zij verlangt hier zeker ook naar. Bouwen aan een leven samen, bouwen aan een toekomst. Zij wil dit heel graag. Alleen zie ik het even niet in de kaarten terug komen. Wat zal ik zeggen? Nee hoor, ik zie het niet snel gebeuren. Want dat is wat ik nu zie in de kaarten met deze energie.

En dan? Wat heeft zij daaraan? Het klopt dat het op het moment niet in haar energie zit. Alleen is het zo dat zij die kracht heeft om het wel in haar energie te laten komen. En dat wil ik haar graag meegeven. Dus zeg ik dat ik het nu niet zie, maar dat ik ook graag wil vertellen waar dit aan kan liggen (als ik dit meekrijg). Zodat de energie kan gaan verschuiven, veranderen, en het echt zo kan zijn dat dit wel gaat gebeuren. :) Zo zie je maar weer hoeveel invloed jouw denkwijze heeft!

Blokkades doorbreken
Ook voor jou kan dit zo gelden. Het is belangrijk om blokkades te kunnen doorbreken. Als je dit wilt tenminste. En als je hier aan toe bent. Dit wil ik ook jou graag meegeven :). Liever zeg ik niet alleen: nou de kans is groot dat het niet meer goed kan komen (als ik dit zie in de kaarten). Ik wil ook graag dat jij echt vooruit kan in het leven. Als blokkades jou daarin belemmeren, dan kan ik dit aangeven aan je. Het zal goed voor je zijn als deze uit de weg kunnen worden geruimd.

Laat ik het zo zeggen dat het voor jou heel belangrijk is om je hart weer open te kunnen gaan zetten. En je opnieuw kwetsbaar op te durven stellen. Het kan moeilijk zijn vanwege wat je hebt meegemaakt in het verleden. Kun maar vooral durf jij, als je een nieuwe relatie ontmoet, hem of haar ook die kans geven? Om over je verleden te gaan praten? Je eigen hartje te tonen? Jezelf kan laten zien?
 
Wat kun jij zelf doen?
Voor Roos en voor alle andere Roosjes: De toekomst staat niet vast. Nu zie ik het even niet in jouw energie. Dat zegt niets over dat energie niet kan veranderen. Zodra jij je hart echt kan opengooien gaat de energie hierin anders worden. Dat is zeker wat ik je mee wil geven. Ik weet niet wat er in je verleden heeft afgespeeld... wel dat het te maken heeft met dat het nu nog niet gaat. Weet ook niet of je er zelf uit kunt komen of met behulp van...
Maar! Mocht je dat gaan lukken dan wordt de toekomst ook mooi, echt!

Kracht, liefde en energie gewenst!
Be positive!


Maja.

 


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chatDeel deze post op facebook:

Blog geschreven door Maja


Ha lief mens, ik ben Maja. Wil jij graag raad hebben zodat jij je beslissingen makkelijker kan nemen? Heb jij een vraag over de liefde, over je relatie(s), HSP, vriendinnen of over je werk? Ik werk met de Lenormand kaarten en de pendel. Tot Chats!


Lees hier meer over Maja

Lees ook deze blogs


Lees ook Self fulfilling prophecy
Self fulfilling prophecy
Zie je wel.... Ik wist het wel! Herkenbaar?

Lees deze blog >

Lees ook Waardering, hoeveel liefde is dat?
Waardering, hoeveel liefde is dat?
Voel jij je niet gewaardeerd? Wil jij het liefst elke dag goedkeuring en hunker je hier ook naar? Voel je je niet fijn als je het niet krijg

Lees deze blog >

Lees ook Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!
Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!
Ik ben opgegroeid met de woorden; “ Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!”

Lees deze blog >

Lees ook Vergeven versus goedpraten…
Vergeven versus goedpraten…
Ik denk de laatste tijd steeds weer aan de veelvuldige gesprekken die ik heb op de chat over woede en haat.

Lees deze blog >

Lees ook Overleden dierbaren…
Overleden dierbaren…
Tijdens mijn readings komt veelvuldig de vraag of ik iets door kan geven van een overleden dierbare.

Lees deze blog >

Top